Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Xaenin said: Olm herkes o koridorda kalıyormuş lan, çok eğlenceliymiş orası. Aliler warlockda yenince camdan çıkıp NASIL SİLKTİK diye bağırıyolarmış karşı odaya falan, baya iyi. o oda deli abi ztn sürekli bi bağırış çağırış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 off bugün okul sabancıya gezi düzenlemişti.12. sınıflar 20 kişi GİDEN YOK.sabancı almıcak bidaha bizi dsfldsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Liseler gezi düzenlemesin zaten şuraya. Kalabalık yapıyo durup dururken. Geçen gün katil oluyodum fakülteden çıkmaya çalışırken. Çocuk durmuş kapının önünde, zaten eşşek gibi kalabalığı koymuşlar kapının önüne yara yara gelebildim. Çekilir misin dedim, duymadı, zaten dersten çıkmışım kafam allak bullak. Elimin tersini koluna koyup çok babacan şekilde ittirdim düşüyodu velet. Gelmeyin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 elinin tersi ve babacan, sağlam bir çelişki var burada bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Olsun, kalbim temiz bir nefretle doluydu o sırada çocuğa karşı, kesinlikle canını yakmak istemiyordum. Ama öyle gelip de kapının önünde durulmaması gerektiğini de öğretmek zorundaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Kaan yarin beni havaalanindan alsana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Arabam yoq =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 abi öyle hödüğü ittir afedersin.dgkd herkes öyle değil bi de küçük sınıfları da getiriyolar.misal lise 1'de gelmiştim yine.bizim bi arkadaş merdivenlleri yıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 abi burda konuşuosunuz ya içim gidiyo...sınav iyi giderse ben de sabancıya gelicem inşallah :D hadi hadi lütfen ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 DASGKŞDMGDSALGSADGASBHDSAGASDGAGDSAGDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bunu en son söyleyen bi adam bunalıma girmişti sabancıya girdikten sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Hasta mısınız olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Soru cümlesi bile değil dikkat ettiyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Sparkcaster said: bunu en son söyleyen bi adam bunalıma girmişti sabancıya girdikten sora ghsadfasdfhafj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Sparkcaster said: bunu en son söyleyen bi adam bunalıma girmişti sabancıya girdikten sora O benim lan sdfgsdgf :D Gelmeyin olm valla Kaan gece içiş falan var mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 xaeninde iyice sahiplenmiş okulu, akademisyen ol aga o kadar çok sevdiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Sahibi olsam üstüne para verip elden çıkarırım lan hasta mısın hahaha. İçiş miçiş yok bu aralar. Haftaya 1 günde 2 tane sınavım bi tane de sunumum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bizimkiler de yarın quiz olcaklar ondan içemezlermiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 niye yaw o kadar mı kötü?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Kötü falan değil, gayet iyi. Başka öğeler var bize nefret kusturtan. Ama artık söylemiyorum, senelerdir söylüyorum hala takır takır ona rağmen giriyo insanlar, ben de küstüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Abi sen msnini yolla bana özelden bi 30 dakka sonra sana hevesle girdiğim okul hakkında bilmek istediğin herşeyi anlatırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 AHAH sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Sen anca gül, buraya gelirsen halini görürüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Sparkcaster said: bunu en son söyleyen bi adam bunalıma girmişti sabancıya girdikten sora evet buna güldüm ahah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 nileppezdel said: Sen anca gül, buraya gelirsen halini görürüm :D kol hikayesini biliyosun di mi? sdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar