Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

mulgear6 said:

Egecim sen de oldun mu kaldin mi diye bile aramadin ne adisin. Evet sabanci cantali kel uzun boylu birini gordum pesine takildim ama simit sarayini baya bi gecince ben de geri dondum diger simit sarayina megersem ilerde bi tane daha varmis. Sonra sabanci servisi gecti el ettim durmadi ilerde durdu iste o an anladim yanlis simit sarayi oldugunu ama coktan kalkip gitti ben yetisemeden.

Yarin 10:30 la kesin geliyorum valla.
İlk yil burslularib kayit dondurma isinin nasil oldugunu bilen var mi acaba?

7.30 la gel ben o shuttleda olcam, yaz okulunun son prob anfisine girersin benle hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Elma_v2 said:

mulgear6 said:

Egecim sen de oldun mu kaldin mi diye bile aramadin ne adisin. Evet sabanci cantali kel uzun boylu birini gordum pesine takildim ama simit sarayini baya bi gecince ben de geri dondum diger simit sarayina megersem ilerde bi tane daha varmis. Sonra sabanci servisi gecti el ettim durmadi ilerde durdu iste o an anladim yanlis simit sarayi oldugunu ama coktan kalkip gitti ben yetisemeden.

Yarin 10:30 la kesin geliyorum valla.
İlk yil burslularib kayit dondurma isinin nasil oldugunu bilen var mi acaba?

7.30 la gel ben o shuttleda olcam, yaz okulunun son prob anfisine girersin benle hehe
ben o amfiye sadece 3 saat gittim
bisi annatmiyorlar adam gibi
kadina yaptigi seyin ne kadar gereksiz oldugunu cok daha kisa bi yontemle cozulebilcegini soleyip cikmistim gecen yaz
ondan sonra da ugramadim.
bi arkadasim icin belki prob anlatcam okulda finalden 3 4 gun once
ilgilenenler gelebilir
Sosyal ağlarda paylaş

ben hiç anfi kaçırmadım şu ana kadar, defterim de tam.

Sanırım hocayı sevme +yurtta kalmamanın sonucu bu. Evde kalınca kalkıp okula gidiyosun, gidince de değsin diye tüm derslere giriyosun. 2 sene yurtta kaldım sabah derslerim komple yalandı, akşamları da ben yalan ediyodum zaten. Home sweet home..
Sosyal ağlarda paylaş

Evde kalsam sabahın köründe kalkıp gitmem ben, o kadar sorumsuz olabilirim sabah uykusu sözkonusu olunca =D

Hocayı da artık sevmiyorum, klasik öğretmeyen ezberleten gereksiz hoca modeli oldu şu sınavdan sonra gözümde. Yazık. Eğitim sistemindeki kusuru görüp düzgün bir eğitim vermeye çalışan idealist hocalardan lazım şu okula acilen. Çok sıradan bir okula dönüşecek okul bu gidişle
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

AHAHAHAHAHAHAHA

olm ne yetersiz bi adamsin ya, bi kisi bile kalsa yeni servis yollanir hemen hic beklemeden rahatca gidersin, 80 kisinin bekledigi durakta hiyar gibi dikilirsen nereden bilecek adam sabanciya gidecegini
ahahhahhaha 2 3 kez tek gitmişliğim var shutlede
ben de yarıldım bu posta
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ooo pm at pls tarih belli olunca ^^
direk buraya yazarım trollemek amacıyla kımsenın gelcegı yok ya, isteyen gelir.
cocugun 4. alısı probu gecsın artık. hos ben kendısıne bunu dun soledıgımde yok abı ben halletcem dedı. ılk sınav 80 2. den max 5 alcak, zaten 3 kez kalmıs nası halletcek anlamadım da neyse

edit : olmadı gelenlere annatırım
edıt 2 : catı arasında dergı karıstırırken arsıvımı buldum
elektronık opto dısında tum dersler,
cs logıc data cart curt cogu ders,
mat prob lınear dıscrete
hum 203, 202 de bulurum belkı
notları satılıktır. canonda bastırma parasına satıyorm degerlı oldukları ıcın odunc veremem - satma nedenım bu kar amacım yok, bıra falan bagıslayabılırsınız - ılgılenen olursa bunlarla ılgılı de ulasabılır.
Sosyal ağlarda paylaş

syd said:

Penthesilea said:

AHAHAHAHAHAHAHA

olm ne yetersiz bi adamsin ya, bi kisi bile kalsa yeni servis yollanir hemen hic beklemeden rahatca gidersin, 80 kisinin bekledigi durakta hiyar gibi dikilirsen nereden bilecek adam sabanciya gidecegini
ahahhahhaha 2 3 kez tek gitmişliğim var shutlede
ben de yarıldım bu posta

tek gitme baya güzel oluyo özel şöför gibin..
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

İlkinin 65'ti curve, bununki de 30 olsun ben de curve almış olayım tmeiz olsun :D

Geçmiş olsun Kaan, acımız büyük.

@syd: Yok değilim ya annem ve babam ege tıp mezunu, orada tanışmışlar vs. benim adımı da o yüzden Ege koymuşlar
ege dıye ızmırlı arkım var da tesaduf nıcklerı bılmeden patıde yazıyozdur belkı =) 5 6 sayfa once oldu zaten cd ile heha
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

syd said:

once upon time

curvesi

bu adam nası sabancıda lan
a yı unutmusum abıcım napam
bu yazıyı yazarken ustumde "once upon a time" diye baslayan bır yaz ıceren tsort olması daha da trajik ama

bundan sonra senin icin her yazımı spell check ten gecirip atayım =) madem sabancıdanız boynumuzun borcu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...