Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Olm herkes o koridorda kalıyormuş lan, çok eğlenceliymiş orası. Aliler warlockda yenince camdan çıkıp NASIL SİLKTİK diye bağırıyolarmış karşı odaya falan, baya iyi.

o oda deli abi ztn sürekli bi bağırış çağırış:)
Mesaj tarihi:
Liseler gezi düzenlemesin zaten şuraya. Kalabalık yapıyo durup dururken. Geçen gün katil oluyodum fakülteden çıkmaya çalışırken. Çocuk durmuş kapının önünde, zaten eşşek gibi kalabalığı koymuşlar kapının önüne yara yara gelebildim. Çekilir misin dedim, duymadı, zaten dersten çıkmışım kafam allak bullak. Elimin tersini koluna koyup çok babacan şekilde ittirdim düşüyodu velet. Gelmeyin zaten.
Mesaj tarihi:
Olsun, kalbim temiz bir nefretle doluydu o sırada çocuğa karşı, kesinlikle canını yakmak istemiyordum. Ama öyle gelip de kapının önünde durulmaması gerektiğini de öğretmek zorundaydım.
Mesaj tarihi:
abi öyle hödüğü ittir afedersin.dgkd herkes öyle değil bi de küçük sınıfları da getiriyolar.misal lise 1'de gelmiştim yine.bizim bi arkadaş merdivenlleri yıktı
Mesaj tarihi:
Sahibi olsam üstüne para verip elden çıkarırım lan hasta mısın hahaha.

İçiş miçiş yok bu aralar. Haftaya 1 günde 2 tane sınavım bi tane de sunumum var.
Mesaj tarihi:
Kötü falan değil, gayet iyi. Başka öğeler var bize nefret kusturtan. Ama artık söylemiyorum, senelerdir söylüyorum hala takır takır ona rağmen giriyo insanlar, ben de küstüm.
  • Yeni Oluştur...