bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 16 yaşında ben 22 yaşındayım o doğduğunda ben sokakta top oynuyordum tek derdim mahalle maçlarında galip gelip gelememekti. Arkadaşı babası evden kovmuş.Kovar.Benim 50. kovuluşum.Ben saymıyorum artık.2 hafta önce sktr git dedi. hala görüşmüyoruz.Ama birgün barışıcaz önceki 49 barışmada olduğu gibi. 16 yaş ergenlik dönemleridir.Ergenlik dönemlerini bırakınca anlayacaksınız bunu ben bile hala ergenlik dönemindeyim. Ben bile hayatı sorgulayamazken 16 yaşındaki çocuk nasıl sorgulasın. oldu olacak 6 yaşında başla sorgulamaya ne olcak benim bu halim.Pipim hala kalkmıyor ? Şuda var.Yaş büyüdükçe olgunlaşmassın.Acıyla olgunlaşırsın.Ne 16 yaşında çocuklar var 50 yaşındaki amcalar gibi hikayelerle dolu ne 50 yaşındaki amcalar var 16 yaşındaki çocuklar gibi karı kız derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 @black:çok doğru düşünüyosun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar