Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vadaaaaa! Avatarları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Dagger, 15 October 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
bizim goril avatarının yerine konuabilir aslında[hline]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam!

bencede[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
[b]William Shakespeare

icQ=Tık
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 15 October 2003 22:53 tarihinde demiş ki:
vada vada denilen şey bu muydu? züper düper antipatik geliyordu zaten, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş..

entellektüel ve çalışkan lemmings nesliyiz biz, clubber tembel vadalar uymaz bize..

ekleme: eno'cum sen okuma.. ;)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

[Bu mesaj Sam tarafından 15 October 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]

Lemmings +1 ben lemmingsle büyüdüm onların hayat felsefesini benimsedim sapmam[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Bence süper şirin şeyler ya. Kim tasarladıysa ve kim modellediyse tebrik etmek lazım :)

Şöyle oyuncağı falan olsa, göbeğine basınca vadaaa diye ötecek, direk alıcam.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
bonzi buddyimize goril dediniz ya.. gator'lar kovalasın sizi, spywareler adwareler bilgisayarınızı bozsun :)

lemmings sevmem kıl kaparım yün kaparım.. Sırf basit bir tünelden çıkartmak için günler haftalar uğraşırdık..
Valla ben superfrog avatarı isterim :)[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
  • Yeni Oluştur...