_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Beyler ben dragonlanceden bazı kitapları okumak istiyorum ama cevirileri yapılmadı daha (Tanis, The Shadow Years ve Flint, The King gibi) bunları internetten inidirebiliyor muyum? Her hangi bi siteden vs ingilizce cat pat bisiler okumaya calısırım hem ing de gelisir hehe :P. Kitaplar cevirildiginde de almayı düsünüyorum. Var mı öle bi kitap indirme sitesi bilen yardım edebilecek biri?
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 gözlerine yazık.ekrandan okumak işkence. sitesi olduğunu sanmamda :P dc++ da rpg hublarında bulabilirsin sanırım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Pek Dragonlance okumadığımdan arşivim pek geniş değil. 66 tane kitap var sadece. Buyur.
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: Pek Dragonlance okumadığımdan arşivim pek geniş değil. 66 tane kitap var sadece. la GERGE kız çıkarsan yarım kilo madlen,bi buket çiçek yaptırıp axedice a istetecem seni. @rion DL ilk seriden sonrası beni hiç sarmadı.hani zevkler farklı ama gözlerini harcama ekrandan okuyarak yazık.ben bi ara rpg kitaplarının pdf leriyle bayaa muhattap olmuştum,gözlerim pörtledi resmen :P
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Lcd varsa rahat okursun ama yoksa bence de bulaşma. Gay değilim, boşuna istemeyin, ama çikolatayı bol sütlü severim ;) [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:20 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 He çikolatayı yerim ama sana varmam diosn yani:P
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bence istemem yan cebime at diyo... Gül gibi çocuk :P
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hayri pıtırın şuana kadar max 6 kitabını buldum. 7.ciyi bulmam lazım kız arkadaşıma bulucam diye söz verdim yardım lütfen =)
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 [spo]hayalparki[/spo] bu sitede vardı bende indirdim hatta forumdamı nerde bulursun kesin
Öne çıkan mesajlar