Slat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Emin Çölaşan'a hürriyet emaili hariç nasıl ulaşabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: Gazeteciliğinizi, yolunuzu, sansürlerinizi ve özgür medyayı ayaklar altına seren iradenizi eşrefle kınıyorum.... Abi naptın sen ya? "Esefle" olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 EŞREEF gel oğlum, kına abıleri bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 [spo]yiğit özgürün bi karikatürü vardı donlakalan bişe ehuheh[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/7094553.asp?yazarid=10&gid=61&a=186422 bekir, emin, yılmaz tam voltranı oluşturacaklardı, yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Emin Çölaşan s.. hepinizi. yavşak gazete" yazdım gönderdim. ad soyad msn verdim bekliom. AY KENT BİLİV İT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 forgiver kaç kilo verdin bu içinin yağlarının erimesinden sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kilom pek değişmiyor daha çok kas yaptım, yağ oranım çok düşük zaten o üç yazarı da pek okumuyordum bana göre hava hoş yani zaten bütün yazılarının temeli belli ayda bir baksam yetiyor hem üzülmeyin yeni transfer yılmaz özdil 1000 tane emin çölaşan gücünde üstelik ağzı engin ardıçtan(bu yazarlarla yan yana yazdık ismini ayıp oldu ama neyse) da 100 kat daha bozuk, kendi düşüncelerini tatmin etmenizde emin çölaşanı aratacağıını sanmam bu yazarların objektif bakabilme gücünden yoksun, chp nin benimsediği sonsuza kadar muhalefet anlayışlarını okuyup okumamamk pek farketmiyor, zaten anlayamıyorum da bu kadar sabit fikirliliği tr de gerçeklere bağlı; gayet zevkli ve mantıklı yazarlar var bu açıdan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 zaman, tersine çevir namaz : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Di mi Forgiver? Bi Nazlı Ilıcaktır, Bir Taha Akyol'dur, Bir Ahmet Hakan'dır. Bunlar sabit fikirli değiller, iktidara, duruma göre takla atmasını bilecek kadar objektifler. Türkiye'de yeteri kadar dönek yazar var, bu konuda sıkıntı çekmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bu arada Ertuğrul Özkök gene iyi zırvalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ha iktidar yalakası ha muhalefet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 muhalefet yapan herkes muhalefet yalakası oldu simdi, olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 valla ister iktidarın yalakası olsun ister muhalefetin, bu kimseyi ilgilendirme, bizi ilgilendiren, benim görmediğim, medyada basında yer alamayan haberlerin önüme gelmesi. eömin çölaşan bunu yapıyo muydu evet çokda güzel yapıyodu. bu durumda birinin yalakası olması birşey ifade etmes okkké?? harbi saçmalıyosunuz bazen [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 17:51 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar