Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vadaaaaa! Avatarları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam!
Mesaj tarihi:
Ben böyle bişey görsem üstüne basarım heralde şirinden öte gayet antipatik geliyo bana[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ne alakakine garbıçla şimdi tunca?[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam!
Mesaj tarihi:
bence nefr değerlendiriyo.
hangi durumda bu avatarı kime verebiliriz gibisinden... :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
bizim goril avatarının yerine konuabilir aslında[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam!
Mesaj tarihi:
vadaaa :)[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam!
Mesaj tarihi:
ene
madalya almışım farkında diilim.[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam!
Mesaj tarihi:
binevi pokemon gibi?

inatla lickutil midir nedir pembe bi pokemon var yalıyo hani. işte ona benzetiyorum bu ucubeleri...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
Grudgenin pokÅmonlarla arası ii heralde[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam!
Mesaj tarihi:
said:
Dagger, 15 October 2003 23:10 tarihinde demiş ki:
Grudgenin pokÅmonlarla arası ii heralde

walla her türlü animeyi izlerim. ayrıca insanlar genelde sevdikleri bişeyin hiç ilgisi olmayan biri tarafından eleştirilmesini sevmezler dolayısıyla çeşitli durumlarda altyapı da oluşturuyo :D[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
ben pokemon izlemem die bişi demedim di mi?[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam!
  • Yeni Oluştur...