toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Evet baslik ve soru bahane aslinda esas merak ettigim kuzenimin nereye girdigi. Telefonumda sarj yok arayamiyorum ogrenebilmem icin tc kimlin nosunu bilmem lazim onun icin de http://tckimlik.nvi.gov.tr bu sayfaya birinizin girebiliyo olmasi lazim, cunku ben giremiyorum. girebilen varsa su bilgileri kullanarak bana kuzenin tc kimlik nosunu soylerse super olur. Ilce: Kocaeli merkez Ad soyad: Birol Benkaya Baba: Necmettin Anne: Nermin Dogum yili: 1987 Cins: Erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Sonuç:Bir yükseköğretim programına yerleşemedi. 287 puan ile ieu yazılım müh.'e giremedim. Geçen yıl 15 kişi kontenjan açığı vardı bu yıl almadı. Helal olsun böyle sisteme. Helal olsun her yıl bizi yanlış tercihler yaptırtıp taklalara getirtsen ösym'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ulan girmiyo siteye bohueh. bizim zamanimizda osym nin sitesine girilmezdi simdi kimlik sorgu sitesine girilmiyo anasini satim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=186642 sevmem bunu yapmayı ama birçok kişi buraya yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ehe üni bitti : p ama paylaşıyorum sizin heyecanınızı hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ha iyi oldu bu ben de oraya cp yapayim yazimi bir hayirsever cikar belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ Ferahlık, rahatlama, mutluluk. Heyoheyoheyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Kocaeli Üni'ye giden var mı :D Babam hemen stres yarattı evde... İstemiyor İst dışında çıkmamı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Abi istanbulda kocaeliden daha uzak yerler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 FDD Haftaiçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben istanbulu ilk kazandigimda daha eve cikmadan onceki ilk bir hafta kocaelide evimden gidip geliyodum okula. istanbulda oturan cogu kisiden daha once okula variyodum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hergün kocaelinden gelen bi arkadaş 1 buçuk saatte okula varırken ben 2 saatte varıyorum okula aynı yakada oturduğu halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ama darkrider beylikduzu yani tekirdagından kocaeline gitcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 evet,arada ufak bir afrika ülkesi kadar mesafe var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Kültür Üni. Mimarlık Fakültesi İngilizce İnşaat Mühendisliği (Burslu) idare ediorm keşke mimarlık olsaydı. gerçi çapsal durumlar varmış ama hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 o çap yalan olacak biliyosun di mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 nieki yaw =) böle yakın bölümlerde oluomuş sanırm. 3. senede mimarlık dersleri alıp çift diploma ile mezun olabilme olayları? (biçok ders ortak olduğundan) gerçi araştırmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 söylemesi yapmasından çok kolay tabi =) ama yapmaya kasmak harbi kasıyor.. kasıyor derkene.. öss bişi mi? zor bişi mi gördüğünüzü sanıyorsunuz. her adımda haya sizi çok daha zorlayacak.. bu da öyle bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 peki başarıyla çap yapıp hem mimar hem müh. olarak mezun olan tanıdık kimseleriniz varmı ? gaz bekliyorum hadi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 var mimar ve inşaat mühendisi var, mimar ve elektrik mühendisi var. ikiside gerekli değildi diyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 çevre (ki kabul edelim çok süper bi bölüm değil) girişli, sonra kasıp inşaat müh. diploması alan biri var. kastığına değen. başka inşaat girişli ama mimarlık bitiren (şimdide masterı bitirip doktoraya başlayan) iki kişi var.. ama biri yahudi (olm adamlar deli gibi akıllı! hemi de çalışkan! ırkçıymışım lam ben) diğeri de kız (kız dediğin inekler hayvan gibin! dersleri yalar yutar.. hatta kız dediğin yalar yutar! dur lan cinsiyet ayrımcısıymışım lan ben! PUU bana!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar