Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gecenin bu vakti


pulkas

Öne çıkan mesajlar

hala online olanlara soruyorum.

ne işiniz var yahu?açıkcası ben boş boş monitöre baktıımı farkettim.dünde öle yaptım galiba.ondan öncede.ondan öncede.ondan daha öncede.ondan daha daha daha daha daha öncede.o zaman ne yapıyoruz?

bilim adamları tarafından sık sık araştırılan bu sorunun temelinde nikotin yapıo olabilir.olmayadabilir.

reverse engineering araçlarından olly debug ile bir grup denek izlendi.break point noktası olarak alınan beyinin hede bölgesindeki nikotine duyarlı bölge monitöre boş boş bakma esnasında basit bir raise exception durumu açıa çıkardı.söz konusu hata deneklerin bir kısmının hala beta version yazılım ile yaşamlarından kaynaklandıını ortaya çıkardı.iş bu deneklerin ailelerine olay arz edilerek en yakın zamanda gerekli update ve upgradelerle normal hayata dönmelerinin saalanması çalışıldı.

uzmanlar bu durumda linux kullanmayı bütün ailelere tavsiye eder.hala minix kullanan kısıtlı kesime en yakın zamanda evlatlarına uygun olan kernel sürümüne geçmeleri konusunda uyarıda bulundu.

bir grup denein ise aileleri tarafından vistaya geçirilmeye çalışılması korku dolu anlar yaşattı.kayışı koparan denekler an itibari ile fatal error verip nikotine baımlılık konusunda aykırı tavırlar sergilemekte.öyle ki bu deneklerde patlıcan tüketimi hat safhaya ulaşmış bulunuyor.



pırasalara özgürlük...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...