pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hala online olanlara soruyorum. ne işiniz var yahu?açıkcası ben boş boş monitöre baktıımı farkettim.dünde öle yaptım galiba.ondan öncede.ondan öncede.ondan daha öncede.ondan daha daha daha daha daha öncede.o zaman ne yapıyoruz? bilim adamları tarafından sık sık araştırılan bu sorunun temelinde nikotin yapıo olabilir.olmayadabilir. reverse engineering araçlarından olly debug ile bir grup denek izlendi.break point noktası olarak alınan beyinin hede bölgesindeki nikotine duyarlı bölge monitöre boş boş bakma esnasında basit bir raise exception durumu açıa çıkardı.söz konusu hata deneklerin bir kısmının hala beta version yazılım ile yaşamlarından kaynaklandıını ortaya çıkardı.iş bu deneklerin ailelerine olay arz edilerek en yakın zamanda gerekli update ve upgradelerle normal hayata dönmelerinin saalanması çalışıldı. uzmanlar bu durumda linux kullanmayı bütün ailelere tavsiye eder.hala minix kullanan kısıtlı kesime en yakın zamanda evlatlarına uygun olan kernel sürümüne geçmeleri konusunda uyarıda bulundu. bir grup denein ise aileleri tarafından vistaya geçirilmeye çalışılması korku dolu anlar yaşattı.kayışı koparan denekler an itibari ile fatal error verip nikotine baımlılık konusunda aykırı tavırlar sergilemekte.öyle ki bu deneklerde patlıcan tüketimi hat safhaya ulaşmış bulunuyor. pırasalara özgürlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 isim yok yarın,o yuzden :D O degilde uyumayıda pek sevmem acıkcası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bende bakıyorum çok güzel ekran nası yapmış gavur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 VVAI AKé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 tzara ta.ikuru no. hikornu no go. hooriyada. atayama atama ya no kimi ni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 nori satan yer var mı istanbul'da bildiğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben o saatte ya oyun oynuyorum, ya arkadaşlarla sohbet ediyorum, ya yazı yazıyorum , yada anime izliyorum :D işim yoksa yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 iyiki açmışım kamera olmadı nescafe çok koyu lan ama kahvaltyıda bitirmedim rexonamı sıksam yoksa wirelessmi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ne dedin ki sen şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 çay demlicekmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 need more lumberjack. insufficient brain source. not in town. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar