Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 2 güne açıklanıyormuş puanlar. İsteyenleri görmeden önce durumun doğruluğunu gözler önüne sereyim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Deniz kenarı diye mi böle pahalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ne denizi abi sanayi kenarı, deniz uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bu resim ne yaw, ben resme gore yorum yaptım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Göl o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Göl değil havuz o. Süs havuzu. Göl diğer tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 :D ne idugu belirsiz bişi :D kimse emin değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bir de o resmin fotomontaj olduğunu söyleyeyim. Okul şöyle, reklam verelim Bu spor salonu falan, göl. Bu şey, alt kısmın yandan pozu. FALAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sabancı baya güzel okul ya çok heveslenmiştim gezdiğimizde. CS konusunda da türkiye'de en iyi sanırım da çalışmadık yeterince yetmiyo puan napalım. keşke para hiç umrumda olmasa da 2/3 burslu gelsem nasip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 oqul chok qüséééél =)=)=)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Umarım seneye orada olacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Aynı paraya yurtdışında çok daha kralında okursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Evet abi biliyorum kaç defa söyledin ama hazır değilim yurtdışına, zayıfım eziğim ne dersen de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Prawler said: Aynı paraya yurtdışında çok daha kralında okursunuz. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Çok daha kralına kabul olucaklar mı bakalım. abuk subuk konuşuyosunuz. Ayrıca amerika veya belki ingiltere olmadığı sürece Türkiye'de okumak her zaman avantajlıdır. çevre edinirsin. Ve sabancı bu konuda ekstra avantajlıdır çünkü ileride önemli yerlere gelicek insanlardır sabancı'da okuyanlar. Diyosan ki, çevreyi de alırsın lan o paraya yurtdışında e buyrun gidin zaten tutan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Deacon said: sabancı baya güzel okul ya çok heveslenmiştim gezdiğimizde. CS konusunda da türkiye'de en iyi sanırım da çalışmadık yeterince yetmiyo puan napalım. keşke para hiç umrumda olmasa da 2/3 burslu gelsem nasip. Sabancı turkiyede cs konusunda en iyi? Nerden çıkarıyosunuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Evet öyle. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Sabancı iyi bir okul, Türkiye yavaş yavaş eğitimi de özel sektöre ya da üniversitelerinin kendi kendine geçinmesi sistemine aktarmaya çalıştığı için özel okul mantığının Türkiyede doğru algılanması açısından iyi bir örnek. Allahtan türkiyede bu alan baştan yanlış başlamadı yoksa bi 50 sene içersinde parayla diploma veren üniversite biterdi her yerde (hala var ama en azından sabancı gibi öyle olmayan okullar kendini bariz bir şekilde belli edip kontrast oluşturuyor). Bir de oraya gelen öğrenciler düşük puanla geliyor falan diyorsunuz ama sabancı projecilik mantığını çok güzel oturtmuş, bunun üstüne bir de öğrencilerin istediği bölümü seçme gibi bir olanağı olunca okudukları alan konusundan bir çok başka okuldaki öğrencilere kıyasla çok daha istekli oluyorlar gibi bir fikir edindim ben geçtiğimiz yıllar boyunca. Tabi ama en sonunda her şey yine bölümüne de bakar tabi fizik hocası olsam direk boğaziçi ama genetik-biyoinformatik-cs vs gibi şeyler için sabancıyı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 illa ugraştırcanız. Bi kere 20 seneden fazla tecrubesi olan okul karşısında yeni kurulmuş bir okulu savunuyorsunuz. Bilkent 1986 da kurulmus Sabancı 1999'da. Bi kere kafadan Sabancının Bilkent kadar oturmuş olmasını onun kadar sistemli ve iyi bir eğitim vermesini bekleyemezsin. Sabancının öğretim üyeleri Bilkent Öğretim Üyeleri Bilkent Öğretim Görevlileri Görüldüğü üzere bilkentin kadrosu sabancının kadrosunun 2 katından da fazla. Sabancıda Açılan Dersler Bilkentte açılan dersler Açılan derslere baktığımızda ise bilkente 40 sabancıda 25 bölüm dersi var. Sabancıda Computer Organization dersini de göremedim ki bence ostan önce alınması kesinlikle gereken bir derstir. Sonuç olarak Sabancı iyi bir üniversitedir. Ama kalkıp onu bilkent gibi oturmuş kendini kanıtlamış bir üniversite ile kıyaslanamaz. Turkiyenin cste en iyi unvstesi sabancı demek mantıksızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesela kendi okuduğum okulun (boğaziçi) genetik bölümüne bakıyorum bir de sabancıya burda geçen 4 yılım tamamen zaman kaybı. Öte yandan 2-3 sınıf gibi zorunlu dışı fizik dersleri almaya başladım, o açıdan da bu okuldan sabancıdan kazanamayacağım kadar çok şey kazandım. Boğaziçindeki akademik kariyerin büyük ölçüde danışmanına bağlı çünkü alacağın derslerin kabul olup olmayacağı ona bakıyor, bölümler çoğu dersini diğer bölümlere açıyor (tabi hoca gıcık değilse). Benim danışmanım misal programıma bakmadan onay verdiği için zaman zaman ben okulu gereken kredi olan ~150nin 50 kredi üstünde bitireceğim heh. Boğaziçi o açıdan oldukça "insan" temelli ve kötü bir danışman gelirse de 4 sene rezil olabilir çünkü illa sadece kendi istediği programa onay veren danışman hocalar da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ders sayısı ve bölüm kalitesi. kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ardeth said: Sabancı iyi bir okul, Türkiye yavaş yavaş eğitimi de özel sektöre ya da üniversitelerinin kendi kendine geçinmesi sistemine aktarmaya çalıştığı için özel okul mantığının Türkiyede doğru algılanması açısından iyi bir örnek. Allahtan türkiyede bu alan baştan yanlış başlamadı yoksa bi 50 sene içersinde parayla diploma veren üniversite biterdi her yerde (hala var ama en azından sabancı gibi öyle olmayan okullar kendini bariz bir şekilde belli edip kontrast oluşturuyor). Öyle bir konusmuşsun ki sabancı sanki Turkiyede kurulan ilk özel okul. Sabancıdan 10 sene once kuruldu zatn ilk unv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 elaidi said: Ders sayısı ve bölüm kalitesi. kk elaidi ben sana veriyle konusuorm, sen diyecek bişiyin olmayınca dersler ve bolum kalitesi diyosun. Ben nesnel konustum. Sen iyi diyosun fikrini destekleyecek bişi soyleyemiosun. Sabancının o kadar pahalı olmasının tek nedeni istanbulda olması başka bişi değil, kendinizi kandırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 E olabilir sabancıdan 10 sene sonra kurulup da özel üniversiteyi parayla diploma veren kurum sanan okullar mevcut. Özel okul kurup, geniş bir puan yelpazesinden bir sürü adam alıp da bunların çoğu iyi bir devlet üniversitesindeki gibi adam etmek mümkün değil çünkü oraya gerçekten de parayla diploma alabileceğini sanan insanlar da geliyor vs vs. Kısacası devlet okulu finansman açısından zorlanır özel okul ise öğrencilerinin kalitesini yükseltmek açısından. Sabancı bunu iyi yapıyor, bilkent de bunu iyi yapıyor, koç'un biraz daha uğraşması lazım ama onlarında mentalitesi yanlış değil sonuçta. Bu konuyu gereksiz yere üniversite kavgası haline çevirmeyin, okul önemlidir ama okulların seviyelerinin birbirine az çok yakınsar olduğu durumlarda artık iş öğrencidedir o yüzden bilkent iyidir sabancı iyidir demek zaten bunu diyen kişiyi bilkentteki öğrencilerden daha iyi yapmaz. Okulunuz daha iyi olunca otomatikman siz de daha iyi olmuyorsunuz o yüzden en nihayetinde oturup çalışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Turkiyede CSin en iyi dediğiniz okulda Computer Organization dersi bile yok. Bunu gore gore hala nasıl savunuyorsunuz ki onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar