barbu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ben hala daha bi patiyle tanışmadım. bağırın sosyal merkezde barbu diye gelirim pazardan itibaren :mal: [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 17:41 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 walla ben yurduma yerleştim bi ara tanısalım edelim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ayarlayalım iste bir seyler bi ara goruselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yuva,hazırlık,1,2,3,4,5,6,7,8 de ışıktaydım =) sayılmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 millet yurtlarda kalanlar kimler ve neredeler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bordo yurtlardayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bordo yurt c blok'dym ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 e artık biri organizasyonu yapsa da bulussak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ben yapıyorum arkadaşlar buyrun pazar akşam sosyal merkezde saat 9 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 neden pazar ayw eve donduk biz. pazartesi yapalim sunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 iyi de pazar aksam 9 işte. o gün gene yurtlara gelmicen mi. ben pazar öğlen ordayım. bu arada khalad ben seni bgn gordm sanırım. albumun tozlu sayfalarından resimlerini hatırlıodm. simdi baktm da oymuşsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 pazar günü herkes dönücektir yurtlara zaten o yüzdende bu akşam saat 9'u uygun gördüm buluşmak adına ben sosyal merkezde batak oynuyo olurum büyük ihtimalle beni bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: yuva,hazırlık,1,2,3,4,5,6,7,8 de ışıktaydım =) sayılmaz heralde ehuehue bende anaokulu,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 bide 12 okuyacaz kısmetse bakalım bide üstüne ışık üni çaktık mı tamamdır hayatım ayazağa da geçti anasını satayım gerçi üni taşındı dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 guzel sanatlara girmiceksen. medeniyete 60km olan dağın başına geliceksin eğer ışık yazarsan. bi kampusteki insanlar var. ha ama hakkını yemiyelim. yolun karsısındaki kebabcı var bide. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 şilede var bi kaç yer ama paran varsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 o diilde buluşma gene yalan oldu sanırım. bari bölümlerinizi yazın da aynı bölümde olan varsa daha rahat gorusulur. pc muh. deyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ben hazırlıktaym track 4 b sınıfı endustri seçicem ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 130 kişi endustri secicekmis bu sene girenlerden. eheh ben de düşünüyodum ama pc iyidir. az hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 track 1 takılıyorum. uluslararası ticaret okuyacam işte sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Hala bir türlü hiçbir patiyle karşılaşmadım alisle görüşüyorum arada o kadar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ben de malesef göremedim hiç birinizi. aslında paticik albumun tozlu yapraklarından khalad'ın fotoyu gördüm ve okulda da gördüm sanırım. gelicem bi soraki görüşte. diğer kimseyi bilmiyorum. ayrıca siz hazırlık diilmisiniz. aynı binada buluşun sonra gelip beni de alın. bi zahmetten kurtarırsınız sizi bulma konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ya gelin salı gunu 1. blokdan sooraki arada bulusalım bi yerde tanışalım kaynaşalım ne dersiniz ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Salı günü 10:15 te beni efl 2. katta bulun track 1B deyim zaten albümden tanırsınız direk bulunmayacak adam diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ışıkdan lisede kaçtığım için mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 gecen sene biraktim cok mutluyum :P size ineklerle kurt cakallarla mutluluklar dilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar