ivy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben odtüyü gezdim ve dedim ki ıyyyyy ne büyük kampüs öff burda okunmaz kışın donar insan yazın pişer neden ısrarla istiyorlar burayı anlamıyorum ben yazmam sora ilk tercihe yazdım paşa paşa gidicem aahaaha büyük konuşmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 poff neyse ya sonra ogrenirim artik saolun yine de, hepinize gecmis olsun bu arada. gerci oss ye calistiginizin 10 katini falan calismaniz gerekecek ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Marveloth, 16 Ağustos 2007, Perşembe - 10:37 tarihinde demis ki: ya nerden bakılıyo :) ben hala bulamadım http://osys.osym.gov.tr/ edit puahahah site göçmüş tam beklediğim gibi [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 10:39 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ capslar için özür direk copy pastede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Abi konu dışında okuduğumdan beri kasıyorum ama başta cevap geç geliyor diye hata veriyordu artık direk ulaşılamıyor diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bilkent üniversitesi-iç mimarlık ve çevre tasarımı=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 SenariouS daha dün oranın rektörüyle sohbet ettik, yeni açılmasına rağmen baya iyiymiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Kırklareli Muhasebe :( Sakarya Tutmadı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 eh isa yani fırladın gittin msnden, dedim hass ters bişi mi geldi acaba, tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ee açmıyor sayfayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 off giremiyorum!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 isabella tikicon ların icine düstün Allah kolaylık versin:) burslular ve köpekler giremez hesabı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sabancı icin 03/09-07/09/2007 yazıyor, gerci ilk gun ing. sınavına girmem gerek o yuzden ilk gunden gidicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 tenks=) tiki her yerde önemli olan irade=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: ben odtüyü gezdim ve dedim ki ıyyyyy ne büyük kampüs öff burda okunmaz kışın donar insan yazın pişer neden ısrarla istiyorlar burayı anlamıyorum ben yazmam sora ilk tercihe yazdım paşa paşa gidicem aahaaha büyük konuşmamak lazım ben de zamanında istanbulu gördüğümde "burda yasanır mı lan" demiştim izmirli bi insan olarak su an gayet itüdeyim gayet mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 toggie 50971352912 [spo] [/spo] [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 10:54 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ulan tam bodrum tatiline denk gelmiş kayıt günleri ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 http://yurtkur.osym.gov.tr şuraya girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben girebiliyorum *edit: şimdi ben izmirdeyim ve kendi evimde kalacam, burs (kredi vs deil) başvurusu yapmam mantklı olur mu hani şansına 20-30 kağıt verirler belki her ay? [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 10:56 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hadi ya. bir girip göz atsana anlatırsın bana neler var neler yok :d edit: ben samsunda oturuyorum. bilkente gidicem. burs alsam mantıklı olur mu:d [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 10:57 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 abi tc kimlik numaran ve şifrenle girebildiğin biyer var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yok mu lan Kocaeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 açılmıyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ösym bana ban mı koydu lol hiçbir yeri açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ya ben seneye giriyorum da bölümlerin taban ve tavan puanlarını nerden öğrenebilirim ? bide 340 ile acaba bilg. müh. veya mekatronikle ilgili en iyi nerelere girebilirim mrk ediorm. büyük ihtimalle 340-350 arası bişey yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar