Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Işık Ünililer.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben hala daha bi patiyle tanışmadım. bağırın sosyal merkezde barbu diye gelirim pazardan itibaren :mal:

[ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 17:41 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
iyi de pazar aksam 9 işte. o gün gene yurtlara gelmicen mi.

ben pazar öğlen ordayım. bu arada khalad ben seni bgn gordm sanırım. albumun tozlu sayfalarından resimlerini hatırlıodm. simdi baktm da oymuşsun .
Mesaj tarihi:
pazar günü herkes dönücektir yurtlara zaten o yüzdende bu akşam saat 9'u uygun gördüm buluşmak adına ben sosyal merkezde batak oynuyo olurum büyük ihtimalle beni bulursunuz.
Mesaj tarihi:
said:
yuva,hazırlık,1,2,3,4,5,6,7,8 de ışıktaydım =) sayılmaz heralde

ehuehue bende anaokulu,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 bide 12 okuyacaz kısmetse bakalım bide üstüne ışık üni çaktık mı tamamdır hayatım ayazağa da geçti anasını satayım gerçi üni taşındı dimi :D
Mesaj tarihi:
guzel sanatlara girmiceksen. medeniyete 60km olan dağın başına geliceksin eğer ışık yazarsan.
bi kampusteki insanlar var. ha ama hakkını yemiyelim. yolun karsısındaki kebabcı var bide. lol
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben de malesef göremedim hiç birinizi.
aslında paticik albumun tozlu yapraklarından khalad'ın fotoyu gördüm ve okulda da gördüm sanırım. gelicem bi soraki görüşte.

diğer kimseyi bilmiyorum. ayrıca siz hazırlık diilmisiniz. aynı binada buluşun sonra gelip beni de alın. bi zahmetten kurtarırsınız sizi bulma konusunda.
  • Yeni Oluştur...