Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bizim oyuncular gs maçlarında terlemiyor tek. uehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Valla evde Lig Tv var , canim sıkılncada ust komsuya D-Smartta mac varsa izlemeye cikiyorum. Haliyle mac kacirmiyorum pek. Kıskanma konusuna gelince :D:D:D:D Takımmı kalmadi da dunyada dominating strike a bagladigimiz takimi kiskanicam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 fistan ne adamsın sen yaw bana göre iğrenç bi formaaa kendi düşüncem bu benim... ayrıca bizim formalar gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Beyaz formamızı seviyorum ben, hani standart ya da sıradan olabilir de şekli güzel bence. Ha daha iyi olabilir biraz eklemeyle, sarı ve kırmızı şeritler fazla sade kalmış. Ama kötü değil güzel. Parçalı formadan çok daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bence parçalı en güzeli.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Bana göre GS'nin en güzel forması UEFA'yı kazanmadan 1 ya da 2 sene evvel giydiği beyaz formaydı, hani yukarıdan aşağıya ateş efekti gibi kırmızı ve sarı vardı üçgenli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 işi forma yarışına dönüştürecek kadar moronsunuz. o formaları adidas dizayn ediyo, köy takımı, galatasaray ya da fenerbahce değil. her takımda farklı tasarım olabilir ama çeşit cok fazla değil. sizin formanızın dizaynını da bir çok köy takımı kullanıyor merak etmeyin. sadece renginiz farklı ki o renk de fb nin rengi değil. turkuaz formanın kapış kapış gitmesinin sebebi de tanıtımının iyi yapılmış olması ve klasik forma renklerinden farklı olusu. yoksa o formanın rengi kahverengi de olsa yine satacaktı. ha bir de kendini forma yarışı ile tatmin edenler var sizin gibi onlar da cok alırlar. http://www.newhorizonssoccer.com/soccer-uniforms-level.itml/icOid/16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 işi forma yarışına dönüştürecek kadar moronsunuz diyip kendin yarıştırmışsın bab. artı olarak adidasın sitesindeki forma ile bizim cubuklu farklı bir dizaynda. siz katalogdan seçmişsiniz heralde orda var gs nin forma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 köy takımı ne alaka bir kere o dış saha forması kaldı ki o bile gösterdiğin fener formasından daha klas, daha kaliteli bir görünüme sahip. ayrıca parçalı formayla kıyaslamıyorum bile sizin herhangi bir formanızı, hepsinden daha güzel. hele o sarı beyaz formanız yok mu hehehe. yanımda turkuazı giyen adam olursa gay alert deyip ortamdan uzaklaşırım anında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ahaha tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 adidas size özel forma yaptı yani :) dünya kulübüsünüz ya roberto carlos falan eahuddsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Tam ayni seyi yaziyodum ki Fistan yazmis Lol. Bizim forma ordaki cubuklu degil ki :D . Bizim forma yok orda zaten. Sizinkide direk belli oluyo ilk sayfadan secmis yöneticiler. Sag kolonda ustten 4. alttan 2. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 valla o kadar genişsiniz ki meteor düşürsem yine tatmin edemem sizi. o yüzden formanızın aynısını başka bi köy takımında bulmaya kasamam. madem sizinki katalogda yok o forma size özel dizayn edilmiş demek. aa fener büyük kulüpmüş lan ahusdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ha şunu bileydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Ordaki tek cubuklu bu alakasi da yok bizim formayla :) ŞAŞIRTAN BENZERLİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bi dakka bekleyin biriktiriyom daha uzağa işicem birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Yok ya egleniyoruz tatli rekabet iste :) Mis gibi butun takimlarimiz hala daha Avrupa'dayken. Son 5-6 yildir böle sezon basindan iddaalasma cekisme yoktu. Bence bölesi iyi kirmadan ufak satasmalar iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 arıyorum ulan bitiricem tartışmayı!!!birbirone öeh yok ulan cubuklu forma harbi özel galiba lan ahuah. neyse bizim köy formamız yeter bize. gerekirse cıplak oynarız. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 20:58 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 yalnız benim dikkatimi çeken, slavenin forma da schalkeye benzio deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Benim en beğendiğim formamız bu bu sene. Hafif lyon esintisi var :P omuza işlenen kartal amblemide hos bir ayrıntı olmuş. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 10:33 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bjk nin bu sezon en güzel forması cubuklu olan. kolları da cubuklu güzel gorunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 said: köy takımı ne alaka bir kere o dış saha forması kaldı ki o bile gösterdiğin fener formasından daha klas, daha kaliteli bir görünüme sahip. ayrıca parçalı formayla kıyaslamıyorum bile sizin herhangi bir formanızı, hepsinden daha güzel. hele o sarı beyaz formanız yok mu hehehe. yanımda turkuazı giyen adam olursa gay alert deyip ortamdan uzaklaşırım anında ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 köy takımı ve Galatasaray ile Chelsea de aynı formayı giyiyorlarmış. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:25 tarihinde, khala tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ehe khala'dan kapak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 passanger ayrıca bu da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar