capul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Yav garbagea da açmıştım böyle bi konu da bişey diyen olmadı. İzmir'deyim ve frp'ye girmek için bi ortam arıyorum.Ayrıca bayaa hevesli 2 adam daha var.Az çok bilgim var ama tecrübem yogh. Ege Üniversitesinde frp kulübü var mı? Ya da başlangıç için gitmem gereken bi ortam vs... Yardımcı olursanız sevinicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Biz KsK de oynuyoruz ama lise 3 üz yani öss belasına zar zor oynuyoruz ama nerdeyse her cumartesi 2 gibi esinti cafe deyiz. Esinti, KsK çarşı da balıkçılar sokağında, ama haftaya cumartesi gelemicez büyük ihtimal ondan sonraki cumartesi fln olabilir. O gün gelirseniz tanışır kaynaşırız fln bizde çok tecrübeli bi grup değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 oyuna yeni başlayan herkese önerdiğim bişey var belki bi kaç threadde de yazdım ve buraya da yazıyorum...oyuna başlamak için kurmanız gereken grupta en az sizin kadar oyunu öğrenmek isteyen hevesli oyuncular olmalı ve sizin gibi oyun hakkında çok bilgisi olmamalı...en güzel böyle başlanıyo...yani en azından 7 sene önce bu işe başladığımda böyleydik...[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 O zaman ben toplıyım arkları gelelim de adını verebilcen mi?Direkt seni sorarım kaynaşma faslı hızlı olur :) Benim isim Ertan.Kısa boylu,şaşkın şaşkın etrafına bakınan bi tip görürsen bil ki o benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bizde iki kişi oynamaya hazırız alırsanız aranıza bi zaman toplanalım kaynaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bu hafta cumartesi 3 gibi fln olabilir cafe nin adresi yukarda, toptan gelin oynamasak bile tanışırız muhabbet ederiz fln, yaşlarıda söylerseniz sevinirim. İsmim Tuna, [Bu mesaj yeahh1986 tarafından 06 October 2003 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ben 16 arkadasim 17 yaşında bi ark daha gelebilir 17 yaşında ama kesin deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ha bide bu haftasonu kesin gelcez ozelden cep numaralarınızı atarsanız sevinirim, buluşamassak felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Tmm o zaman buluşuyo muyuz 3te Esinti Cafe'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 tamam kesin geliyoz 3 de bekletmeyin bizi :P bide oynucaz deme o gun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Walla sen getir ekipmanı oynarız herhal :) De biz pek bilmioz İzmir'i ,kaybolursak ararım :) Bi şey daha dicem yeahh1986 da sizin grupta mı?Kaç kişisiniz?Başka Gruplar war mı orda?(bi de 1 hafta kadar cafeden takip etmek zorundayım forumları ööle hemen cevap yazamayabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hayır deil, onlar össye hazırlandıkları için pek gelemicekler galiba. 3 kişiyiz, oynamaya her zaman hazırız bucada oturuyoz esinti cafeye daha once gitmedim ama başka grup yok galiba zati izmirde oynayan adam bizden başka gormedim adım çağdaş uzun boylu uzerinde ballı yazan siyah bi swit shortle gelcem 2.30 gibi orda oluruz [Bu mesaj spawn77 tarafından 08 October 2003 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zibidi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 izmir ekonomi ünide okuyup frp oynamak isteyen arklar var mı?[hline]`·.,,§è®®éF§íZ¸¸,·´ [Bu mesaj zibidi tarafından 08 October 2003 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben kesin gelicem dont worry, hatta 2 de fln orda olabiliriz, bi iki quest fln war ama 3 kişilik, zate 3 ten fazla oyuncu olunca oyun zorlaşıyor, amaç kaynaşmak orayı ortam bellemek fln. ben de bi set zar war, bide oyuncunun el kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bende de d&d turkçe bide oyuncuların el kitabı var getirelim o gun belki oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zibidi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: capul, 04 October 2003 12:11 tarihinde demiş ki: Ayrıca bayaa hevesli 2 adam daha var. işte bu baya hevesli arklardan biride benim duyduğuma göre izmirde zar setleri kitaplar ve frp ile ilgili birçok şey satan alsancakta bir yer varmış buranın tam koordinatlarını :yapma: (rezaletti kabul) bilen var mı?_?[hline]`·.,,§è®®éF§íZ¸¸,·´ [Bu mesaj zibidi tarafından 09 October 2003 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yeahh1986 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 alsancakda excalibur, konak da ümit stüdyoda var malzeme, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Othranx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 excalibur , kıbrıs şehitlerinde koca bi ayakkabıcıyı görüp yürüosun sonra solda kalıyo, aralarda bi yerde,ümit stüdyo da konak pier den karşıya geçip konağa dooru yürüyünce ;) hani koordinat istemişin ya=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 alsancakda excalibur, konak da ümit stüdyoda var malzeme, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 excalibur , kıbrıs şehitlerinde koca bi ayakkabıcıyı görüp yürüosun sonra solda kalıyo, aralarda bi yerde,ümit stüdyo da konak pier den karşıya geçip konağa dooru yürüyünce ;) hani koordinat istemişin ya=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar