toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 iradeli davranın sigarayı bırakın, bırakamıyosanız bari çok aza indirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 çok aza indiremiyorsanız da ya iradesiz ya da aptal olduğunuz kabullenin, pısın köşeye, oturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bıraktıkta nooldu. 2 senede 15 kilo aldım koca g.tlü oldum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 izlerken bile sigara içiyodum. peh. yazık lan bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sevdiklerinize içirmeyin lan.. ağız kanseri felaketti çalışan yanımda sigaraiçiyordu tırstı pakedşi attıda eminim akşama bir paket daha alır içer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 İçenler ölüyor iyi. Bir nevi doğal seleksiyonun devam ettiğine inandırıyoruz kendimizi. Aslında sigara içenlere tedavi yasak olucak. Hayır bi de bir kişinin içtiği sigara alayımıza zarar, çevreye zarar. Daha çabuk öldüren versiyonu yapılmalı bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Direk kafamıza sıkalım. hele bi damarı sıkarak katranı Dökme sahnesi vardı Abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 messor bi durum mu var:) allah allah ne bu nefret yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 o damardan çıkan şeyi görünce yuh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 kaka da öyle çıkıyo. ona yuh demiyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Bravo, çok güzel video. Gidin zıkkımlanın şimdi. İçmiyorum, pek bahtiyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar