Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilkent'li olanlar

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

özel üniversitede okumak tercih meselesidir.çalışmak ya da çalışmamak.Çalışırsan istediğin özel üniye burslu girersin ya da giremezsin ne bileyim.Ben de yeteri kadar çalışamadımki seneliği 23 milyar olan bir okula giriyorum.Bi nevi "natural selection" zaten para vermicek öğrenci olmasa vakıf üniversiteside olmazdı doğal olarak bursta olmazdı.Durumu vardır parasını verir okur bunun muhabbetide uzatılmasın yani.Lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi ben ev alma olayına bişi diyemem geyik olsa olmasa da mantıklı olabilir bu buna karışmam.
ama orada oha ben çankayadayım ben eziyorum burssuzu ifadesi geyik yapmış olsan pek belli edilmemiş.sori.ya da biz tümden yanlış anladık=))malum yazılı iletişim insanların mimiklerini göremiyoruz..biraz daha dikkatli yazılabilirdi diye düşünmekteyim.
heyecan falan yok hacı bende.ben kişisel gelişimin önemli olduğunu düşünüyorum dediğim gibi.ama bilkent gibi üniye de para veren arkadaşlar bence şanslıdır.300 500 istiyorsa da bütçe hazırlasın ona göre=))
Sosyal ağlarda paylaş

iş para vermemekte ise odtü itü ve boğaz içide çankaya gibi bir üniversitenin burslusunu ezer :) iş üniversite karşılaştırmasına hiç dönmesin hepsi kardeş okul ayrıca hepimiz kibarca söylediğiniz gibi sevgili cici paticiğiz. Eğitime para yatırılır hatta (bankadan sonra :) ) en çok para yatırılması gereken yerdir. İleride karşılığını güzel bir iş ve çevre olarak alırsın. Evi daha sonrada alabiliriz galba.

Yani....

Bilkent ezer( alınmayın hemen geyik :) )

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 02:22 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet bilkentin bazı bölümleri devlet ünilerinden daha iyi bazı devlet ünilerinin bazı bölümleri de bilkentten iyidir gayet doğal

zira odtü itü bogazici bilkent koc sabancı birbirlerine +'ları da var -'leri de

ha bir de bilkentli patiler bölümlerinizi ve sınıflarınızı da yazın lütfen

ben mba 1.sınıf olcak uzun süre burdayım zira 3 senede yavaş yavaş bitirmeyi düşünüyorum masterı bir yandan çalışırken :)
Sosyal ağlarda paylaş

2 bölümden oluşuyo hazırlık atlama sınavı: 1. si çoktan seçmeli 150 soru gibi bir şey preposition gramer vocabulary fln soruluyo. Bunu geçen öğrenciler 2. bölüme girmeye hak kazanıyor. 2. bölümde ise arkadaşın yukarıda yazdığı bölümler var ve 1. bölüme göre daha zorlar
Sosyal ağlarda paylaş

elementary, pre int, int, upper, pre fac olmak üzere 5 kur var bir döneme 2 kur düşüyor sene başında, sene ortasında ve sonunda olmak üzere 3 kez cope sınavı yapılıyor benim bildiğim ben 2 yıllık okuyorum bizde pre fac yok interden başladım bir upper a geçtim sonra da cope a girip dönem ortasında irregular olarak bölüme başladım böyle yani, irregular başlama derler bir de genel olarak hehe.

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 20:48 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bugün kanıma girdiler hazırlığı atla diye
sınav ayın 6sında.ben ingceden yetersizim kursa başlıcam karar verirsem hemen..
sizce atlayayım mı?
bilkentin sınavı bu arada.
bölüm iç mimarlık ve çevre tas.
zorluk çeker miyim atlarsam?
bir de irregular olursam zorluk çekicem çünkü haz. doğu kampüsünde iç mimarlık merkezde ne yapmalı??

[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 01:24 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...