BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Lig Tv den izledim maci , GS iyiydi genelde Hasan gene cok top ezdi. Ama defans SOS cidden , biraz hizli top yapan takim hayati 2-3 hata yaptirdi GS ye. Servet bu sene cok basinizi yakicak deyim ben size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 servet nasıl bir transferdir anlamadım ben de evet neyse, geçmiş olsun, bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 koyduk mu, koyduk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yazık yahu heycanlanmış adamlar yenilcez diye ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 acaba uefatı lig tv gosterebilecek mi?yoksa dsmarttamı?dsmartaysa bi uefa icin girilmez de ligtvyi dusunebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Maç genel olarak çok kısır ve seyir zevkinden uzaktı. Rakip takımın kalitesi belli, yeteneği belli. Ama adamlar buna rağmen çok iyi hazırlanmışlar, hem diri hem hızlı futbolla, kısa ve derinlemesine paslarla zaman zaman büyük tehlike yarattılar. Ellerinden geleni yaptılar yani. Maça GS'den çok daha hazırlardı. GS genel olarak kendini sıkmadı, rahatça uğraşmadan sıkıntıya girmeden oynadı. Buna rağmen takımdaki aksaklıklar göze battı. Tamam ortasaha komple değişmiş en önemli oyuncular eksik, takımda Song hariç yabancı oyuncu yok. Ama yine de fiziksel açıdan zayıf ve hazırlık yapmamış bir GS görüntüsü vardı ortada. Oyuncular birbirini tanımıyor, ezbere oynayamıyor. Herkes topu ezme ayakta tutma niyetinde, ciddiye alıp da atak yapan oyuncu yoktu takımda adeta. Bir de GS bu maça taktiksiz çıkmış sanki, hani dizdim 11i çıkın oynayın dercesine sürekli ileri top şişirdiler. E rakipte de 1.80den aşağı adam yok galiba hepsi de geri döndü. İnatla da 90 dk böyle saçma sapan şişirme atağı sürdürdüler. Bu kadar kondisyonsuz ve laubali oynanmaz Avrupada. Rakip zaten beklenenden dişli çıktı bir de biraz daha iyi olsalar kök söktürürlerdi. Bir de GS'nin daha doğrusu Türk futbolunun büyük bir eksiği var. Sahada yabancı olmayınca daha çok göze batıyor, gerek milli maçlarda gerek ligde de rahatça gözüküyor. Sanırım ligimizin oyun stilinden kaynaklanıyor bu sorun. Türk futbolcusu şut çekmeyi bilmiyor. Dikkat edin sahada Ayhan dışında şut çeken yoktu, ki Ayhan da ancak gelişine vurdu. En son ne zaman bir Türk futbolcunun doğru düzgün 25 30 metreden gol attığını gördünüz frikik dışında? 3-5 adam dışında yok ortada böyle. Oysa kaleyi uzaktan yoklasak maçın kilidini çok erken açabilirdik. Rakip kaleci çok çok kötüydü top tutma becerisinden yoksundu, hepsini ya yer ya da çelerdi çeldiklerini de tamamlardık. Teker teker oyunculara bakarsak: 54 Orkun: Kalede güven verdi. Kendisine yapacak çok iş düşmemesine rağmen top kesmesi, yan toplardaki başarısı kumaşının iyi olduğunu gösterdi. Ciddi rakiplere karşı ne yapar bilinmez ama adamda bir kalecilik var belli 33 Uğur: Bu adam hızlı, eskisi kadar hata da yapmıyor, tekniği de fena değil, hatta iyi. Ama hala fiziksel açıdan ve mantalite olarak çok eksiği var. Dokundum mu düşüyor, üflesen uçuyor. Bir defans bu kadar çabuk oyundan düşmemeli. Bir bek gibi bindirme yapamıyor, geç kalıyor, yoruluyor. Defansta ise hala kademe hatası ve pozisyon şaşkınlığı var yer yer. Bunları kapatırsa sağ bekte idare eder, en azından aksamaz. 74 Volkan: Adam ilginç. Pek teknik yok gibi, ama deli sert ve düzgün şut çekebiliyor. Maçta sırıtmıyor, ama bazen yavaş kalıyor. Bir de açık verdiği oldu. Hatta Song'un hata yaptığı, herifin boş kaleye kaçırdığı pozisyonun sebebi de Volkan'ın yerinde olmamasıydı. Aman dikkat. 76 Servet: Şimdi o kadar dalga geçerdim bu adamla, ama Servet hakkaten kendini geliştirmiş, bunu gördüm. Adam çok güzel açık kapıyor, kademe anlayışını geliştirmiş. Kestiği ataklarda zamanlama ve pozisyonu çok güzeldi. Ama buna rağmen hala aynı baltalığı da sürüyor. Bu adam balta. Dünyanın en iyi defansı da olacak olsa, yine de top ayağına yakışmıyor, adam tekniksiz ve sert giriyor rakibe. Pozisyon penaltı değil gibi geldi bana, ama öyle ya da değil o pozisyonda takibe öyle dan dun girilmez, ayı mısın bilader, kaç senedir oynuyosun? O kadar UEFA tecrüben var Denizli'yle, Fenerbahçe'ye gelmişsin kaç sezon orda oynamışsın, sora GS'ye gelmişsin. Hala bu kadar ayı dalınır mı? Yanlız adam eskisi kadar ağır değil hızlanmış sanki biraz 4 Song: Beni en çok şaşırtan oyunculardan biriydi Song bu maçta. Adam bana göre Türkiye'deki en iyi defans, ama bu maçta fazla sönük kaldı. Aşırı derece kondisyon eksiği vardı bunu gösterdi. Ağırlaşmış, hantallaşmış. Tecrübe ve zekasıyla pek çok pozisyon önledi, ama güçlü rakibe karşı dayanamaz. Bir an önce kendini toparlaması lazım, kondisyon çalışmalı. 18 Ayhan: Takımın en iyilerindendi. Bu adamın yeteneği belli, arada sırada saman alevi gibi parlasa da hiçbir zaman bir yıldız olamayacak, öyle çok hayran olunası bir oyuncu olmayacak. Ama maçta acaip çalıştı, şut çekti, pas attı, orta açtı. Sürekli pozisyonu zorladı. Yeteneği çok ileri seviyede olmasa da bu mücadeleyle ortasahada ayakta kalan tek isimdi neredeyse. 11 Hasan Şaş: Uzun süredir ortalarda yoktu, gelişi de çok parlak olmadı. Alışık olmadığı bir yerde, forvet arkası oynadı. Elinden geleni de yaptı ama çok başarılı olmadı. İlk GS'ye geldiğinde 8 sene evvel forvetti bu adam, sonra Hakan'ın ardında bir süre forvet arkası oynamıştı kısa dönem, sonrasında da bir ara Hagi ortasaha göbeği denedi. Bunun dışında burada tecrübesi yok Hasan'ın. Çok top ezdi, pas dağıtamadı ve atak yapamadı. GS ataklarında gol koklamak yerine hep kanatlara koştu, ani atakları öldürdü. Eskisi gibi pas da atamıyor. Eğer bu sene Arda, Sabri, Barış gibi adamlarla rekabete girecekse daha çok çalışması lazım. 87 Mehmet Güven: Bu gençte iş var. Sahada bir ön liberonun görevi neyse onu yaptı. Yaşına, acemiliğine bakmadan iyi de oynadı. Fiziği biraz daha güçlendirince bir iki seneye çok daha iyi oturacak. Şimdi de güzel atak kesti, rahatlattı takımı. Ama bu adamın en büyük dezavantajı, henüz oyun kuramıyor, takım atağı başlatamıyor, kritik paslar atamıyor. Basit ve sade ama güvenli bir şekilde oynadı. Bu maçta çok da gerekli değildi gerçi ama, riske girmedi. İleride daha ciddi paslar da atmaya başlarsa bayağı söz ettirir kendinden. 55 Sabri: Maçta varla yok arasıydı, bir göründü bir kayboldu. Oyun içinde boğuldu gitti. Fazla sürükleyemedi topu, ortaları kötüydü, hücuma katkı sağlayamadı. Çok sönük bir gecesindeydi 9 Hakan Şükür: Bu adam hakkında ilk gözüme çarpan şey top ayağına geldiğinde yaptıklarıydı. Kardeşim dünyanın sayılı forvetinin başarısına sahip bir kariyerin var, dünya kupasında rekor kıran golden Avrupa ve Türkiye'de en büyük golcülüğe oynuyorsun, ismin efsane olmuş bilmeyen yok. E gelmişsin 37sine futbolu bıraktın bırakacan. Ama hala ayağına her top aldığında 18lik genç gibi heyecanlı olur musun ya? Adamın top sürme ve ayaklarını iyi kullanma yeteneği yok, bunu biliyorduk. Ama her top alışında panik yaşar mısın hala? Napacam ne edecem diye panikten bir sürü top kaybetti. Gelen her pası direk aman benden uzak olsun diye geri attı. Artık bu tip forvet çağı kapandı. Yani sırf top gelsin ben vurim mantığı kalmadı artık. Topsuz olduğu kadar da topla koşacan. Ama zaten adamın da ahı gitmiş vahı kalmış. Çok rahat marke ediliyor, eskisi kadar koşmuyor... Hala elinden geleni yapıyor ama yetersiz. 99 Ümit Karan: Aklı hala FB transferinde belli. Adamı uzun süredir bu kadar kötü görmemiştim, Rizede çok göze çarpmadı ama burdaki silikliği gözler önündeydi. Hasan Şaştan fazla top ezdi, atak söndürdü adeta. Hantal, isteksiz, bir de asabi olmuş. Lan Hasan Şaş'la kişilik mi değiştirdiniz naptınız? Sürekli ayakta top tutma isteği var, şut çekerken de öylesine vuruyor, ya tutarsa diye, o boş pozisyonda direk kalecinin üstüne attı topu. Ne rakibi yıprattı ne de atağa katıldı, her topu ezdi. Son dakikalarda artık maç bitiyo diye 1-2 dk hareketlendi pas falan attı ama iş işten geçmişti. Çok zayıf. Artık kondisyon mudur kafasında bir şeyler mi vardır bilmem de bir an önce düzeltilmesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben dedim sene başıdnada "servet mi? allah bizi muvaffak etsin amin!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 2-1 mi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Evet, 2-1 bitti. Yanlız ben de aynı şeyi söylemiştim başta. Yine de son 2 maçtır Servet'i sevdim ben. Yani gelişmiş biraz hakkaten ki hiç beklemezdim bunu ondan. Eskisi kadar ağır değil, geç kalmıyor, ve kademe anlayışı yapmış ki eskiden yoktu. Biri aksadım mı açığını kapatıyor yani. Ancak yine de hala balta gibi kalas gibi tekniksiz dan dun giriyor adama, sonra da böyle penaltı oluyor. Kemalettin dönemi kapanalı çok oldu, Servet'in haberi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Şöyle 2 yabancı forvet gelse . Ümit karanıda satsak kurtulsak ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 arouna kone gelsin dağıtırız ortlaığı. gelirse hagiden sonra türkiye ye gelen en faydalı transfer olur diyorum. dikkat et faydalı diyorum. kariyer filan demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kone patlamış gs tv maç özetinden sonra söyledi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hadi bee . yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Alvesi almaya çalışıyolar olmadı Grafiteyle anlasmıslardı onu alıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Alves gelcekse bence çok da yazık olmadı. Da Grafite midir nedir tanınmamış etmemiş bi adam getirirlerse olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Alves de iyi ama zor bugun bi yerde gördüm bir takım 30 milyon euro önerdi diye real madridmiydi ne tam hatırlamıyorum nkdr dogru bılemem.. Ama buyuk olasılık Grafite gelıcek Lıncoln'un arkadasıymıs cok gol atar turkıyede demıs bılemem artık.. KIm gelırse gelsın suankı forvetlerden daha ısteklı ve ıyı olucagı kesin.. Ümit'in biraz yedeğe çekilip bilenmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ümit bu oyunuyla amatör takımda bile gol atamaz gs ye kesin bir forvet lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Madrid in teklif ettigi Sevilla 'daki sagbek Daniel Alves , 30 milyon kusur euro olan o. Ama Alfonso Alves de 20 - 25 milyon dolar civari fiyati. Cunku Brezilya milli takiminda oynadi Turkiye macinda hatirliyosaniz. Bide transfer doneminin basinda Huntelaar la birlikte ismi cok gecti Avrupa piyasasinda. Muhtemelen Heerenven begenmedi teklifleri. Zor gibi ama hayirlisi olsun diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 servet neden kendini geliştirmiş geliyor sizin gözünüze söyliyeyim. üstündeki foramanın renklerinden olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Hayır olamaz. Zaten hala aynı kazmalıkla daldığını söyledik adam bariz biçimde hızlanmış ama. Bu arada transfermarkt.de 9 milyon euro olarak belirlemiş fiyatını Alvesin. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 01:40 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Ona bakarsan Daniel Alves'e de 21.5 milyon euro diyo ama 35 milyona gidiyo Reale. Brezilya milli takımı vitrinine cikmis ve Hollanda liginde 30 golun ustune cikmis forveti alamassin bence 9 milyon euroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 11 milyon euro isteniyormuş alves için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bu turu geçerlerse gruplara mı kalıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar