mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 cankayaya burslu gidecegime bilkente parali giderim daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 oha, bu kadar da bok atma heveslisi insanlar gormedim. bilkente parali girermiş miş bik bik bik 80 milyari da bana agactan taze toplamislardi, yok ben almiyim dedim. ayrica okul iyidir, yanlis yonlendirmeyin insanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 23 milyar koç+7 milyar ıvır zıvır desen 30 milyar*4[hazırlık atladım bile]=120 milyar laf atmayın alcadrasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 alala milletin parası sizi mi rahatsız etti. bırakın isteyen istediği yere versin parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hakkaten de herkesin parası kendisine. bence değer mi değer. hoşgeldin sen bilkente boşver milleti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: ginaly üye § 16 Ağustos 2007, Perşembe - 13:18 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- parayı çankayaya verince yazık olur tabi adsıdfjsgsd, bir de bilkent'i Türkiye'nin en pahalı özel universitesi zanneden insanlar yok mu komik oluyor :) geçen gün sidik yarıştırılan 7 tepe bile aynı ücretleri alıyor, kimi bölümleri daha fazla. 80 milyara da ev varsa haberdar edin beni, ev piyasasından haberiniz yok heralde bandırma'da bile 80 milyar üstü evler dsfds [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 13:53 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bırak boyle isleri kingpin :D laf atıyolar paralı gidenlere sonrada paralı okuyanlar haliyle bisiler soyleyince ağlıyolar bohuhuhu laf attın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 param var okurum allah allah alcadras canem bende bilkentteyim artık...Buluşurz bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Robertin yıllık ücreti 40 milyarmış, 15 ne ki ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ya ne kadar acayip adamlarsiniz, egitim sizin en dogal hakkiniz ve bu hakki saglamasi için devlete baski yapmaniz gerekirken. Param var okurum oghh felan tripleri, siz okusaniz n'olur la !!! Alla alla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 adamı pişman edersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Param olsaydı da okuyabilseydim Bilkent'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ben okursam adam olurum.. devlet yetemiyorsa benimde paramla eğitim alma imkanım varsa basar parayı giderim.Kimsede karışamaz..Klasik devletçilik cart curt triplerine girmeyelim..Ben X eğitimini alabiliyorsam herkes alabilecek die bi kaide yok.Alabilseydi eğitimi sistemi olmazdı...Gereksiz tartışıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 @Lexius Abi sen iyi misin ? Eger bir ulke'de egitimde eşitlik yoksa, o ulke problemli demektir. Eşitsizlik demektir. Paranla egitim alabilirsin, bu bir ekstradir. Özel üniversitelerin mantigi zaten sistem aciklarini kapatmak degil, egitime bir başka boyut katmaktir. Yani rekabet halinde olmalari gerekir. Ben hiç bir şey goremiyorum. Listelere giremememiz bu yuzden zaten. Devletin yeterli okulu olmadigi için Ozel Universiteler sadece aciklari kapatiyorlar. Ve alinan ucretlerde cok faaiş. Fiyatlar cok yüksek, bunun nedeni de, ozel universite'ye girmenin bir secenek degil bir zorunluluk olmasi bir yerde. Bu nedenle saçmalama abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Devlet üni açsın adam gibi gidelim..Sorun da kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 İşte ben de bunu vurgulamak istedim. Yani adamlar hayir benim universitem daha paali akabinde daha iyi su kadar seklinde sidik yariştirdilar da ona kizdim. Adam bu olaydan memnun yani. Sorunum orada. Yoksa parasi olupda giden adama ben durupda hayir boykot etcez ozel unileri demem, cunku alternatif yok abi, bir yerde mecbur kaliniyor. Benim eleştirim zaten sisteme. Bir duzeltemediler gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Özel üni daha pahalı ve devletten daha kaliteli evet. Bkz: Bilkent, Sabancı, Koç. Olanakları daha fazla. Evet bence de yakılmalı bu üniversitede okuyanlar. Param yok diye işletme okuyamadım orda please. Darısı yüksek lisansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ohoo buluşmalar speed de falan olacak demekki artık. hazırlık okumazsanız tabi. yoksa doğu yolları taşlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Hem Bilkent hemde Mülkiye de okumuş biri olarak şunu -Özel üniversitelerin imkanları çok daha geniş, -Öğretim üyeleri öğrencilere daha yakın, -İleriye yönelik gelişimleriyle daha yakından ilgileniliyor vs vs vs... Ama yinede Mülkiye'mi hiçbirşeye değişmem... Bambaşka bir havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bilkentteki tikiler ve ciksler sözel ve eşitağılık bölümlerinden çıkıyor bol bol. Mühendisliğe ya da fen fakültesine gelen arkadaşlar bu konuda hiç bir sorun yaşamazlar garanti veriyorum. Özel okul ama verdiği parayı hakediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 tiki dediğin her yerde paticiğim.. ayrıca bilkentin paralı bölümlerinin çoğu diğer özel ünilerin burslusundan da yüksek kusura bakmayınız misler gibi araştırdım çünkü üniye girmeden. ayrıca parası olan okusun isim yapmış bir üniversite(önemli olanın kişisel beceri olduğunu düşünsem de) mastır için dünyanın en başarılı üniversiteleriyle anlaşmalı.bunlar çok büyük avantaj. ayrıcaa dünyadaki ilk 500 üni içerisinde sanancıyla beraber bilkent türkiyeden girmiş 2 vakıf üniversitesidir.kalitesini tartışmayalım. burslu insanın burssuz insanı ezmesi diye bir şeyi konuşmak bile yersiz seviyesiz.hepimiz insanız ne sen benden üstünsün ne ben senden üstünüm.. siz paralı biz beleşşş cici kolej misali ergen havalrına bürünmeyelim.bize yakışmaz=) [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 00:26 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 cok üzücü =) cidden. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bunun nesi üzücü olabilir?insanların birbirini ezmesi evet gerçekten üzücü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bak sevgili cici pati. anliyorum heycanlisin kazandin, aklimda kaldigi kadariyla da istedigin bi yerdi, oh ne guzel, git oku paşa paşa fakat: 1.si ilk mesajım "okuma ev al"dan da anlayabileceginizi umdugum, umdugum daglara kar yagdigi uzre, geyikti. 2.si hala ve hala bok atmaya devam edenlere, okulda okuyan kingpin arkadasimin ve okulunuza(artik senin de sayilir negzel demi ekiki) yaptigim 1 ziyaret sonucu edindigim izlenime gore evet 300-500 yapmasan da sen, orda harcayacagin para ortalama bi aileye girer bi mebla oldugu için degmeyecegini düşünüyorum 3.sü, kisi dedigin heryerde kendini gelistirir, ben okulumdan da bölümümden de gayet memnunum, ha 80 milyarim olsa yine de gitmezdim bu da benim kisisel düşüncemdir, karisirsaniz bi siktirin derim. 4.sü de hala ve hala "ezme" olarak goruyorsan, git koşede agla, lakin bilkent gibi universitelerde burslularin burssuzlari ezdigi pek duyulmadi/duymadim. bilkentin bazi bölümleri bazi devlet universitelerinden iyi, ama cumleye dikkat et BAZI. daha da sana laf anlatmicam, raidim var. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 dory ez bizi nolur, parali okuyoruz biz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar