barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ewt bugun khalad'ın karşısına kalad diye dikildim yolda (:D diğer patiler sizde bulunuz efendim bizi. khaladın foto avrdı da ordan tanıdık, sizleri nası bulucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 6. senem ve bitmeyeceğine karar verdim, saat 5.00 açım ve aç uyuyacağım, bakmayın burası yazın şile kışın çile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ışıkta okuyana her daim çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bu sene kendisini ışık'a feda eden patiler yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ısıkta okuyo olsam baya uzulurdum ha. lisesi kafi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 2010 mezunum ben :D tam 7 yilda bitirmiş oluyorum kendimle çok gurur duyuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sintisyzer said: ısıkta okuyo olsam baya uzulurdum ha. lisesi kafi geldi ben 6. sınıftan beri ışıktaydım ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 war mı bu sene ruhunu şileye teslim etmeye gelen? ışıklı patiler bi ara bi buluşalım tanışalım yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar