Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Beşiktaşta aslında kabataştan tramvay + aktarmalı hafif metroyla da rahat varabilirsin trafiksiz olarak eve Ben de hemen hemen her gün E-5'ten gidiyorum, özellikle Avcılar-Küçükçekmece'nin oralarda feci derecede trafiği tıkadı o metro inşaatı aylardır işkence çektiriyor insanlara, umarım kısa sürede tamamlanır da rahatlarız, beklediğimize değer bu kadar. O metronun bir kısmını da nasıl yapacaklarsa Halkalı'ya bağlayacaklar. O da çok önemli. Eskiden sırf Bahçeşehir falan vardı orada, şimdi yüzlerce toplukonut sitesi var resmen, orada 2 şeritli yollar kaldırmıyor artık kesinlikle trafiği. Otobüsse ayrı bir işkence. İstanbul çok merkezli ve çok geniş alana yayılmış bir şehir olduğundan dolayı metro sistemini geliştirmek hem zor hem masraflı, ama alternatifsiz tek seçenek bu gibi gözüküyor. Altyapı olmadığı için de yer altından değil hep yüzeyden gidiyor metrolarımız tramvaylarımız. Aşağıdan giden de yapsak (2 duraklığına aksarayda yer altına gireni saymıyorum, hani taksim levent gibi ama daha uzunca ve kapsamlı olarak) çok daha rahatlatabilir trafiği Ama tutup da yoldan para almak artık isyan sebebi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar