nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Berk buraya gelirsen oda arkadaşını ben ayarlayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 nileppezdel said: Sen anca gül, buraya gelirsen halini görürüm :D ayrıca oraya gelmek için össye filan girmem gerek di mi? OHH =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 nileppezdel said: Berk buraya gelirsen oda arkadaşını ben ayarlayabilir miyim? sebep? dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Sana göre birini ayarlarım ;) sgfzgdfh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 senin arkadaslardan mı? bırakırlar mı ki seni? >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Aa senden dha güzelini mi bulcaklar? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 tamam tamam ben devam ediyim burdan da post kas sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 OPS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ya biri arayıp nilep'in sabancı aşkıyla dolu mesajlarını onun altında da benim kaanın fln msjlarını bulup koysa buraya tekrar çok şık olur bunları okuyup hala sabancıya gelen olursa pati'den diyecek bir şey kalmaz ayrıca kaan ayıp ediosun ya içtin benim işim varken şimdi boş haftaya girioruz işim var diosun olmuo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ahahahah cidden nilep'i afise etmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 nese aslına yine çabuk akıllandı nilep ya..ama o kadar dedik yani heyecanlanma diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 benimle tanissin tum sabanci askini oldureyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Abi Sabanci'da okuyacagima Brown'da okurum daha iyi ya. Sayfalarca tartismissiniz bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 zaidral said: benimle tanissin tum sabanci askini oldureyim tanışalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Abi ben anladım ki Kaan her zaman haklıdır. sdgfadfg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 berk malina oda arkadaşını falan ayarlamayın.bugün arabayla yanından geçtim elimi gözüne soktum şıklattım dönüp bakmadı adam sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 FERRARI MI VAR KILLER KANKS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Math 102 midterm ü ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bugün 12.40 ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Neee? 2. midterm mü bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 eight yandın olm! Ayrıca kimsin sen neden tanışmadık? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 NASI BUGÜN LAN DALGA MI GEÇİYOSUNUZ MAYISTAYDI O EMINIM LAN. ben ekmek, acc de bedo nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Kgns odana ölü bebek kafası koyucam senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ahmet Sinan Yavuz invited you to the event "Discuss Genetics with Prof. V. Nanjundiah"... Event: Discuss Genetics with Prof. V. Nanjundiah ""Farklı perspektiflerle genetik tartışıyoruz!"" What: Convention Host: Genus Start Time: Wednesday, April 29 at 3:30pm End Time: Wednesday, April 29 at 5:30pm Where: FASS 1099 (Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi) Nigga pleez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar