Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erdoğan konusuyor

Othranx

Öne çıkan mesajlar

gerek yok. Anlatamadığım olay şu. Atamızın annesine dil uzatılmasını kimse istemez. Ama objektif bakarsan birşey demediğini anlarsın. He annesinin giyim tarzı veya Latife Hanımın giyim tarzı onun düşündüğü tarz değil. Bilmiyor olabilir. Bilmemesi de ayrı bi hata. Ayrı bir ayıp. Onu da geçtim. Ama şu var. Sırf muhalefet yapılsın diye yapılmmalı. Komik oluyor. Dil uzatmak denilince benim aklıma "laf sokmak, laf söylemek, küfretmek, vs vs" şeyler geliyor. Yani dil uzatmak "bahsetmek" anlamında değil. O yüzden o cümlede bi dil uzatmanın olmadığını görüyorum. Sizin gördüğünüz ayrı olabilir. Ama belli yani. Ayrıca RTE yi savunduğumu düşünmeyin. Tamam AKP lehine konuşmuş olabilirim şu ana kadar ama kişileri savunmadım. Siyasi görüşüm bu. Herhangi bi kişinin taraftarı değilim. O yüzden beni de "geri kafalı, örümcek beyinli, irticacı vs" düşünmeyin. Yanılmış olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

erdogan latife hanim`i ornek gostererek kendi ayagini vurmus bence. latife hanim`in basi evlenmeden once acikti, gayet modern giyinirdi. evlenip koske cikinca makamin o donemdeki sorumluluklari farkli oldugu icin basini orttu. bosandi yine acti, hayatinin sonuna kadar da oyle yasadi.

tayyip`in ornegindeki bakis acisi ile bakarsak, gul`un esinin makamin bu donemdeki sorumlulugunu uzerine almasi ve basini acmasi gerekir.

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 06:22 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor +1

Ben neye takıldım biliyor musunuz? Adam aynen şu cümleyi kullandı :

"Türkiyede başını açma özgürlüğü de olması lazım başını kapatma özgürlüğü de" Tam halini hatırlayamıyorum ama buna benzer birşeydi.Başını açma özgürlüğü mü? Bu adam default olarak herkesi ninja görüyor herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

vatanın haberindeki yorumlardan.

ahmet sinan
Atamızın Evliliği
Atamız 29 ocak 1923 yılında Latife Hanımla evlenmiştir.Bu evlilk 5 Ağustos 1925 tarihinde son bulmuştur. Latife hanım döneminin aydıklık kadınları içerisindeydi.Hanımefendinin giyim tarzi dönemine göre oldukça moderndir.Çünkü Kılık Kıyafet kanunu(25 Kasım 1925) ve Kadınların Erkeklerle eşit sayılması (1926) v.b. kanunlar ilan edilmemişti. Lütfen tarihi iyi ögrenip ona göre yorum yapınız.
Sosyal ağlarda paylaş

SORU: Sayın Gül sözü ve özü birdir dediniz. Neden böyle bir şey söyleme ihtiyacı hissettiniz? Teşekkürler

- Ben size teşekkür ediyorum. Kendisinin özü ve sözü bir olduğu için..

Süper bir mantık örneğiyle cevaplandırmış Tayyipcik

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 12:38 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...