Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eloy Rock Bar [Taksim]

Eraqrest

Öne çıkan mesajlar

İmam Adnan Sokak'ta, (dorock'ın sokağı) sonda sağda.
2 katlı, çok büyük olmayan ama kesinlikle muhteşem olan rock bar. Rock dediysem Rock'tan bahsediyorum. 60'lar, 70'ler, 80'ler, biraz da 90'lar. alternatiften değil. linkin park'tan, evanescence'ten, korn'dan, cradle of filth'ten de değil.
Cumaları canlı müzik var, çalan grup 70'lik, onlar da konsepte uygun şekilde Pink Floyd, Deep Purple, The Doors, 1-2 Blues Brothers, bir kaç Rock'n'Roll, bazen de hard'n'heavy çalıyorlar.

Yalnız grup 7 Eylül'e kadar ara vermiş, kınıyorum.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:46 tarihinde, Eraqrest tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
50'lik 5 lira, rakı 6 veya 7 olmalı. votka falan da 5 veya 6'dır heralde. bunlara göre diğer içkilerin fiyatını da oranlayın. (çalışmadığım yerden sordunuz. =))

bir de cumartesi gidecekseniz erken gidip güzelcene bir masa kapmakta (tercihen cumba) fayda var. birazcık kalaba olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Fıçı birasından sakın tek yudum dahi almaya kalkmayın. Mavi isimli kokteylleri fena değildi fakat barmenleri de durmadan değiştiği için iyice ayarı kaçmış, rezalet bir şey olmuş. Giderseniz şişe bira dışında içilebilecek bir şey yok. Gayet salaş, kendi halinde bir mekan zaten. Çerez bile satılmıyor. Gelen insanlar zaten 60lar, 70ler ruhunu yaşamak amaçlı, müzik dinlemek, dans etmek amaçlı geliyor genelde. Haa viski, votka falan tabi ki var.
Neyse; çalan gruplardan özellikle Electric Blue'yu izlemenizi tavsiye ederim. James yani, bayadır İstanbul'da müzik yapan bir adam; fakat eğer daha önce hiç dinlemediyseniz kesinlikle gidip dinleyiniz.
70lik de fena değil ama benim artık kafam kaldırmamaya başladı, çok fazla gittik, çok fazla dinledik.

Gidip görülmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...