Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft Rpg si Yapsak?

Batilc

Öne çıkan mesajlar

bonecum biz baya bi astık grudge ile yani okumadın sanoırım 2. sayfayı şaşem dogru demiş. ama normalde battlecruiserin star trek lerdeki gibi ısık hızıyla da hareket edebilmesi gerekli. ya zaten atmosfere koydugunda olay bitiyo. ancak soruma hala cevap gelmedi. insanların battlecruiseri varsa prottossların carrierları var bu iki taraf karsı karsıya gelir protosslar kazanır deil mi? ayrıca aklıma bisi daha geldi battlecruiserin kalkanı yok?? onu da rpg seklinde eklemeli yanlızca protossların ki cok daha guclu bi kalkan olmalı. oyle deil mi?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

:p kesme her neyse de bence yine de bi denenmeli bone sen dm misin normalde yoksa player mi?

bu arda konuyla alakası yok ama o madalya neyin nesi? (isminin atında var ya)[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

o madalya benim ne kadar sazan olduğumu gösterir. Üstüne mouse'ını getir ne kadar sazanlık yaptığımı yazar (ya da kibar bir şekilde "post attığımı")

Ben normalde player'ım. Ama etrafımda DM olmayınca hem rookieleri eğitmek için, hem de oyun oynayabilmek için DM olmaya karar verdim.
Okuduğum filmler izlediğim kitaplar (ya da dam dersi miydi?)
sayesinde her oyunda bir senaryo yazıp oynattırırdım.
Bu sayede DM oldum..

Oyun öncesi senaryo yazamam.. Ama oyuna başlayınca bir açılırım, bir bakarsın, düzgün oyuncular da varsa, filmlik senaryo yazmışım :-P[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında çok uzun oldu bu masaüstünden kopalı ama şunu söyleyim; Alternity de bazı settingler direk SC ile ilgili bir araştırın inceleyin derim...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 09 October 2003 23:31 tarihinde demiş ki:
o madalya benim ne kadar sazan olduğumu gösterir. Üstüne mouse'ını getir ne kadar sazanlık yaptığımı yazar (ya da kibar bir şekilde "post attığımı")

Ben normalde player'ım. Ama etrafımda DM olmayınca hem rookieleri eğitmek için, hem de oyun oynayabilmek için DM olmaya karar verdim.
Okuduğum filmler izlediğim kitaplar (ya da dam dersi miydi?)
sayesinde her oyunda bir senaryo yazıp oynattırırdım.
Bu sayede DM oldum..

Oyun öncesi senaryo yazamam.. Ama oyuna başlayınca bir açılırım, bir bakarsın, düzgün oyuncular da varsa, filmlik senaryo yazmışım :-P[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi

guzel sole bi oyun ayarlasak nası olur? tanısırız vesaire. paticikin toplantılarına gidemedigim icin burdan 1-2 kisi tanıyom. sakın ankaradayım filan deme.

ne zamandan beri 5000 mesaj attın ya! bu arada soul sende neydi adıya article mıydı neydi iste o settingden elinde var mi?
yani merak ediyorum sunken colonynin yaptıgı defansi nasil deler insanlar diye.masallah yani adam kadar bisi bi parmaga[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

ankaradayım ben biliyorsundur herhalde..

bu arada delen delir..
sonuçta hack and slash oynamadığın sürece her türlü şeyi yapabildiğin için, sunken colonynin bir açığını bulup ordan saldırabilirsin.[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Sosyal ağlarda paylaş

abi nası delmeyi dusunuyosun yani. acık olarak bi ghostlara var. yada arkadan tanklarla. yani bataklıa basmış oldugun bir nada etrafta sisi varsa ve zarda bir atarsa artik dmin insafına kalmıs hayatın. ya sunken ya ultralisk ya da guardian[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

batilc tünelde yaptığımız starcraft geyiğini anlatsana :)lol[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

Walla zamanında aldığım bir alternity sc setim var ama starting set tadinda sonucta tam anlami ile bir campaign e dönüştürmek için epii bişi eklenmeli ama başlangıç için sizlere baya yardımcı olabileceği kanaatindeyim cidden ilgili iseniz bir şekilde size sayfalari tek tek scanler ulaştırırım.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

walla sana bi si yapamayız ama basımızın ustunde yerin var yane bunu bil.[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
We Are The Ones Who Are Saps
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...