Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Priest Arena (Healer)

ad3m

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi arenaya odaklanacam.Başlarda 2v2 (lock/pri) için Deep disc/holy speclemiştim ama şimdi 3v3 olup birde warrior dahil ettik takıma velakin disc yerine Blessed resilience alıp devammı edeyim yoksa olduğu gibimi devam edeyim?
Healer priest olarak arenada deneyimli arkadaşlar tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim.
Birde crit yediğimiz zaman aktif olan BS/Mart/BR skillerinin sıralaması varmı yoksa hepsi aynı andamı aktif oluyor?(Yada tamamen random?)
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim battlegroup'ta ilk iki takım discipline priest ve soul link/affliction lock oldugu için kesnilikle survival'a git priest'inle. Blessed resilience en iyi pvp talentlarından birisi. Ve sana tavsiyem kendine bir lock bulup ölümüne lame oynayın. Pillar kite vs vs. 3'yüz haftalardır. Biz yükseliyoruz onlar yükseliyor. yeni patch gelmeden kesinlikle alamayız adamları.
Sosyal ağlarda paylaş

2v2 de dediğin gibi olunca rakipsiz gibi bu ikili ama 3v3 de warriorda dahil olunca dediklerin yetersiz kalıyor =)
Denemek içinde respec olunmaz inceledim derece yapılmış takımları hepsinin priestleri neredeyse aklımdaki buildi kullanıyor.Sanırım respec olacağım...

PS : Bu arada pati ahalisinde pvp yapan priest healer yok sanırım :P

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 00:05 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Respec oldum bile improved death talenti çok şey değiştirdi valla bide blessed resilience çok şahane gerçekten memnunum şuan için =)
Tek sorun disc iken duel atabiliyordumda şimdi yalan oldum =P

PS : Gerçi hepsinin yeri ayrıdır misal 5v5 de 4 mage 1 priest geldi.Kafama 4 tane pom/pyro - fireblast atıldı ölmedim PS sayesinde.Ama meelelerde başında debelenirken de BS arıyorsun ayakta kalabilmek için...

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 10:36 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...