Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 İmam Adnan Sokak'ta, (dorock'ın sokağı) sonda sağda. 2 katlı, çok büyük olmayan ama kesinlikle muhteşem olan rock bar. Rock dediysem Rock'tan bahsediyorum. 60'lar, 70'ler, 80'ler, biraz da 90'lar. alternatiften değil. linkin park'tan, evanescence'ten, korn'dan, cradle of filth'ten de değil. Cumaları canlı müzik var, çalan grup 70'lik, onlar da konsepte uygun şekilde Pink Floyd, Deep Purple, The Doors, 1-2 Blues Brothers, bir kaç Rock'n'Roll, bazen de hard'n'heavy çalıyorlar. Yalnız grup 7 Eylül'e kadar ara vermiş, kınıyorum. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:46 tarihinde, Eraqrest tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 off istanbulda oturmamanın acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 İyi oldu bu,gidebilirim arkadaşlarla edit: 7 eylülü bekleyecekmişiz :( [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 00:41 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 guzel yerdir, muzikleri de iyi cidden. canli muzikle isim olmadigi icin o kismi bilemiyorum ama saatlerce oturup pisman olmadigim tek yerdi benim acimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Barın adını Eloy koyarak adam niyeti belli etmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hah söyle seyler söyleyin bana yoksa ben baska turlu sevemeyeceğim bu istanbuluuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 herkez bişiler bulurya sevicek istanbulda zor değil o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 cuma çalan 70'lik'e ek olarak, cumartesileri de cafe the beatles ve aziza'dan hatırlayacağınız (hatırladınız di mi? :P) uncle james & the electric blue çalıyor son bir kaç aydır. ayrıca yılbaşında da electric blue + 70'lik kombosu yapmak mümkündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ismi The Wall olmuştur. (Ne kadder de yaratıcı değil mi?) İlk mesajda bahsettiğim 70'lik cumartesi, şahaneler şahanesi blues grubu Steady Fingers ise (kadroya göre Uncle James & The Electric Blue da olabiliyor grubun ismi) cumaları çalıyor. (Günleri değiştiler yani.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 menü bilgisi de verirsen belki uğrarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 eloydan iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 xaty said: menü bilgisi de verirsen belki uğrarız Evet bira satıyorlar mı acaba ben de merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 salgam varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 50'lik 5 lira, rakı 6 veya 7 olmalı. votka falan da 5 veya 6'dır heralde. bunlara göre diğer içkilerin fiyatını da oranlayın. (çalışmadığım yerden sordunuz. =)) bir de cumartesi gidecekseniz erken gidip güzelcene bir masa kapmakta (tercihen cumba) fayda var. birazcık kalaba olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Fıçı birasından sakın tek yudum dahi almaya kalkmayın. Mavi isimli kokteylleri fena değildi fakat barmenleri de durmadan değiştiği için iyice ayarı kaçmış, rezalet bir şey olmuş. Giderseniz şişe bira dışında içilebilecek bir şey yok. Gayet salaş, kendi halinde bir mekan zaten. Çerez bile satılmıyor. Gelen insanlar zaten 60lar, 70ler ruhunu yaşamak amaçlı, müzik dinlemek, dans etmek amaçlı geliyor genelde. Haa viski, votka falan tabi ki var. Neyse; çalan gruplardan özellikle Electric Blue'yu izlemenizi tavsiye ederim. James yani, bayadır İstanbul'da müzik yapan bir adam; fakat eğer daha önce hiç dinlemediyseniz kesinlikle gidip dinleyiniz. 70lik de fena değil ama benim artık kafam kaldırmamaya başladı, çok fazla gittik, çok fazla dinledik. Gidip görülmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 fıçı birası pera'dan carlsberg'e dönmüştür birkaç ay önce, biraz daha içilebilir bir hal almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar