dory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 siraya gec, fdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bi dakka lan ben aslinda parali okumuyorum haueoahe neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 özel üniversitede okumak tercih meselesidir.çalışmak ya da çalışmamak.Çalışırsan istediğin özel üniye burslu girersin ya da giremezsin ne bileyim.Ben de yeteri kadar çalışamadımki seneliği 23 milyar olan bir okula giriyorum.Bi nevi "natural selection" zaten para vermicek öğrenci olmasa vakıf üniversiteside olmazdı doğal olarak bursta olmazdı.Durumu vardır parasını verir okur bunun muhabbetide uzatılmasın yani.Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 vallahi ben ev alma olayına bişi diyemem geyik olsa olmasa da mantıklı olabilir bu buna karışmam. ama orada oha ben çankayadayım ben eziyorum burssuzu ifadesi geyik yapmış olsan pek belli edilmemiş.sori.ya da biz tümden yanlış anladık=))malum yazılı iletişim insanların mimiklerini göremiyoruz..biraz daha dikkatli yazılabilirdi diye düşünmekteyim. heyecan falan yok hacı bende.ben kişisel gelişimin önemli olduğunu düşünüyorum dediğim gibi.ama bilkent gibi üniye de para veren arkadaşlar bence şanslıdır.300 500 istiyorsa da bütçe hazırlasın ona göre=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 he iyi aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bu da mı geyik bacı bak anlaşılmıyor mesela=) neyse daha bir ballanır uyku çocuklar kardeş oldu mu insan insanı sevsin ııh ezmesin diyorum bitiriyorum=)) alcadras gönlün olsun?? [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 01:09 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kızlara hacı kelimesi yakışmıyor yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 iş para vermemekte ise odtü itü ve boğaz içide çankaya gibi bir üniversitenin burslusunu ezer :) iş üniversite karşılaştırmasına hiç dönmesin hepsi kardeş okul ayrıca hepimiz kibarca söylediğiniz gibi sevgili cici paticiğiz. Eğitime para yatırılır hatta (bankadan sonra :) ) en çok para yatırılması gereken yerdir. İleride karşılığını güzel bir iş ve çevre olarak alırsın. Evi daha sonrada alabiliriz galba. Yani.... Bilkent ezer( alınmayın hemen geyik :) ) [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 02:22 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bilkente koyim size bişi olmasın diyesim geldi ama bilkent yer bitirir sizi. bilkent ftw. hehe. ne topic miş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: bilkentin bazi bölümleri bazi devlet universitelerinden iyi, ama cumleye dikkat et BAZI. daha da sana laf anlatmicam, raidim var. bye İşletme mesela plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 evet bilkentin bazı bölümleri devlet ünilerinden daha iyi bazı devlet ünilerinin bazı bölümleri de bilkentten iyidir gayet doğal zira odtü itü bogazici bilkent koc sabancı birbirlerine +'ları da var -'leri de ha bir de bilkentli patiler bölümlerinizi ve sınıflarınızı da yazın lütfen ben mba 1.sınıf olcak uzun süre burdayım zira 3 senede yavaş yavaş bitirmeyi düşünüyorum masterı bir yandan çalışırken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 cope de speaking var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 mirac sen hala speaking mi diosun yazık ya tabi 20milyar için değer ama [spo]80[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ben girdiğimde yoktu copeda speaking listening writing grammer ve reading vardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 geçen sene girdigimde bunlar vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 oo süper o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 2 bölümden oluşuyo hazırlık atlama sınavı: 1. si çoktan seçmeli 150 soru gibi bir şey preposition gramer vocabulary fln soruluyo. Bunu geçen öğrenciler 2. bölüme girmeye hak kazanıyor. 2. bölümde ise arkadaşın yukarıda yazdığı bölümler var ve 1. bölüme göre daha zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 şimdi bilkentte kur olayı nasıl ayarlanacak.a b c ... kurları?hazırlık okumayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 5 tane kur var. upper forever, pre faculty never gibi deyişler duyarsan inanma. çatır çatır geçiliyor. upper dan başlarsan yarım dönem okursun hazırlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 elementary, pre int, int, upper, pre fac olmak üzere 5 kur var bir döneme 2 kur düşüyor sene başında, sene ortasında ve sonunda olmak üzere 3 kez cope sınavı yapılıyor benim bildiğim ben 2 yıllık okuyorum bizde pre fac yok interden başladım bir upper a geçtim sonra da cope a girip dönem ortasında irregular olarak bölüme başladım böyle yani, irregular başlama derler bir de genel olarak hehe. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 20:48 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 aslında not bakımdan irregular iyidir daha bol not verirler ama güzel hocaları kaçırma olasılığı doğabiliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bugün kanıma girdiler hazırlığı atla diye sınav ayın 6sında.ben ingceden yetersizim kursa başlıcam karar verirsem hemen.. sizce atlayayım mı? bilkentin sınavı bu arada. bölüm iç mimarlık ve çevre tas. zorluk çeker miyim atlarsam? bir de irregular olursam zorluk çekicem çünkü haz. doğu kampüsünde iç mimarlık merkezde ne yapmalı?? [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 01:24 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 cope'a gir, durumunu gör. eğer geçebilecek düzeydeysen geçersin sorun yok. baktın geçemiyon, yine problem değil demekki ing. yetersizmiş, öğrenirsin mis gibi. irregular olursan da dönem arasında yurt değiştirir merkez kampüse geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 hazırlık oku en zevkli dönemleri çevre edinirsin tabi hazırlığı geçemezen senin için bir cehenneme dönüşüyor oda ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 nasıl ya geçemzsem=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar