Aegean Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 var, öğrenci işlerine gidiyosun kimliğinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 evet buldum bende, b binasinda 310 nolu odaya gidip konusuyormussun gorevlilerle resetleyip veriyolar yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Aegean said: türkçe de nurgüzel hoca vardı 1 veriyormu hatırlamıyorum ama 2 yi ondan almıştım çok şeker gibi bi insandır kendisi. ingilizce de çok fazla hoca olduğu için pek bişi demek mümkün değil ama zaten hocaların yapabildiği şeylerde kısıtlı ingilizce dersinde, baya sıkı tutuyolar orayı. o yüzden ingilizceleri mümkün olduğu kadar çabuk bi şekilde vermeye çalış, bi kere kalırsan başını çok ağrıtır sonra. bide ek olarak stars da hocaların önceki dönem not ortalamalarını filan görebildiğin bi dalga olması lazım, ordan da bi fikir edinebilirsin. eheh şaka maka yarın okul var ya o hocadan türkçe almak için takla atmıştım ben de gerizekalı bölümüze sadece 2-3 türkçe hocası ayırmışlar hepsi de birbirinden tırt. kadının dönem ortamalarına bakıyordum 3.99 var yahu bir kişi A- almış yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hmm belki örenci işleri stars içindir. neyse o b binasındaki yer öğrenci işleri deil hani bilin ilerde karışıklık olmasın die diorum. eheh nurgüzel i bize default olarak vermişlerdi şanslıydım biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 inkılap tarihi alacak olan varsa da cemal kemal diyim ben şimdiden aman kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 tülin canbolat'tan tarih alan/almış olan var mı acil olarak cevaplasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Alcadras said: şimdi günlük gecikme ücreti 20 ykr. 100 gün gecikse, 20 ytl. iyi çok bir şey değilmiş. işte gerçek bilkentli budur arkadaş. 20 ytl hiç birşey bir bilkentli için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hehehe iyi güldüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bilkent sitelerinde ev arkadaşı arayan ya da eve çıkmak isteyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bi de şu an netten ev bakıorum da çamlık sitesinden merkez girişine yürüme mesafesi kaç dakkadır fikri olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 10 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Aegean said: inkılap tarihi alacak olan varsa da cemal kemal diyim ben şimdiden aman kaçırmayın. Yusuf Kaya duruyosa o daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 gün itibariyle bütün projelerimi teslim edip dönemi kapatmış bulunuyorum. bakalım 2.90-3.10 arası bişiler gelcek acayip rahatladım vala. kim ne alemde dökülün bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Benim 2 ders tehlikede. Birinden geçmeyi düşünüyorum gibi. Eğer 2 dersten de kalırsam felaket. Ama ikisinden geçme gibi ihtimalim de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 selam ben de bilkentliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ama topik benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bölüm ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 salı ECA'e gircek varmı ? :) tek ben mi hazırlıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 tunca ve kharonla aynı sınıftayım. dünya küçük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 dersi dinle tunca dfgasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Valla ben dersin ikincisine girmedim, tutmadi malesef. Ama anafikir dogru. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hey ben de bilkentten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Okulun kıymetini bilin yaaaa. B binasında proje için sabahlamayı. Sabah 8.30da kalkıp mühendislikteki 8.40 dersine koşmayı Mühendislikten taaa yurtlara kadar yokuş çıkmayı 75in göt kadar odalarını Marmaranın berbat yemeklerini MSSF yolundaki çimlerde oturmayı İlk sene aldığım haftada 35 saatlik ders programını bile çoook özledim. Emoyum bugün evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ablam bilkentte ingilizce öğretmeni, kolaylık yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar