kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 b binasının print muhabbeti çok iğrenç hakkaten nerden ne zaman print çıkacağı belli olmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ctis'de ilk senenizse seversiniz, 2. sınıftan sonra bi tadsızlık başlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bcc binasında lablarda kese yapan arkadaşları arıyorum bulursam zirve yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben sabahladım bi kez bcc de. gayet zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben de sabahladım tee 2 sene önce de, festival zamanı, kesin horladım lan. o sırada labda essay yazan arkadaşlardan özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Laorx said: ctis'de ilk senenizse seversiniz, 2. sınıftan sonra bi tadsızlık başlar:) katılmak istemediğim halde katılıyorum. 2. sınıftaki 3. senem. mallık hatsafada bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bi buluşma yapsak olmazmı ? ankuva yaparız B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 biri bulusma mi dedi!?!?!?!? tamam yapariz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bilkent diyoruz mad. ikile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 mADmaXimus said: biri bulusma mi dedi!?!?!?!? tamam yapariz :D bu kim ya sdfdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ne diyosunuz beyler bayanlar? iyi olur bi kafa dağıtırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kingpin said: mADmaXimus said: biri bulusma mi dedi!?!?!?!? tamam yapariz :D bu kim ya sdfdsa. olm temmuz gönüllerin bilkentlisi, ben onu bizden sayıyorum. yapalım bi buluşma ii olur hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yapalım laraken gelmesin ama ha bu arada paticik bünyesine kazandırdığın yeni insanları da çağırırsın utku bi karizmamız olur leyn :P acıdım lan gelsin ddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ahah çağırırım tabi. marmara da buluşuruz hatta sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ne romantik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bu haftasonu yaparsanız ayıp olur. yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bende baya bir süredir özlem çektiğimden dolayı eşime, bi dağıtmaya ihtiyacım var :D hem tanışmış oluruz iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ankuvaya gidip pahalı ve porsiyonu küçük yemekler yiyelim(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ankuva değil meşhur iskenderciye gidelim topluca shell in ordaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kimlerde araba var ? benim meret taşımaz hepinizi lan :P Alcadras said: bu haftasonu yaparsanız ayıp olur. yokum. oğlum sen nasıl bir adamsın illa bir aksiyonu bölecek misin şu gün yapmayın diye ? yok efendim ay sonu parası yokmuş yok efendim memlekete gidicekmiş te zartmış zurtmuş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ulan bu haftasonu eskişehire gidicem adamın asabını bozma. var param. hepinize ısmarlardım hatta, ama biletim bile hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 diablotg said: ankuva değil meşhur iskenderciye gidelim topluca shell in ordaki birak meshur iskenderciyi felan gelin or-andaki yeni acilan uludaga gidelim ohh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Alcadras said: bilkent diyoruz mad. ikile :D kingpin said: mADmaXimus said: biri bulusma mi dedi!?!?!?!? tamam yapariz :D bu kim ya sdfdsa. sirf sizi dovmeye gelicem bulusmaya, ozellikle sen eralp, cok pis hirpalicam seni, kilsiz suratina yapacagim hizli darbelerle. kthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 mADmaXimus said: diablotg said: ankuva değil meşhur iskenderciye gidelim topluca shell in ordaki birak meshur iskenderciyi felan gelin or-andaki yeni acilan uludaga gidelim ohh mis len bilkent buluşması or-anda olurmu heç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar