Dagger Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 [hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Biri avatar mı dedi?? Hmmm bunlar şirin olanlarmış...[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 hehe süper VADAAA![hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Ehe ben bunu avatar yapmam.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Ben böyle bişey görsem üstüne basarım heralde şirinden öte gayet antipatik geliyo bana[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 ardeth +1[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Hmmm...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 noldu garbıclıık bi durummu var =P[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 ne alakakine garbıçla şimdi tunca?[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Nefr, 15 October 2003 22:14 tarihinde demiş ki: Hmmm...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... bencede alakası yok nefr niye hmm dedi onu merak ettim[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bence nefr değerlendiriyo. hangi durumda bu avatarı kime verebiliriz gibisinden... :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bizim goril avatarının yerine konuabilir aslında[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Planjon yapan goril de iyi la.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 vadaaa :)[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 ene madalya almışım farkında diilim.[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Ah çok tatlı bunlar... Ben paticik fm sponsoru olmak sureti ile, bu avatarlardan istiyorum :p[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 vada vada denilen şey bu muydu? züper düper antipatik geliyordu zaten, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.. entellektüel ve çalışkan lemmings nesliyiz biz, clubber tembel vadalar uymaz bize.. ekleme: eno'cum sen okuma.. ;)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [Bu mesaj Sam tarafından 15 October 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bence süper vada olmak isterdim süper ya sadece Vadaaa diosun heueu :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 TIIMMMIIEAAAAAAAHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 binevi pokemon gibi? inatla lickutil midir nedir pembe bi pokemon var yalıyo hani. işte ona benzetiyorum bu ucubeleri...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Grudgenin pokÅmonlarla arası ii heralde[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: arcane, 15 October 2003 23:06 tarihinde demiş ki: bence süper vada olmak isterdim süper ya sadece Vadaaa diosun heueu :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... *şaban sesiyle* vah caaanıııımmmmm.. onca lafı adam aldı rozet diye taktı, jet fadıl'dan beri böyle birini görmemiştim valla.. :-p 'imza' da atmış jet arcane..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Valla o vada ların üstüne nasıl stagedive yaparim valla! Kababungaaaaa diye.. ne vada kalir ne bişey.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Dagger, 15 October 2003 23:10 tarihinde demiş ki: Grudgenin pokÅmonlarla arası ii heralde walla her türlü animeyi izlerim. ayrıca insanlar genelde sevdikleri bişeyin hiç ilgisi olmayan biri tarafından eleştirilmesini sevmezler dolayısıyla çeşitli durumlarda altyapı da oluşturuyo :D[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 ben pokemon izlemem die bişi demedim di mi?[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar