Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 nerf dediğin bug cözülene kadar snaırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 mechanar iyiymiş, +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Nerf demiyorumki :D Gerçi o chestleri almak cidden beceri ve şans işi. Hem zamanlamayı çok iyi yapmanız gerekiyor hemde eldivensiz chesti açarken var gücünüzle lütfen fail olmasın diye dua etmeniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 nagrandda primal farmlayacaksin, netherstorm questlerini, tek kisilik olanlari tabi bitireceksin 2 gunde 1k yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 @Rock Valla beceri falan istemiyor abi ;P Alt charla orada kasıyorum max skill lp eldivende yok 1 kere bile fail olmadı çokmu şanslıyım aceba =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 @ad3m çokmu şanslıyım aceba =P Kesinlikle evet :D Gerçi benim de çoğunlukla olmuyor ama bazen üst üste 3 kerede olduğu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bu arada okumaya usendim yazan vardiysa hali hazirda, sori. arkadasindan falan ordan burdan topla al 5k goldu, sonra shadowmoondaki netherwing questlerine basla ben 1 gunde 1000gold kastim, yalnizca iki gundur yapiyorum ve 1 kişiye olan borcum bitti, 2.yi de odemek uzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 evet netherwing questlerinde iyi para geliyo da bi sure sonra cok bayik oluyo. ben drake i aldiktan sonra 1 kere mi ne ugradim, maden kaz, 15 tane flyer kes falan oohoo cok sikici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 arkadasin tekinde 15k gold vardi bi ara.. hayvanat herif ah'in agzina siciodu.cakal adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 chest farmlarsan en fazla 2 hafta içinde 5k+ gold olur.. 2 tane rogue arkadaşım farm sayesnde %280 mountunu aldı sıfırdan enc falan kastı 375 e hala para içnde yüzüyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Şu chest işini biri açıklayabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 mesela underbog normal. sen level 70 sin oranın leveli düşük. özellikle herb mine ve lockpicki iyi roguelar orda farmın kralını yapıyor. ot+maden+ chest (kasa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 @Wispy http://www.youtube.com/watch?v=Roei0sl2FqQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Tüm rogue kardeşlerime duyurulur. Mechanar taktiği mükembel bir şekilde çalışıyor. 1 hafta içinde düzenli yapıldığı taktirde 5000gden de fazla kazandırır. Pach gelip chestler nerflenmeden hepinizin bir süre denemesini şiddetle tavsiye ederim. Bu arada bir terslik çıkmazsa bu akşam bineğimi alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Prepsiz rahat oluyo mu? Cooldown beklio muyuz içerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Prepi pek kullanmıyorum sadece bazı kilitli kasaları açmayı başaramayınca(darkleather gloves olsa o da sorun olmaz) kullanıyorum. Onun dışında çok büyük bir problem yok. Ayrıca harcanan zaman kazanılan para ve itema değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Warr nasıl kasar 3500 yaptimda gerisi gelmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Hımm sanırım dropu en iyi olan mobları farmlayarak. Aklıma başka birşey gelmiyor. TBC den önce bir warriorın azharadaki blood elfleri farmladığını(7 24) hatırlıyorum. Ama TBC'de neresi farmlanır bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Nagrandda element farmlasam çok kişi var prot zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Netherstormda Mana Wraightler, nether ray ve isimini hatırlıyamadığım bir kaç canlı türü var. Mote of mana düşürüyorlar. Primal mana 10-13g arası gidiyor bizim serverda ve nekadar olursa olsun satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungoliant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 - Savory Deviate Delight recipe'i edin. (20 dk. farm ile düşürdüm ben veya AH'ta 15-80g arası gidip geliyor.) -Olta edin, fishing kasmaya başla (Barrens'da, Deviate Fish çıkan gölde.). -375'e kdr orda kasarsan yaklaşık 40-50 stack Deviate fish yaparsın. (Stack'i indirimli 12g dan satıyordum ben, skill kasarken para yapmış oldum yani.) -375'te Nagrand'da water elemental farm'lamaya başla yanına bolca balık yemi al. -Çıkan hiçbir "Pure Water" ı kaçırma, 6 ayrı spawn var. Her spawndan yaklaşık 7 mote çıkıyor ve saat başı spawn oluyorlar. -Bu geçen sürede de water elemantal farmla. Oldukça fazla Primal Water elde edebilirsin böylece. -Primal Water'lar en kolay satılan itemlerden birisi, craft itemlar için bolca lazım. -Herbalism kas, 375 olunca Terokkar Forest'a git, elite ağaçlar var (4 spawn noktası, yaklaşık 12 dk respawn süresi) onları farmla ve herbalism skill'ini, lootladıktan sonra o ağaçlarda kullan. -Bir sürü herb ve çok fazla sayıda Primal Life elde edebilirsin bu yöntemlede. Herb'lerin piyasası zaten yüksek oluyor. (Örn: 1 stack Terocone 20+g) Primal Life'da 10-20g arası gidiyor. -Trade kanalını asla terketme, acil paraya ihtiyacı olan kişiler ucuza satabiliyor kimi şeyleri. -AH piyasasını sıkı şekilde takip et. 5-10g luk fark olan itemları al farkını ekleyip tekrar koy. Bunu ilerletebilirsin de. -Tüm bunları yaparken Enchanter arkadaş edin. Çıkan tüm boe yeşilleri bu arkadaşına gönder, gelenleri de sat :) -Bir tane de pot master, elixir master arkadaş edinirsen herb'leri pot/elixir olarak satarsın karın daha da artar. -Herkesin bildiği şeyler aslında ama hatırlatmak istedim. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 03:00 tarihinde, Ungoliant tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 03:03 tarihinde, Ungoliant tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar