syd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 baya yuksek cikmis standart sapma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 O ne oluyo ki? Hala anlamıyorum curve muhabbetlerinden. Curve'den çok düşük değilse notum seviniyorum işte =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 meanin karesi oluyor standart deviation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ya prob dersinde gördüm onu da sonuçta curve'e göre benim harf notumu nasıl etkiliyor onu soruyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 syd said: meanin karesi oluyor standart deviation asdasd dalgasına yazmadığını varsayarak cevaplıyorum: mean'in karesinden (yani first moment around the origin), second moment around the origin'i çıkarınca varyans buluyosun yani standart sapmanın karesi. standart sapma'nın karesi = expected of (X'in karesi) - (expected of x)'in karesi varyans = standart sapmanın karesi = 2nd moment around the mean yani meanin karesi değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 agdasd prob sinavina girip bunu sormaniz komik yaziyordum vazgectim onu yazdim =) meanin karesini nasi 17 cikartirsin ordan bilemiyorum zaten heahah edit: gene araliklara bakarlar en tepede biriken kumeye a bi altinda biriken kume a-....ve boyle f ye kadar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Kafamı karıştırmayın abi ben de baktım zaten dedim nasıl oluyo =D ne işe yarar bu sapma onu söyleyin lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 nileppezdel said: Kafamı karıştırmayın abi ben de baktım zaten dedim nasıl oluyo =D ne işe yarar bu sapma onu söyleyin lütfen :(abi ustte dedigim gibi yaparlar takma kafana fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 nileppezdel said: Kafamı karıştırmayın abi ben de baktım zaten dedim nasıl oluyo =D ne işe yarar bu sapma onu söyleyin lütfen :( onun matematiksel anlamı var da not için yok bence.. hocasına göre değişir. kimi curve e B veriyo kimi D+.. curve eksi standart sapmaya geçerim mantığı da yalan olabiliyo.. geçen dönem curve'ün biraz üstüne D+ verilen dersim vardı. Curve altı kalıyodu direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ne kadar yayildigini gosteriyor gibi elmanin dediginin yani sira curve + SD ve ustu a mantigiyla bakanlar da var ama o yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Elma_v2 said: Subject: Midterm 2 average, std dev. From: Ali Arsal Date: Aug 19, 2010 3:08 pm Message: Midterm 2 ortalaması 21.7, standard dev. 17.11, bilginize... Ben 8 aldım sınavdan. Ama hepimiz geçtik arkadaşlar, hayırlı olsun. Böyle st. dev verdikçe bu sınavlar, kalmak çok olanaksız. Curve'ün 25 puan altına falan inmek lazım ki görüldüğü üzere kağıdı boş verip üstüne hocaya küfür etmek lazım ki - puana inebilesin. Yarınki ders muhabbeti ilgimi çekmedi değil bu arada ama pazartesi de başka bir finalim olduğu için ne durumda olurum bilemiyorum. Öm kutumu boşaltayım haberleşiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 dfsdfsdf WTF? sınav salı sabahı, adp office hour salı akşamı hahahhaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ahahaaa daha failini buldum.. duyurulara comment yazma olayı çıktı ya.. bu komikliğe bi yorum yapiym dedim yaptım ve sabancı resmim yerine başka bi öğrencininki çıktı asdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Abi IR 392 alanınız yok mu, ya da bir tanıdığı olan alanlardan? Bir arkadaşımdan notları alıcaktım da kıza ulaşamıyorum bir türlü deliriciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ULAN MIDTERM 85 FINALDE NE OLACAK FİKRİM YOK ÜF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ahahaha abiturla ingilizceleri atlıyorum ilk yıl 101 ve 102 (sanırım) üstüne bi de diferansiyel ve integral muafiyet sınavından da 85 alırsam ilk dönemki matematikten de yırtıyorum süfermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Nereye atlıyosun ingilizceleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ben de sınavla atlıyodum, nasıl olsa A getiririm sene içinde dert de olmaz dedim üşendim o sınava girmeye. Dersler de zevkliydi, midtermden de 95 almıştım falan ama final essay'i son güne bırakmıştım o günde laptopum çöktü ve diğer arkadaşlarım da o gün yazdığından bulamadım başka laptop, apamadım ödevi notum D geldi. Yani geçebiliyosan geç mutlaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Gerçekten atlayabiliyormuş bu arada sanırım lan ne kadar saçma. Ben 101 ve 102'yi A getirdim valla, 101 atlanmaz inanılmaz keyifli bir derstir de 102 saçma sapan bir dersti ben alırken, ondan kaçabilirsen kaç da 4 sene oldu ben alalı, bişeyler değişmiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ben muafiyet sınavına girmeye üşenmiştim bir de öyle bişey var, unuttum sonra gitti zaten problem değildi dsfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Abi ikisi de keyifli de işte A gelecek ders bi şanssızlıkla falan D'ye bile düşebiliyor, direk geçsin başka şeylerden keyif alsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 88 93 ile F getirmiştim ben sps 102'den, üzülmeyin böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 http://www.sabanciuniv.edu/tr/?ogrenci_kabul/kayit/2010-2011Kayitbilgileri.html#muafiyet “ENG 101-102 - Birinci Sınıf İngilizcesi I, II” Derslerinden Muafiyet : # Haziran 2010 veya Eylül 2010 İngilizce Dil Ölçme Sınavı ELAE 2. Aşama notu en az “C” olan ve * IB (International Baccalaureate) English A2 notu en az 5, veya * ABITUR İngilizce karne notu en az 10, veya * Avusturya Lisesi MATURA İngilizce karne notu en az “İyi” olan öğrenciler, ENG 101 ve ENG 102 dersinden muafiyet hakkı kazanırlar. eylüldekine girerim c de alırım rahat rahat sorun olmaz tabi orda okursam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Şöyle bişey geldi aklıma, şimdi bu adam ilk midterm öncesi sample midterm verdi, ordaki 2 tane soru mu ne aynı geldi, diğer sorular da sampleda verdiklerine benziyordu, krallar gibi oldu. 2. midtermde sample midterm sunmadı, abuk subuk işler yaptı, herkes patır patır döküldü. Şimdi yine bir sample final koymuş 6 soruluk ve sorular 2. midterme göre efsane derecede kolay. Şimdi bence inanırsak bu adam bu sample final gibi bir final yapar, 70 falan bişey alırım, siz ne yaparsınız bilmem. O yüzden hepinizi benim için dua etmeye çağırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 süpaneke dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar