Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 an american werewolf in paris ve london dışında bildiginiz kaliteli kurtadamlı filmler var mı? varsa orjinal veya türkçe isimlerini yazarsanız sevinirim bi ara baya bi kurtadam filmi toplamayı düşünüyorumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 şuraya bi bak istersen[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 micheal j fox'un vardı galiba bir kurtadam filmi.kurtadam olup okulun basketbol takımında oynuyordu fln. bide jack nicholson'nun vardı galiba.bir gece kurt ısırıyordu bunu.ertesini gün çok uzaktaki sesleri duymaya,kokuları almaya başlıyordu.kurtadam fln oluyordu. ama ikisininde adını hatırlamıyorum :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 çok saol grudge güzel bi liste hazırladım :) bu arada silver bulletı izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 bu arada adını unuttum da yeni bi film gelicek (daha çok var ehe) nette reklamını gördüm şimdi bulamadım konusu vampires vs werewolf gibi birşey baya atmosferikti[hline][i]Transpose ! [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 heh Nefr saolsun hatırladım Underworld.. ama fiyasko çıkabilme ihtimali yüksek gibi gözüküyor[hline][i]Transpose ! [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 yok arkadaslar böle şeyler, inanmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 peki ceday ;) lol..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 silver bullet stephen king romanında uyarlama biliyorsundur. zaten sıradan king korku filmi uyarlaması modunda olaylar, ben sevmemişdim ama o kadar. underworld gelcek evet, blade le matrix arası bi trailer ı dolaşıyo etrafda. onda da vampir vs kurt adam olcakmış yukarda yazmamışsın ama jack nicholson'ın wolf'u var süperdir, ek olarak da ingiliz sineması bi tane çekdi dog soldiers diye. o da bi espirisi hariç vasat bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Wolfun cdsi var bende evet güzel filmde benim aradıgım tarzda bi kurtadam olayı yok :) ben biraz güzel efektli birazda ürkütücü bi film arıyorum hani eski filmler gibi kurtadam diye yüzüne kıl yapıştırılmış tipler diilde an american werewolf in paristeki gibi arıza tipli kurtadamlardı aradıgım ( gerçi o filmde de kurtadamların gümüş mermiyle ölme efsanesini bozmuşlardı o hoşuma gitmemişti ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 werewolf the apocalypse'in filmini yapmalarını isteyelim. hepimiz kopar gideriz :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 hollywood filmi diilde su vampir dizisi ve spawn animated series gibi bisiler yapsalar tadindan yenmez. hos bi ara wod projeleri vardi ama sacma sapan bisi cikdi ortaya. kendileri de sonra cekdiler sponsorluklarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Kurtadam Fatih'in Fedaisi[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Buffy'deki Oz kurtadam dı ama gitti :([hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Popeye, Dog Soldiers Ingiliz yapimi. Kurtadamlar tam istedigin gibi, iki metre boyunda, kafalari kurta benzer, kocaman penceli falan, vede film 'bayagi' kanli, yani cidden kanli. Tek eksileri efektler american werewolf gibi guzel degil. Ama atmosfer saglam diger bircok filmden[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 o arkadaki 3 pence werewolf kitabının kapağındaki pençeler gibi :) //edit: bu arada resimleri beğenmedim. kurtların kolları falan çok ince. [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 19 July 2003 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 çok saol Draven şu anda indiriyorum kazaadan bakalım nasılmış yarına belli olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 eee, begendinmi bari filmi? :)[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 euheu dogsoldiers benim en baba filmler arasına aldığım bir film dir sonunda katil uşak çıkıyor yanlız orası kötü :D (uşak yok ki :P) ehe.. izlenesifilm[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 underworldu cok begenemedim. reklamlari falan manyakti diye gittim, film 10 ustunden 3.5 bence. bir cok sey aciklanmadi. sonra olay budapestede geciyo ama herkes amerikali (budapeste oldugunu da filmde belirtmiyolar, ben zar zor cikardim). vampirle kurtadam karisimi cirkin mi cirkin bi yaratik olusuyor. en sinir durum, asil bayan (kate beckinsale, vampir) vampirlerin darth vaderi viktor'i arkasindan vuruyo (asik oldugu cirkin vampir/kurtu kurtarmak icin. kil oldum kahpeye:) ) aksiyon guzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 abi tamam anladım divx teknolojisi var, ya da siz amerikada felan oturuyorsunuz da, türkiye'ye gelmemiş filmlere yorum yapmayın.. en sevmediğim şeydir: "ben var ya star wars episode III'ü izledim, var ya filmin tam ortasında anakin süper bir haraketle darth vader oluyor, obi wan şaşırıyor... aa siz izlemediniz mi? Tüh tüh.. İzlemeyin zaten daha iyi, yok canım ne spoilerı, bu spoiler sayılmaz ki.." Neyse konuya dönelim.. iyi ki upladı Draven, gözümden kaçan bir topic, mutlaka şu kurt askerleri çekip izliyim..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 mesaji oyle bir amacla yazmamis olsam da, spoiler oldugunu belirtmem gerekirdi haklisin dalginligima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 said: Draven, 15 October 2003 02:45 tarihinde demiş ki: eee, begendinmi bari filmi? :) eh idare eder :) ama kurtadam filmi yoklugu arasında iyi geldi :))[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 spoilercı arkadaşın aksine benim kuzenimin nişanlısı abd de izlemiş underworld ü, çok beğenmiş. Zaten şu aralar evanesence in going under klibini izlediyseniz, o şarkı o filmin müziği büyük ihtimalle. Klipte insanlar vampirleşiyor dikkat ettiyseniz. Film hakkında bildiklerim, NY de werewolf vs vampire olayı . İzlenir bence, divx e almadım izlemek gerekli bazı filmleri 17" dışında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 walal bende merak ettım kurt adamlı fılm... sımdı.. popeye evvelden bı cızgfı fılm vardı teen werwolf fln olabırı adı severdım ben guzeldı[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar