asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 "Gel Sabancı." "Bilkent vs. Sabancı" değil topik. Dağılın. SABANCIYA GELİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bu sene mezun olmadan bi patiSA gorusmesi yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 olur yeni gelenlerle filan da. ama şöyle bişi var geçen sene de dedik aynısını, unutuldu filan yalan oldu. takip etmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 boşa tartışıosunuz gençler bilgisayar mühendisliği öle 4 senede her alanından ders verilcek/alıncak bi mühendislik değil. teknik var yazılım var teorisi matematiği var medya/grafik/oyun var business informatik var (türkçesinisini tam bulamadım) ki bu saydıklarım kendi içinde bi ton kola ayrılıyor, onlar da master/doktora alanları oluversin türkiyedeki hiçbir üniversite bunların hepsini aynı anda vermiyor veremez, yurtdışında bile tek alan adı altında bu kadar geniş veren olduğunu sanmıyorum. tr'de en geniş veren tahminen itü/odtü dür. sabancı işin teknik boyutunu çok karıştırmıyor çekirdek derslerde ama istersen mekatronik veya elektronik dersleri alıp paşa paşa kaparsın istediğin altyapıyı bu da sabancı'nın farkı zaten diğer üniversitelerden bu demek değil ki biz en iyiyiz cevap verirken son paragrafı okumamış kabul edin, asıl demek istediğim yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Scheriff said: türkiyedeki hiçbir üniversite bunların hepsini aynı anda vermiyor veremez, yurtdışında bile tek alan adı altında bu kadar geniş veren olduğunu sanmıyorum. tr'de en geniş veren tahminen itü/odtü dür. Yanlış. İtüyü pek bilmem ama artık otdunun de pek bişiyi kalmadı.Okuması son derece rahat, odevler yok denecek kadar az. Sınavlar daha rahat. Otdunun OS soruları geçti elimize hepsi çerez gibiydi mlsf. Otdu artık eski otdu değil. Master için de aynı şey geçerli. Bi dersi otduden almıştı bi tanıdıgım, çok rahat dedi. 2 odev verdiler sene başında, sora bi de ortalara dogru sunum yaptık. bi de finale girdik dedi. Bilkentin masterı da lisanstan farksız. Her hafta odevler, projeler vs. vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 zor kolay demedim ki ders çeşitliliğinden bahsediyo o paragraf ki yeni okudum daha bilgisayar oyunlarıyla ilgili master/doktora bölümü açılıyormuş odtü'de bi ton proje yapmışlar lise/üni öğrencileriyle kaynak:ntvmsnbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hatta patiSA dota saatide yapalm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 penth o senin basarilarinin sabanciyla pek bi alakasi yok yani bence zeki adam bilkentte de sabancida da basarili olur bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 vay anasini egolar patlamis, guzel guzel tartisan insanlar var, bi de gereksiz atar yapanlar, yapmayin. ilke sana BROWNda basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yok bodrumlu estafurullah, benden cok daha basarili adamlar var fakultede, yurtdisi surecinde de sans hep yanimdaydi, bi de tanidik hocalar/phd ogrencileri cok iyi denk geldi vs. sukru, gelsene yanima mastera, providence'da bi irlanda cetesine girer gangster oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 allahtan kabul edio zeki diil şanslı olduğunu 3.01 le yan dalı kabul oldu zar zor kediler bile bu kadar 4 ayak üstüne düşmüo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 onemli olan zengin olmak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 maksat gönüller zengin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 American competitive tripleri nasil da gereksiz nasil da yersiz... gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 huzur viyanada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 döndüm ben huzur maslak plazalarında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Gel Orcun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ha sen gitmiştin di mi msnde beni karşıla diyen sen miydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yeto orC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Evet o benim. Karsilamadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 5 aylık değerli tecrübelerimi aktararak gönlünü alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Şimdi ben buraya mesela sanat ve sosyal bilimler programına girsem 2 sene sonra yönetim bilimleri programından veya mühendislik ve doğa bilimleri programından bi bölüm seçebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 highfive! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 şu topiğin adı tekrar gel sabacı olsun ya. gözüm alışamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 nileppezdel said: Şimdi ben buraya mesela sanat ve sosyal bilimler programına girsem 2 sene sonra yönetim bilimleri programından veya mühendislik ve doğa bilimleri programından bi bölüm seçebilir miyim? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar