Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 mulgear6 said: Egecim sen de oldun mu kaldin mi diye bile aramadin ne adisin. Evet sabanci cantali kel uzun boylu birini gordum pesine takildim ama simit sarayini baya bi gecince ben de geri dondum diger simit sarayina megersem ilerde bi tane daha varmis. Sonra sabanci servisi gecti el ettim durmadi ilerde durdu iste o an anladim yanlis simit sarayi oldugunu ama coktan kalkip gitti ben yetisemeden. Yarin 10:30 la kesin geliyorum valla. İlk yil burslularib kayit dondurma isinin nasil oldugunu bilen var mi acaba? 7.30 la gel ben o shuttleda olcam, yaz okulunun son prob anfisine girersin benle hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Hayır ta 1 buçuktakiyle tekrar gelirim belki dedi sonra 1 buçukta aramadım ben de gelirse arar diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Oğlum sabah sabah amfiye gidilir mi yeaaa ben uyuyo olcam valla =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Elma_v2 said: mulgear6 said: Egecim sen de oldun mu kaldin mi diye bile aramadin ne adisin. Evet sabanci cantali kel uzun boylu birini gordum pesine takildim ama simit sarayini baya bi gecince ben de geri dondum diger simit sarayina megersem ilerde bi tane daha varmis. Sonra sabanci servisi gecti el ettim durmadi ilerde durdu iste o an anladim yanlis simit sarayi oldugunu ama coktan kalkip gitti ben yetisemeden. Yarin 10:30 la kesin geliyorum valla. İlk yil burslularib kayit dondurma isinin nasil oldugunu bilen var mi acaba? 7.30 la gel ben o shuttleda olcam, yaz okulunun son prob anfisine girersin benle heheben o amfiye sadece 3 saat gittim bisi annatmiyorlar adam gibi kadina yaptigi seyin ne kadar gereksiz oldugunu cok daha kisa bi yontemle cozulebilcegini soleyip cikmistim gecen yaz ondan sonra da ugramadim. bi arkadasim icin belki prob anlatcam okulda finalden 3 4 gun once ilgilenenler gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Ooo pm at pls tarih belli olunca ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ben hiç anfi kaçırmadım şu ana kadar, defterim de tam. Sanırım hocayı sevme +yurtta kalmamanın sonucu bu. Evde kalınca kalkıp okula gidiyosun, gidince de değsin diye tüm derslere giriyosun. 2 sene yurtta kaldım sabah derslerim komple yalandı, akşamları da ben yalan ediyodum zaten. Home sweet home.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Evde kalsam sabahın köründe kalkıp gitmem ben, o kadar sorumsuz olabilirim sabah uykusu sözkonusu olunca =D Hocayı da artık sevmiyorum, klasik öğretmeyen ezberleten gereksiz hoca modeli oldu şu sınavdan sonra gözümde. Yazık. Eğitim sistemindeki kusuru görüp düzgün bir eğitim vermeye çalışan idealist hocalardan lazım şu okula acilen. Çok sıradan bir okula dönüşecek okul bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kaan öm atamıyoruz abi, inbox kutunda yer falan boşaltsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Hay sictigimin okulu yer yoktu shuttleda binemedik sofor de bisey soylemeden basti gitti. Ne eften puften kurekten okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 AHAHAHAHAHAHAHA olm ne yetersiz bi adamsin ya, bi kisi bile kalsa yeni servis yollanir hemen hic beklemeden rahatca gidersin, 80 kisinin bekledigi durakta hiyar gibi dikilirsen nereden bilecek adam sabanciya gidecegini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Penthesilea said: AHAHAHAHAHAHAHA olm ne yetersiz bi adamsin ya, bi kisi bile kalsa yeni servis yollanir hemen hic beklemeden rahatca gidersin, 80 kisinin bekledigi durakta hiyar gibi dikilirsen nereden bilecek adam sabanciya gideceginiahahhahhaha 2 3 kez tek gitmişliğim var shutlede ben de yarıldım bu posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 nileppezdel said: Ooo pm at pls tarih belli olunca ^^direk buraya yazarım trollemek amacıyla kımsenın gelcegı yok ya, isteyen gelir. cocugun 4. alısı probu gecsın artık. hos ben kendısıne bunu dun soledıgımde yok abı ben halletcem dedı. ılk sınav 80 2. den max 5 alcak, zaten 3 kez kalmıs nası halletcek anlamadım da neyse edit : olmadı gelenlere annatırım edıt 2 : catı arasında dergı karıstırırken arsıvımı buldum elektronık opto dısında tum dersler, cs logıc data cart curt cogu ders, mat prob lınear dıscrete hum 203, 202 de bulurum belkı notları satılıktır. canonda bastırma parasına satıyorm degerlı oldukları ıcın odunc veremem - satma nedenım bu kar amacım yok, bıra falan bagıslayabılırsınız - ılgılenen olursa bunlarla ılgılı de ulasabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 syd said: Penthesilea said: AHAHAHAHAHAHAHA olm ne yetersiz bi adamsin ya, bi kisi bile kalsa yeni servis yollanir hemen hic beklemeden rahatca gidersin, 80 kisinin bekledigi durakta hiyar gibi dikilirsen nereden bilecek adam sabanciya gideceginiahahhahhaha 2 3 kez tek gitmişliğim var shutlede ben de yarıldım bu posta tek gitme baya güzel oluyo özel şöför gibin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Geldi Berk, biraz gezdirdim sonra. Canım ya saf çocuk, ne yapar Sabancı'da bilemiyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 nileppezdel said: Geldi Berk, biraz gezdirdim sonra. Canım ya saf çocuk, ne yapar Sabancı'da bilemiyorum (:P)golde yüzün mayo getirdiyse. bu sıcakta ıyı gelır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Gitti zaten 1 shuttle'ıyla. Bu sefer kaçırmadı! =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hehaeha senin basarın abı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Evet :P Demin de elmayla karşılaştık koridorda. Böyle karşılaşmalar hep garip oluyo, yan bakarak Ege dedi, Kaan da böyle demişti ahaha :D emin olamayınca tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ege sen ızmırlı falan degılsın de mı? okulda Ege adında 2 3 kişi tanıyorum da acaba dedim :s edit: hejheah tenefusu beklıcez sanırım reply ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 YA O NE BİÇİM PROB SINAVIYDI YA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 once upon time "curveler 90 40 50/60 diye aklimda kalmis" demişim ben yarısından bile az MT2 curvesi MT1'in. size soyledim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 İlkinin 65'ti curve, bununki de 30 olsun ben de curve almış olayım tmeiz olsun :D Geçmiş olsun Kaan, acımız büyük. @syd: Yok değilim ya annem ve babam ege tıp mezunu, orada tanışmışlar vs. benim adımı da o yüzden Ege koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 syd said: once upon time curvesi bu adam nası sabancıda lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 nileppezdel said: İlkinin 65'ti curve, bununki de 30 olsun ben de curve almış olayım tmeiz olsun :D Geçmiş olsun Kaan, acımız büyük. @syd: Yok değilim ya annem ve babam ege tıp mezunu, orada tanışmışlar vs. benim adımı da o yüzden Ege koymuşlarege dıye ızmırlı arkım var da tesaduf nıcklerı bılmeden patıde yazıyozdur belkı =) 5 6 sayfa once oldu zaten cd ile heha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 aquila said: syd said: once upon time curvesi bu adam nası sabancıda lan a yı unutmusum abıcım napam bu yazıyı yazarken ustumde "once upon a time" diye baslayan bır yaz ıceren tsort olması daha da trajik ama bundan sonra senin icin her yazımı spell check ten gecirip atayım =) madem sabancıdanız boynumuzun borcu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar