Apache, 08 October 2003 19:25 tarihinde demiş ki:
Paste ettiğim yok,kendi fikirlerim ve bazı kitaplardan yaptığım kesin alıntılardır.O dönemin çoğu hıristiyan yazarı yıllar boyu gaz odaları hakkında yazıp,çizmişler ancak sonradan ellerinde bir tane bile 'sahi delil' bulunmadığını kendileri bile söylemişlerdir.
ne sahi delili ya ? bu senin dediginin turk istiklal savasinin varligi icin resmi dokumanlara inanmamak, hadi onu gec istiklal savasinda savasmis adamlarin `ben savastim` demesine inanmamakla ayni sey. ya da titanik diye bir gemi yoktu o propagandaydi dediginde birinin gelip ben ve annem o gemideydik annemi o gemide kaybettim diyen sahisa inanmamak. daha neyin delilini istiyorsun.
`bazi kitaplar` o yonde varsa `tonla kitap` da bu yonde var. 5-6 irkci yazarin demesiyle tarih degisecekse biz de tarih forumunda 10 kisilik bi ekip kurup bastan yazalim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
[Bu mesaj unity100 tarafından 08 October 2003 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Silthanas, 08 October 2003 21:06 tarihinde demiş ki:
bir de zaten kit bilgilerimizle yaziyoruz..
warsatarih bolumunde, siyasal bolumde okuyan arkada$lar onlarla tarti$alim..
2 tane kitap okuyan, 3 tane ne idugu belirsiz yazi paste'leyenlerle bu konu konu$ulmaz..
yok gaz odasi yoktu, yok polonyalilari ruslar oldurdu, yok yahudiler zaten kotu insanlar..
bi kere her$eyden once objektiflik nedir(nesnellik diyelim Turkce'mizi belki bir yerde telafi ederiz) bunu bilmemiz lazim..[hline]Külliyen Yalan...
Bilip bilmeden sırf post atmış olmak için konuşmuşsunuz gibi bir izlenim bıraktı bende.Polonyalıları,Rusların öldürmesi veyahut yahudiler kaka diye bir konu değil.Tarihin yalan yanlış şekilde,müttefik devletleri tarafından değiştirilmesidir.
carpik dusunceleri var degil, DUSUNCELERI KOMPLE CARPIK !
ufo denemesi dediginiz helikopter oncusu seyleri, roket calismalarini yapanlar da hitler degil, goring degil, herhangi bir nazi degil, 2. dunya savasindan, nazilerin iktidara gelisinden once de almanyada hobi topluluklarinda eglence olarak calismalari baslatilan deneyleri surduren alman bilim adamlaridir. period.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com
tartisilabilir. o ilerlemenin, ornegin v2 roketlerinin temeli 20-30 arasinda serbest bir hobi grubu olan alman roket toplulugunda atildi. ice donukluk ice kapaniklikla alakasi yoktu. sonradan bu toplulukta calisan verner von braunu alman ordusu ise aldi ve parayi akitarak v2 leri yaptirdi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com
Silthanas, 08 October 2003 22:34 tarihinde demiş ki:
o v2 yapimindaki olaylar aklima geldi, bu 3 bilim adaminin 2 si amerikaya kaciyor, digeri V2 leri tamamlamaya cali$iyor.
oraya kacan 2 si atom bombasinin temelini atiyorlar.Bizim eleman hala v2 lerle kasarken rejim cokuyor, ve v2 yle birlikte tarihe kari$iyor.
Amerikaya gidenler atom bombasini tamamliyorlar oradakilerle birlikte.Sonra atom bombasi atiliyor, ilk deneme japonya. Deneme ba$arili, soylari kiriliyor japonlarin, ustelik sava$i resmen kaybettiklerini acikladiktan sonra atilan bu bombalarla...
neyse; Bakiyorlar sonuc cok feci, bir suru insan olmu$..Hadi bakalim, kim uretti bu bombayi ara$tirin..Bizim elemanlardan birini cagiriyorlar(digeri mefta coktan). Ve sucu bilim adaminin uzerini yikiyorlar. 'sen buldun' dermi$cesine sacma bir du$unce yapisiyla. Ve idam cezasina carptiriliyor eleman.
Adlarini hatirlamiyorum.Felsefe hocam anlatmi$ti, bilim etigini konu$urken kendisile, cok ilgincime gitmi$ti payla$ayim dedim.[hline]Külliyen Yalan...
senin hangi hocan anlattiysa soyle ona okuluna bir daha gitsin :
- v2 yapan hicbir bilim adami amerikaya kacmadi, hicbiri geride kalip v2leri bitirmedi. savas sonunda hitlerden gorevi devralan amiral donitz dogudaki alman askerlerine teslim olmamalari, ruslarla roket ve diger calismalari yapan bilim adamlarinin amerikalilara teslim olabilmesi icin mumkun mertebe dayanma emri verdi. bunun sonucunda pili pirti toplayan werner von braun - roket calismalarinin basi - ve ekipteki ISTISNASIZ butun bilim adamlari BUTUN dokumanlarla birlikte amerikalilara teslim oldu gidip.
- amerikaya werner von braun ve ekibi 1945 te gitti. atom bombasiyla werner von braun ve alman roket ekibinin HICBIR alakasi yoktur. atom bombasi manhattan projectin eseridir, 1942 den beri 100 civarinda amerikan vatandasi bilim adaminin eseridir.
- boyle bir seyi soyleyebilecek kadar MAL bir insan daha gormedim. bunu senin icin degil, hocan icin diyorum, alinma. japonlar 2. atom bombasi nagazakiye atilana kadar amerikalilarin teslim tesebbuslerine `olene kadar savasacaklari` cevabini verdiler. ki teslim olmayi kabul etmeleri generallerin basindaki general tojo ve asiri militarist ekibinin topluca harakiri yapmasindan sonradir.
- senin nasil oluyorsa almanyadan 45 te amerikaya gelen werner von braunla ozdeslestiriverdigin `atom bombasini yapilmasina yardim edip idam edilen` kisi, robert oppenheimer dir. dogdugundan beri amerikan vatandasidir, ayrica manhattan projesine yardim filan etmemis, bizzat baskanligini yapmistir. kendisine dava acilmasi ve ceza gormesinin sebebinin de gunah kecisi aramasiyla alakasi yoktur, casuslukla alakasi vardir.
Öne çıkan mesajlar
unity100
ne sahi delili ya ? bu senin dediginin turk istiklal savasinin varligi icin resmi dokumanlara inanmamak, hadi onu gec istiklal savasinda savasmis adamlarin `ben savastim` demesine inanmamakla ayni sey. ya da titanik diye bir gemi yoktu o propagandaydi dediginde birinin gelip ben ve annem o gemideydik annemi o gemide kaybettim diyen sahisa inanmamak. daha neyin delilini istiyorsun.
`bazi kitaplar` o yonde varsa `tonla kitap` da bu yonde var. 5-6 irkci yazarin demesiyle tarih degisecekse biz de tarih forumunda 10 kisilik bi ekip kurup bastan yazalim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
[Bu mesaj unity100 tarafından 08 October 2003 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache
Bilip bilmeden sırf post atmış olmak için konuşmuşsunuz gibi bir izlenim bıraktı bende.Polonyalıları,Rusların öldürmesi veyahut yahudiler kaka diye bir konu değil.Tarihin yalan yanlış şekilde,müttefik devletleri tarafından değiştirilmesidir.
Infeqted
insan uzerinde bioloji deneyleri yapmistir, ilk kapsamli genetik arastirmayi baslatmistir[hline]
Apache
unity100
ufo denemesi dediginiz helikopter oncusu seyleri, roket calismalarini yapanlar da hitler degil, goring degil, herhangi bir nazi degil, 2. dunya savasindan, nazilerin iktidara gelisinden once de almanyada hobi topluluklarinda eglence olarak calismalari baslatilan deneyleri surduren alman bilim adamlaridir. period.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
unity100
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
unity100
senin hangi hocan anlattiysa soyle ona okuluna bir daha gitsin :
- v2 yapan hicbir bilim adami amerikaya kacmadi, hicbiri geride kalip v2leri bitirmedi. savas sonunda hitlerden gorevi devralan amiral donitz dogudaki alman askerlerine teslim olmamalari, ruslarla roket ve diger calismalari yapan bilim adamlarinin amerikalilara teslim olabilmesi icin mumkun mertebe dayanma emri verdi. bunun sonucunda pili pirti toplayan werner von braun - roket calismalarinin basi - ve ekipteki ISTISNASIZ butun bilim adamlari BUTUN dokumanlarla birlikte amerikalilara teslim oldu gidip.
- amerikaya werner von braun ve ekibi 1945 te gitti. atom bombasiyla werner von braun ve alman roket ekibinin HICBIR alakasi yoktur. atom bombasi manhattan projectin eseridir, 1942 den beri 100 civarinda amerikan vatandasi bilim adaminin eseridir.
- boyle bir seyi soyleyebilecek kadar MAL bir insan daha gormedim. bunu senin icin degil, hocan icin diyorum, alinma. japonlar 2. atom bombasi nagazakiye atilana kadar amerikalilarin teslim tesebbuslerine `olene kadar savasacaklari` cevabini verdiler. ki teslim olmayi kabul etmeleri generallerin basindaki general tojo ve asiri militarist ekibinin topluca harakiri yapmasindan sonradir.
- senin nasil oluyorsa almanyadan 45 te amerikaya gelen werner von braunla ozdeslestiriverdigin `atom bombasini yapilmasina yardim edip idam edilen` kisi, robert oppenheimer dir. dogdugundan beri amerikan vatandasidir, ayrica manhattan projesine yardim filan etmemis, bizzat baskanligini yapmistir. kendisine dava acilmasi ve ceza gormesinin sebebinin de gunah kecisi aramasiyla alakasi yoktur, casuslukla alakasi vardir.
- o felsefe hocan bence biraz tarih okusun once tarih konusunda hebehubeleye girismeden.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com