Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Sanat tarihi dersi alanlara büyük kıyaklar yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben çatır çutur alıcam sanat tarihi..(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben oyun teorisi alıcam zevkine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 üfürme evlat.. olmaz öyle şeeey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 alırım. hatta senin bölümden de alırım. drawing technics falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bölümüm 146 kişi 10 tane erkek sıksan(!)vardır.. senin açından hoş olabilir=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben yazmismiydim buraya ya unutmusum.. Pols benimde 3. veya 4. sinif daha bende idrak edemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 IsAbeLLa said: bölümüm 146 kişi 10 tane erkek sıksan(!)vardır.. senin açından hoş olabilir=)) oha cansu, bölüme geç sen, direk derslerinin olduğu yerdeyim, arkadaşlarınla tanıştır beni, sizinle takılayım çünkü 10 erkek gibi bi fırsatı kaçıramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 aha man101 midterm sonuçları post edilmiş ama giremiyorum sayfaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ben müzikten bile ders alabiliyorum istesem ne dionuz hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 utku ne zaman akıyoruz ortamlara genk dsds. gizli bilkentliler ortaya çıkıyor yavaş yavaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 seattan asagisi kurtarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 k3nk akalım ortamlara ya, temmuz olm sen de gel, sen gönüllerin bilkentlisisin, aga house party olayına girmek lazım, exchange kaynıo ortalık sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 gireriz abicim ortamlar beni bekliyor zaten :D hele su arabayi bi aliyim (seattan yukarisi olacak araba dfsdsfds) iyice akicam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ginaly said: k3nk akalım ortamlara ya, temmuz olm sen de gel, sen gönüllerin bilkentlisisin, aga house party olayına girmek lazım, exchange kaynıo ortalık sdfgsd exchange kaynıyor hakkaten ancak gel gör ki durum vahim utku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ginaly said: , exchange kaynıo ortalık sdfgsd kiz exchangeleri bana yonlendir engin bilgilerimle aydinlatayim onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 kingpin said: ginaly said: k3nk akalım ortamlara ya, temmuz olm sen de gel, sen gönüllerin bilkentlisisin, aga house party olayına girmek lazım, exchange kaynıo ortalık sdfgsd exchange kaynıyor hakkaten ancak gel gör ki durum vahim utku :D seni egitebilirim eralp, sende playboy olmak icin gerekli hersey var (araba, beybifeys, pipi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bende üçü de yok napcaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 atla camdan, belki ölmezsin dsdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 GENCO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 seattan aşağısı olmaz muhabbetini bilkentte 4.günümde canlı gördüm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 @DadashNik0F tunca da CTIS de fekat pek bir mutlu.. sen neden bi mutsuz gibisindir ki? yoksa benim sayemde de mutlu??asdasadassa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 NEler oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 neler oluyor sana neler oluyor neler oluyor bana neler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 gelin b301 deyim gençler. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar