Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde Frp oynamak isteyen ama ezik bir genç...

capul

Öne çıkan mesajlar

Yav garbagea da açmıştım böyle bi konu da bişey diyen olmadı.
İzmir'deyim ve frp'ye girmek için bi ortam arıyorum.Ayrıca bayaa hevesli 2 adam daha var.Az çok bilgim var ama tecrübem yogh.
Ege Üniversitesinde frp kulübü var mı?
Ya da başlangıç için gitmem gereken bi ortam vs...
Yardımcı olursanız sevinicem...
Sosyal ağlarda paylaş

Biz KsK de oynuyoruz ama lise 3 üz yani öss belasına zar zor oynuyoruz ama nerdeyse her cumartesi 2 gibi esinti cafe deyiz. Esinti, KsK çarşı da balıkçılar sokağında, ama haftaya cumartesi gelemicez büyük ihtimal ondan sonraki cumartesi fln olabilir. O gün gelirseniz tanışır kaynaşırız fln bizde çok tecrübeli bi grup değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna yeni başlayan herkese önerdiğim bişey var belki bi kaç threadde de yazdım ve buraya da yazıyorum...oyuna başlamak için kurmanız gereken grupta en az sizin kadar oyunu öğrenmek isteyen hevesli oyuncular olmalı ve sizin gibi oyun hakkında çok bilgisi olmamalı...en güzel böyle başlanıyo...yani en azından 7 sene önce bu işe başladığımda böyleydik...[hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Walla sen getir ekipmanı oynarız herhal :) De biz pek bilmioz İzmir'i ,kaybolursak ararım :) Bi şey daha dicem yeahh1986 da sizin grupta mı?Kaç kişisiniz?Başka Gruplar war mı orda?(bi de 1 hafta kadar cafeden takip etmek zorundayım forumları ööle hemen cevap yazamayabilirim)
Sosyal ağlarda paylaş

hayır deil, onlar össye hazırlandıkları için pek gelemicekler galiba. 3 kişiyiz, oynamaya her zaman hazırız bucada oturuyoz esinti cafeye daha once gitmedim ama başka grup yok galiba zati izmirde oynayan adam bizden başka gormedim adım çağdaş uzun boylu uzerinde ballı yazan siyah bi swit shortle gelcem 2.30 gibi orda oluruz

[Bu mesaj spawn77 tarafından 08 October 2003 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
capul, 04 October 2003 12:11 tarihinde demiş ki:
Ayrıca bayaa hevesli 2 adam daha var.
işte bu baya hevesli arklardan biride benim duyduğuma göre izmirde zar setleri kitaplar ve frp ile ilgili birçok şey satan alsancakta bir yer varmış buranın tam koordinatlarını :yapma: (rezaletti kabul) bilen var mı?_?[hline]`·.,,§è®®éF§íZ¸¸,·´

[Bu mesaj zibidi tarafından 09 October 2003 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

excalibur , kıbrıs şehitlerinde koca bi ayakkabıcıyı görüp yürüosun sonra solda kalıyo, aralarda bi yerde,ümit stüdyo da konak pier den karşıya geçip konağa dooru yürüyünce ;) hani koordinat istemişin ya=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...