Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue 5000g nasıl kasar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nerf demiyorumki :D Gerçi o chestleri almak cidden beceri ve şans işi. Hem zamanlamayı çok iyi yapmanız gerekiyor hemde eldivensiz chesti açarken var gücünüzle lütfen fail olmasın diye dua etmeniz :(
Mesaj tarihi:
bu arada okumaya usendim yazan vardiysa hali hazirda, sori.
arkadasindan falan ordan burdan topla al 5k goldu, sonra shadowmoondaki netherwing questlerine basla
ben 1 gunde 1000gold kastim, yalnizca iki gundur yapiyorum ve 1 kişiye olan borcum bitti, 2.yi de odemek uzereyim
Mesaj tarihi:
evet netherwing questlerinde iyi para geliyo da bi sure sonra cok bayik oluyo. ben drake i aldiktan sonra 1 kere mi ne ugradim, maden kaz, 15 tane flyer kes falan oohoo cok sikici.
Mesaj tarihi:
Tüm rogue kardeşlerime duyurulur. Mechanar taktiği mükembel bir şekilde çalışıyor. 1 hafta içinde düzenli yapıldığı taktirde 5000gden de fazla kazandırır. Pach gelip chestler nerflenmeden hepinizin bir süre denemesini şiddetle tavsiye ederim. Bu arada bir terslik çıkmazsa bu akşam bineğimi alıyorum :D
Mesaj tarihi:
Prepi pek kullanmıyorum sadece bazı kilitli kasaları açmayı başaramayınca(darkleather gloves olsa o da sorun olmaz) kullanıyorum. Onun dışında çok büyük bir problem yok. Ayrıca harcanan zaman kazanılan para ve itema değer.
Mesaj tarihi:
Hımm sanırım dropu en iyi olan mobları farmlayarak. Aklıma başka birşey gelmiyor. TBC den önce bir warriorın azharadaki blood elfleri farmladığını(7 24) hatırlıyorum. Ama TBC'de neresi farmlanır bilmem.
Mesaj tarihi:
Netherstormda Mana Wraightler, nether ray ve isimini hatırlıyamadığım bir kaç canlı türü var. Mote of mana düşürüyorlar. Primal mana 10-13g arası gidiyor bizim serverda ve nekadar olursa olsun satılıyor.
Mesaj tarihi:
- Savory Deviate Delight recipe'i edin. (20 dk. farm ile düşürdüm ben veya AH'ta 15-80g arası gidip geliyor.)
-Olta edin, fishing kasmaya başla (Barrens'da, Deviate Fish çıkan gölde.).
-375'e kdr orda kasarsan yaklaşık 40-50 stack Deviate fish yaparsın. (Stack'i indirimli 12g dan satıyordum ben, skill kasarken para yapmış oldum yani.)
-375'te Nagrand'da water elemental farm'lamaya başla yanına bolca balık yemi al.
-Çıkan hiçbir "Pure Water" ı kaçırma, 6 ayrı spawn var. Her spawndan yaklaşık 7 mote çıkıyor ve saat başı spawn oluyorlar.
-Bu geçen sürede de water elemantal farmla. Oldukça fazla Primal Water elde edebilirsin böylece.
-Primal Water'lar en kolay satılan itemlerden birisi, craft itemlar için bolca lazım.
-Herbalism kas, 375 olunca Terokkar Forest'a git, elite ağaçlar var (4 spawn noktası, yaklaşık 12 dk respawn süresi) onları farmla ve herbalism skill'ini, lootladıktan sonra o ağaçlarda kullan.
-Bir sürü herb ve çok fazla sayıda Primal Life elde edebilirsin bu yöntemlede. Herb'lerin piyasası zaten yüksek oluyor. (Örn: 1 stack Terocone 20+g) Primal Life'da 10-20g arası gidiyor.
-Trade kanalını asla terketme, acil paraya ihtiyacı olan kişiler ucuza satabiliyor kimi şeyleri.
-AH piyasasını sıkı şekilde takip et. 5-10g luk fark olan itemları al farkını ekleyip tekrar koy. Bunu ilerletebilirsin de.
-Tüm bunları yaparken Enchanter arkadaş edin. Çıkan tüm boe yeşilleri bu arkadaşına gönder, gelenleri de sat :)
-Bir tane de pot master, elixir master arkadaş edinirsen herb'leri pot/elixir olarak satarsın karın daha da artar.

-Herkesin bildiği şeyler aslında ama hatırlatmak istedim.

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 03:00 tarihinde, Ungoliant tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 03:03 tarihinde, Ungoliant tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...