EharD Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Arkadaşlar mesleğimi özel sektörde sürdürüyorum fakat edindiğim tecrübeler neticesinde özel sektöre ço fazla güven olmayacağını anlamış durumdayım (sektörümle ilgili) Bu yüzden sormak istediğim bişey var. Devlette mesleğimi herhangi bir şekilde sürdürebileceğim bi alan var mı yani grafik tasarım-web konularında hangi bölgelerde iş var ve bu iş imkanı nasıl sağlanabilir. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sehir belediyeleri buyuk isleri ihaleye verip basit isleri kendi adamlarına yaptırıyor diye bilğiyorum, afis falan. ama tabii o da tanıdıkla falan oluyodur su sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 devletin grafik kadrosu yoktur diye tahmin ediyorum muhtemelen bu tur işlerini ihaleyle veya anlaşmalı şirketlerle hallediyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 çok zor.ayrıca neden özel sektöre güven olmuyor bilelim de işimize ona göre bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Nedenini ne sen sor ne ben söliyim dicem ama bilgilensin herkez :) ilk örnek verilen sözler tutulmuyo maaş konusunda birçok sıkıntı yaşadım. zamanında alamadım,eksik aldım v.s.. Çok köklü bir ajans ya da bir kuruluş olursa bu tarz sorunlar olmaz belki ama olanlar da bana denk geldi işte :) adamlar yarın bir gün hadi kardşim yallah dediği zaman hadi bakalım sil baştan yeni bir işe... siz işinizi ne kadar iyi yaparsanız yapın ne kadar iyi bir tasarımcı olursanız olun her zaman risk altındasınız. Hadi şimdilik ailemizle oturuyoruz bi yandan eğitimimiz devam ediyo falan... bunun ilerisi var. Hiçbişeyi riske atamam. DEvletle ilgili sorum da bu yüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 e hadi yallah nasıl derler? tazminat alırsın kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kendi şirketini kursan güzel olur grafik tasarımcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 o ddiğin sorun her meslek için her özel şirkette var yani çevremden biliyorum.ben şu an çizimimi geliştirip direk babamlara çalışcam kovulma riskim de yok mesela. ama devlete çalışsan bile kısa vadede emeğinin karşılığı zor ve cücenin dediği gibi devlet belediyeler felan başka şirketlere yaptırıyor bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hehe adam sigortalı calıştırıymuki tazminatı nı alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sigortanı her türlü yaptırıyosun fakat iyi bir tazminat alacak kadar uzun çalışmıyosun öyle bi durum var :) ayrıca bu meslek freelance de devam ettirilebilen bir meslek. Evet belki devlet hakkın olan parayı vermeyecek ama onun garanti olduğunu bileceksin. o rahatlıkla otur devam et dışardan işlerini yapmaya. Paranı da kazan babalar gibi. Herhangi bir kötü ihtimale de karşı bil ki arkan da devlet var. Anlatmaya çalıştığım şey bu sevgili arkadaşlar.. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 14:15 tarihinde, EharD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bana hala en mantıklı cözüm, birkac tanıdıkla ufak bi şirket kuruk calışmak veya sırf reelance yapmak bi grup la veya tek başına. hanı o kadar garantasiz ki maaşlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 özel sektörden başka yer yok. olmasın da zaten. çalışıcaan yeri iyi seç, anlaşmanı yap, akıllı ol. en güzel tavsiye bu olabilir vericeem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 devlet anlamaz bu işlerden. en iyisi freelance çalışmak olacaktır. çok meşhur olursun hem öyle. "vaay, adam freelance lan!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar