Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Huskar (Sacred Warrior)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baya aşmış bir hero oyun başı sonu fark etmiyor eziyor. Kasmanız gerekenler Oyun başladığında 4 bracer 1 bot of speed . Ardından bir Tarrasque yapmak ve en sonda bot of speed i bot of travel a cevirmek. Ondan sonra kasacağınız itemlar sizin fantazinize kalmış.

Tek yapmanız gereken Tırsmadan dalmak . Rakibinizin hp %100 dolu sizin %50 olsa bile çok rahat indirebilirsiniz Huskar'la. Bu sadist hero nun hp i düştükçe Hem attack speed i hemde damage i artıyor.Ayrıca vitaly diye süper bir heal büyüsü var. Hit point iniz ne kadar yüksekse okadar heal ediyor sizi.diğer oyuncularada atabilirsiniz. Yani kısacası Huskarda herşey Hit point iniz le doğru orantılı.
Mesaj tarihi:
"Hit pointin ne kadar yüksekse o kadar heallıyor" dediğin kısım yanlış.

main attiribute ne kadar yüksekse o kadar heallıyor,

yani str heroysa, str si ne kadar yüksekse,
agi ise agisi ne kadar yüksekse vs :)
Mesaj tarihi:
Doğru diyosun yanlıs cumle kurdum orda . Str hit point verdiği için aklım oraya kaydı :D . Vanguard gibi sırf hit point veren itemlar birseye yaramiyor

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:58 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
zaten taktik belli roshana gidiyorsunuz hep nizi %50 veya altına düşürüp gidiyorsunuz adamlara dalarkende vital basıyorsunuz kendinize çok güzel damage verebilirsiniz yada ulti bastıktan sonra hp zaten düşüyor %bilmemkaç aa iyimiş bu hero yeni aklıma geldi :D
Mesaj tarihi:
ulti ile hpyi düşürdükten sonra 2 defa 1000 critical yerse mortreddan nolacak

ya da %90 attack speed reductionlı pt li enchantla karşılaşıp, kaçarken %40 movement speed reduction yiyip, son hamle olarak da hex yediğinde ne yapacak huskar

enchle, karşımdaki huskarı ezmediğim oyun yok diyeyim ben.
Mesaj tarihi:
Penthesilea
üye [şikayet et]
§ 16 Ağustos 2007, Perşembe - 08:31 [ özel msj ]
Bugun ilk defa oynadim takim sololadim sssdf. Gerci hem ben cok iyiyim hem karsi takim cok kotuydu ondan olabilir bence.

Lanaya günlerini unutma =) fsfsdfds
Mesaj tarihi:
2 tarrasque fazla cunku bizim istediğimiz full hp dolasmak degil %50 ile dolasmak . Hatta bir tane bile fazla ama str+hp verip regen yapmiyicak bir item yok . Satanic var oda orb effect. Regen lazim oldugunda vitaly büyüsü yetiyor .
2. tarrasque yerine Assault yada LvL 3 Necromancer book çok daha iyi olur .

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 17:12 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
2 Tarrasque sebebi eger melee char gelirse BM den dolayı rakibin hpsini azaltması.%50 ye kadar BM' zaten rakibin yarı hpsine yakın götürmüş olur.

Regen diyerek zaten 1. Skill kastettim "Inner Vitality"

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 18:24 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

[spo] [/spo]

2 Tarrasque sebebi eger melee char gelirse BM den dolayı rakibin hpsini azaltması.%50 ye kadar BM' zaten rakibin yarı hpsine yakın götürmüş olur.

Regen diyerek zaten 1. Skill kastettim "Inner Vitality"

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 18:28 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
@Pent

BM %25 damage yansıtır Satanic Life Steal yapar. Ama Huskarın hp si azalınca atağı artıgı için BM daha mantıklı.

@arcane
Heroyu Seç yapmak istediğin itemleri koy sana ne olacağını gösterir.

http://www.dota-allstars.com/heroes
  • Yeni Oluştur...