kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 b binasının print muhabbeti çok iğrenç hakkaten nerden ne zaman print çıkacağı belli olmuyor :P
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ctis'de ilk senenizse seversiniz, 2. sınıftan sonra bi tadsızlık başlar:)
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bcc binasında lablarda kese yapan arkadaşları arıyorum bulursam zirve yapıcam.
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben sabahladım bi kez bcc de. gayet zevkli.
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben de sabahladım tee 2 sene önce de, festival zamanı, kesin horladım lan. o sırada labda essay yazan arkadaşlardan özür diliyorum.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Laorx said: ctis'de ilk senenizse seversiniz, 2. sınıftan sonra bi tadsızlık başlar:) katılmak istemediğim halde katılıyorum. 2. sınıftaki 3. senem. mallık hatsafada bende.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bi buluşma yapsak olmazmı ? ankuva yaparız B)-
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 biri bulusma mi dedi!?!?!?!? tamam yapariz :D
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bilkent diyoruz mad. ikile :D
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 mADmaXimus said: biri bulusma mi dedi!?!?!?!? tamam yapariz :D bu kim ya sdfdsa.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ne diyosunuz beyler bayanlar? iyi olur bi kafa dağıtırız
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kingpin said: mADmaXimus said: biri bulusma mi dedi!?!?!?!? tamam yapariz :D bu kim ya sdfdsa. olm temmuz gönüllerin bilkentlisi, ben onu bizden sayıyorum. yapalım bi buluşma ii olur hakkaten
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yapalım laraken gelmesin ama ha bu arada paticik bünyesine kazandırdığın yeni insanları da çağırırsın utku bi karizmamız olur leyn :P acıdım lan gelsin ddfs
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ahah çağırırım tabi. marmara da buluşuruz hatta sdfgsd
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bu haftasonu yaparsanız ayıp olur. yokum.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bende baya bir süredir özlem çektiğimden dolayı eşime, bi dağıtmaya ihtiyacım var :D hem tanışmış oluruz iyi olur..
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ankuvaya gidip pahalı ve porsiyonu küçük yemekler yiyelim(:P)
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ankuva değil meşhur iskenderciye gidelim topluca shell in ordaki
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kimlerde araba var ? benim meret taşımaz hepinizi lan :P Alcadras said: bu haftasonu yaparsanız ayıp olur. yokum. oğlum sen nasıl bir adamsın illa bir aksiyonu bölecek misin şu gün yapmayın diye ? yok efendim ay sonu parası yokmuş yok efendim memlekete gidicekmiş te zartmış zurtmuş. :P
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ulan bu haftasonu eskişehire gidicem adamın asabını bozma. var param. hepinize ısmarlardım hatta, ama biletim bile hazır.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 diablotg said: ankuva değil meşhur iskenderciye gidelim topluca shell in ordaki birak meshur iskenderciyi felan gelin or-andaki yeni acilan uludaga gidelim ohh mis
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Alcadras said: bilkent diyoruz mad. ikile :D kingpin said: mADmaXimus said: biri bulusma mi dedi!?!?!?!? tamam yapariz :D bu kim ya sdfdsa. sirf sizi dovmeye gelicem bulusmaya, ozellikle sen eralp, cok pis hirpalicam seni, kilsiz suratina yapacagim hizli darbelerle. kthx
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 mADmaXimus said: diablotg said: ankuva değil meşhur iskenderciye gidelim topluca shell in ordaki birak meshur iskenderciyi felan gelin or-andaki yeni acilan uludaga gidelim ohh mis len bilkent buluşması or-anda olurmu heç
Öne çıkan mesajlar