Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

boşa tartışıosunuz gençler
bilgisayar mühendisliği öle 4 senede her alanından ders verilcek/alıncak bi mühendislik değil.
teknik var yazılım var teorisi matematiği var medya/grafik/oyun var business informatik var (türkçesinisini tam bulamadım)
ki bu saydıklarım kendi içinde bi ton kola ayrılıyor, onlar da master/doktora alanları oluversin

türkiyedeki hiçbir üniversite bunların hepsini aynı anda vermiyor veremez, yurtdışında bile tek alan adı altında bu kadar geniş veren olduğunu sanmıyorum. tr'de en geniş veren tahminen itü/odtü dür.

sabancı işin teknik boyutunu çok karıştırmıyor çekirdek derslerde ama istersen mekatronik veya elektronik dersleri alıp paşa paşa kaparsın istediğin altyapıyı bu da sabancı'nın farkı zaten diğer üniversitelerden
bu demek değil ki biz en iyiyiz cevap verirken son paragrafı okumamış kabul edin, asıl demek istediğim yukarda
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:

türkiyedeki hiçbir üniversite bunların hepsini aynı anda vermiyor veremez, yurtdışında bile tek alan adı altında bu kadar geniş veren olduğunu sanmıyorum. tr'de en geniş veren tahminen itü/odtü dür.

Yanlış. İtüyü pek bilmem ama artık otdunun de pek bişiyi kalmadı.Okuması son derece rahat, odevler yok denecek kadar az. Sınavlar daha rahat. Otdunun OS soruları geçti elimize hepsi çerez gibiydi mlsf. Otdu artık eski otdu değil.
Master için de aynı şey geçerli. Bi dersi otduden almıştı bi tanıdıgım, çok rahat dedi. 2 odev verdiler sene başında, sora bi de ortalara dogru sunum yaptık. bi de finale girdik dedi.
Bilkentin masterı da lisanstan farksız. Her hafta odevler, projeler vs. vs..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...