Batilc Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 evet nası olur.Misal: Dm:Koseden bi zergling cıktı, seni daha gormedi Marine:saklanıyorum. Dm:Zar at (3+4) Saklanamadın. Zergling seni gordu geri kacıo Marine: Kovalıyorum. Dm:Goremedin gorunurden kayboldu. MArine:Hadi bea, Uslerime haber verecem. Dm:Telsizden? MArine:Evet. Dm:Evet konus. Marine:Efendim yakınlarda bir zerg birligi gordum Commander:Konumun nedir Tarselodt Marine:Alfa İle delta bolgesi arası 38 derece guney efendim. Commander:Peki, Olduzsszsgzsrssunzssstzt szztsye.........zss.. Dm:Telsizinden sinyal gelmiyor. Tarselodt:Ee? Usse dogru yuruyorum. Dm: Zar at (8) Gidemedin. Tarselodt:???? Dm:ustunden bir sey gecti ve sana bir sey carptıgını hissettin su an kasların agrıyor bacaklarını oynatmakta cok zorlanıyosun. Tarselodt:Allah kahretsin PArazite mi yedim? Dm:Ustunden kocaman bir ucak gibi sey gecti. Tarselodt:Battlecruiser mı? nası bisi? Dm:Oval, kosesiz, sen bakarken tukruk gibi mor bir sıvı ustune geldi ama mavi bir kalkan gordun. Tarselodt:! Kacmak istiyorum, telsizi acacam. Dm: Telsiz bozuk. o sirada gordugun geminin cevresini birsuru yaratık cevirdi, geminin icinden minik minik senin boyunda ucaklar cıkıyo etraftakilere saldırıyo. Bir tanesi sana dogru geldi ve ates etti. tarselodt:Zıplayacam yana dogru ve kacacam Dm:Ustundeki yesil sıvı buna izin vermiyo. ZAr AT 2 kere (4,16) kursun zirhini deldi sana girdi (9) 9 damage aldın ama parazite kalktı. Tarselodt:Olaylardan uzak bir yone dogru kacıyorum. Dm: Zar at (14) oldukca uzaklastın ama cok yoruldun, hic bilmedigin bi bolgedesin. Traselodt:Telsizim calısıyor mu? Dm:Yarım yamalak Traselodt:acıyorum. zszstzstzs..Efendim bir catismanın ortasında kaldım. zstzsttzs... Dm:Cevap yok. Zar at (1) hic dinleneömedin ama yola gitmek zorundasın Traselodt:Tamam ya yola dusuyorum Dm:Camur ve balcıklara basmaya basladın. Tra:Of ya aksi yone gidiyorum. Dm:Zar at (2) Abi gidemedin o an canın cok yandı, birden bacagın inanılmaz acıdı. baktıgında bacagın asaıdan yukarı dogru bır kol kalınlıgında delınmıs. (32) 32 Damage aldın ve yere yıgıldın.ama ayıksın. Tras:biliorum. ege telsiz de calısmıyo babayı yedim? Dm: Zar at (1) ABi sendede hic sans yok. KAn kaybettin dus 2 hp daha aha sınıra dayandı. Zarat (1) YUh ! Dev gibi ayak sesleri duyuyosun. Tars:Ya sansıma sıcıyım.etrafa bakıyorum. Dm:senin 3 kat boyunda ve 7 kat genisliginde bi yaratık senin arkanda durmus sana bakıyo. Zar at (2) Yeter abi bu kadar da balsızlık olmaz. son sansın at (4) Abi Oyun burda biter sana el fatiha.[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Burası Starcraft RPGsi hakkında tartışılan bir topic. Burda da insanlar starcraft rpgsi yapmış bir nevi :)[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Dm:ustunden bir sey gecti ve sana bir sey carptıgını hissettin su an kasların agrıyor bacaklarını oynatmakta cok zorlanıyosun. Tarselodt:Allah kahretsin PArazite mi yedim? Dm:Ustunden kocaman bir ucak gibi sey gecti. Tarselodt:Battlecruiser mı? nası bisi? ehehe dm oyunu tatlandırmaya çalışıyor, oyuncu da pek ukala canım :) bir de starcraft oynancaksa rp taraftarıyım. Burda çok combat yapılmış. Bir de uyuz bir oyuncuyla karşı karşıyayız. DM kasların ağrıyor diyor, oyuncunun oysa "bacağım, bacağım, hissedemiyorum" demesi gerekirdi :)[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 :P oyuncu öküz:P olm isin guzelligi orda . ama tatlı olur be dusunsene dm sana guardian i yada ne bilim high templar tarif etmeye calisio:P bu arada bi soru protosslar uremiyolar dimi ya nı porttan ısınlanıyolar dunyaya ya da her neresiyse. cunku zealot cıkaran yerleri gteway diye geciyo[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paticik ustunden yapicaksak olur valla yoksa bana ters duser :([hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 yalnız carrier biraz daha iricene bişey :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 o carrierdan çıkanlar marine boyunda deil...oyunda öyleydi ama...gerçekte değil[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 normalde carrier tam bi toss üssü taşıyo. yani nexusuyla, pylonlarıyla, gatewayiyla falan...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 battlecruiser dediğin zaten bir sürü tank taşıycak kapasitede ama...[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 iyide battle cruiserın yani gorunus bicimiyle felan zaten ince ve icine baska bisi alması zor gibi. ama carrier baksana baya hacimli bisi icine ucaklar filan alır herseyi alır (The independence day deki uzay gemileri gibi) carrierlarin icinden cıkan ucakları dogru biraz kucuk yaptım da nebiilim iste dm in tarifine baq :P[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bu arada bilgili bir arkadas ile ayarlanabilrse topluca yaparız belki he? toplanır ne bilim iste birimiz bisi oluruz. ama kasar heralde dm kendi kurallarini felan koyar.[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 battlecruiser'ı da küçümsemeyin. yamatoyla gezegen yakıyo adamlar olduğu gibi...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 tek bir yamato bi gezegen alıypo? :P? bence bir yamato nukleer bomba gibi etki yapmalı (sc nin oyundaki haline gore konusuyorum) yani yakındakileri desip bikac binaya hasar deilde direk yıkmalı[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 abicim yamato orbital bi silah. direk yörüngeden sıkıyolar. o aletler atmosfere girmek için tasarlanmamış farkındaysan. tek bi yamato diil de yarım düzinesiyle bikaç salvo bi gezegen üzerindeki hayatı söndürmeye yeter de artar bile.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 oha o zaman bunun rpsi yapılırken her ship icin bi yamato kullanma bedeli cok yuksek olsun. yani ana ussun hazınenin en az bi yuzde yetmisbesini filan ayırması gereksin ve tek kullanımlık, yani her seferinde usse gidip bi okadar para yatırılıp kullanılsın. kısacası 6 tane battlecruisera yamato yuklemek icin ful para harcanmalı[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 hnn? SC rpg denince akla aslında -mesela- 2 marine, 1 firebat, 1 ghost ve 1 medicten oluşan bi partinin, yakınlardaki bi hive cluster'a girip bir miktar örnek topladıktan sonra hazır bekleyen wraithlerin bombalaması için clusterın ortasına bir adet beacon bırakması ve wraithler gelmeden ordan toz olması tadında bi göreve çıkması falan geliyo...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 baba ghost deser hepsini de sunken colonyler nolcak adamların bitaraflarına girer muthemelen (masallah bana bandiq gibi geliyo da :P)[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 walla o da artık partinin problemi ;)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 dusunsene parti gidio sesleri incelmis olarak filan geri donuyo:P artik birbirlerinden ayrılmaz oluolar felan:P o teknoojide bunu geri dondurecek bisey vardır ama heralde:P e farzet bitaneneydi ya ismi hydralisk donusuyodu ya orumcek gibi bi yaratia. neyse iste . oda kotu. Sen yamato kuralına ne diyosun?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 walla benim anlattığım tarzdaki bi oyunda yamato ancak sinematik olur. eğer yörüngeden atmosfere bi yamato atışının girdiğini görecek kadar yakınlarsa sahneye büyük olasılıkla oyuncuların gördükleri son sahne bu olacak demektir kısaca :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 peki bisi soracam battlecruiserlar direkt olarak uzayın uzak bi noktasından mı koyuyolar yoksa oldukca yakınlasıp gorunebilir haldeyken mi. heralde batllecruiser gorundugu andan yamato yu atana kadar gecen surede defenderlarin eli armut toplamıyodur.?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 büyük olasılıkla yakın yörüngede yani tahminen aşaa yukarı 900-1500 km civarında olur alet. açık bi gecede ışıklarını görürsün. bütün bi donanmaysa baya hoş bi görüntü olur. bu sırada etraflarında bi yığın wraith ve başka alet de onları korumak için uçar. her boyda gemiyle bi donanma düşün. her battle cruiser'ın kendi koruyucu filosu olabilir rahatlıkla. savunan birileri varsa da büyük olasılıkla sadece karadan-yörüngeye karşılık vereceklerdir. starwars episode 2 deki sahneyi düşün. kocaman topla yörüngedeki star destroyer'a ateş ediyolardı. ya da starship troopersdaki gezegene iniş sahnesini. zaten eğer o bölgede hava üstünlüğünü sağlamadılarsa battlecruiser'ı o kadar yaklaştırmazlar gezegene.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 09 October 2003 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yani battlecruiser inanaılmaz degerli diyosun.bi battlecruiser bisehri almaya nyeter de artar bile . farzetki karsıdaki de carrier cikarı bi sekilde yardım filan geldi?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 sci-fi rpg'lerini çok severim. Hele Starcraft'ın teması süper.. ama direk Starcraft oyunundan araklıyabiliriz gibi gelmiyor. Battlecruiser dediğin uçan şehir bir nevi. Navy'nin uçak gemisi varsa, Marine'lerin de Battlecruiserı var. İçine wraith, tank bir sürü şey alabilir. Hatta yomato gun oyununkinden güçlü olması gerek. Mesela bir wraithi veya bir binayı tek vuruşta patlatabilmesi, artı splash damage koyması lazım etrafa.. (hatta etki alanı daha geniş olabilir binaların büyüklüğüne göre) oyunda battlecruiser çok yavaş ilerliyor. Oysa uzayda o hızda ilerlerse dünyadan güneşe gitmesi çok çok zor. Ayrıca dediğim gibi bu geminin çok geniş bir mürettabatı var. Oyunda insanlar taramalı tüfeğiyle battlecruiserı patlatıyor. Oysa taramalı tüfeğin yukarıya ateş etme mesafesi o kadar abartı değil.. Yani demek istediğim şu: Starcraft RPG'si yapçaksak, oyundan örneklerle değil, gerçeğe benzeterek oynamak lazım.[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ikinci sayfayı okumamışsın galiba bone :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar