Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 anacım ufacık alakası olsu karıştırdı çocukcaaz diycem de hiç yok yani :P KFC benzeri sonuçlar almak için dr oetkerin mi ne bi çıtır tavuk miksi filan vardı galiba, onu deneyiniz. bu sulu/soslu bir yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya yukarda corn flakes i gördüm ondan böyle bi yorum getirdim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Hastasıyım bu yemeğin! Bi farkım var ama, annem yılların tecrübesini kullanarak yapıyo bana ehi *mom required* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 fırın dedin orda bitti olay benim için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 oo fırınım kek yapıp seramik hamuru pişirmekten başka bi işe daha yaricak artık. ema abla coook tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 benim geçen yıl fırınım vardı değerini bilemedim bi kere kullanmışlığımız yok. şimdiki evde fırın yok, keşke olsaydı diyorum. insanoğlu böle acayip işte yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Akşam itibariyle yaptım yemeği, mutlu oldum =) Çokta güzel oldu, saolasın Ema apla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ema ablam en güzel tebriklerimi teşekkürleri sunuyorum enfes oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bu nasıl bekar yemeği nan, malzeme istiyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 teflon tencerede yapılsa sorun olurmu acaba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bana acil yardım lazım fırına atıyoruzda fırını önceden ısıtıyormuyuz derecesi nasıl olacak fln fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar