mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ben eve kolayca gidicem, o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 uludağ a gidilcekse de or an da değil, çayyolunda gidilir genco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oran>cayyolu kthx neyse konumuz bilkent ve bulusma cumartesi maci izleyelim mesela birlikte, nasil fikir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 dory said: cankayadayım ben burslu orda bile eziyorum olmayanlari okula para mi verilirmis=(( oha 80 ya, yazik. git ev al pardon ama çankaya üniversite olarak geçiyor mu :D pöff dandik okul ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 sfsfsdfffsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 çankaya dandiktir, bende burslu okumuştum bir 5 yıl kadar :) buluşma işini maçla birleştirsek, mangalcıya gitsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 maci izleyelim birlikte evet guzel fikir :D ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 dory 80 milyar hayatinin gelecegi dusunuldugunde ceraz parasi. Yanlis dusunuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yahu ne maç izlemesi? amaç toplaşıp sohbet etmek, yemek yemek, bilkentli kızları kesmek. maç izlerken bunları yapmayı bırakın, birbirimizin yüzüne bile bakmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ulus> mADmaXimus said: oran>cayyolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 DadashNik0F said: yahu ne maç izlemesi? amaç toplaşıp sohbet etmek, yemek yemek, bilkentli kızları kesmek. maç izlerken bunları yapmayı bırakın, birbirimizin yüzüne bile bakmayız. simdi mac varken baska bisi yapilmaz zaten, onceden bulusuruz sohbet ederiz yeteri kadar, macimizi izleriz sonra yine sohbet yemek yeriz zaten:D ben varken de mekandaki butun bilkentli kizlar beni keser, zevki kalmaz olayin(seklimi koyarim :P) mac iyidir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bilkentlilere soruyorum, yakında okulunuza konuşma yapmaya ibrahim büyükyüksel ve cem kozlu geliyo mu? havayolları hakkında eger geliyosa, yanlış duymadıysam, kaçırmayın. management ile ilgileniyosanız falan hele hiç kaçırmayın. öperim bu kıyagımı da unutmyın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 he cem kozlu geldi bugün. gidemedim ): ders vardı ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 İlk final yarın.. Bu arada çalışmak için SB nin altındaki etüt odasını tavsiye ederim sessiz sakin, fen öğrencileri için falan diyorlar da ses falan yapmazsanız kimlik sormazlar herhalde. Kız arkadaşınızla da takılabilirsiniz ortam fazla sakin hehe (2-3 saatte bir gelen temizlik görevlisi ve bekçi dışında). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Laorx said: ctis'de ilk senenizse seversiniz, 2. sınıftan sonra bi tadsızlık başlar:) katılmak istemediğim halde katılıyorum. Aynen oyle .. Keske bolum boyle 2 ye fln ayrilsa 1. siniftan sonra yazilim agirlikli ve network cart curt die .. Sevmiom lan programlamayi !! 4. senem sevemedim amk iste ! Bu dakkadan sonra da sevemem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ders yükleme işkencesi başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 nocom said: dory said: cankayadayım ben burslu orda bile eziyorum olmayanlari okula para mi verilirmis=(( oha 80 ya, yazik. git ev al pardon ama çankaya üniversite olarak geçiyor mu :D pöff dandik okul ... yeni gordum hahahaha iyiymis :D nocom +1 dory -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 puhaha gece gece nerden esti temmuz ne gecesi lan dimi eheh. biz uyuyoz lan burda ooh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ne gecesi utku :D edit: yazmissin zaten ne gecesi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bilkent güzeldir. bilkent candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 makina muhendisligi olsa bilkentte cok daha guzel olurdu :( en azindan evimde olurdum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 nesi can lan. bi numarası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bilkent nur yuvası. yakında elimize düşeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 olm bilkent2'de ışık evleri var lan. girsemmi napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Bilkentte açılıyor bildiğim kadarıyla makina müh 1-2 seneye ali doğramacı konuşmada anlatmıştı. Yarı burslu falan olayı getireceklermiş vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar