Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resmi tarih ve Adolf Hitler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nazi hukumetinin kendi kayitlarinda resmi olarak 33 ten sonra `alman irkini bozduklari` icin akil hastalari, kisirlar, ozurlulerin gazlanarak `imha` edildikleri hastanelerin ceteleleri, hesaplari oldurulenlerin ve uzerinden cikanlarin listeleri, bunlari arayan ailelerin o donemde verdikleri dilekceler, bu hastanelerin yakininda bulundugu kasabalarda yasayanlarin ceset kokusundan dolayi yaptigi sikayetler, kamyonla hastaneye goturulen hastalara o zaman 7 yasinda olup kamyonlarin arkasindan kosarak `yeni sabunlar geliyor` diye alay ettigini anlatan bugunun yetiskinleri varken sen cikip da 5 kisiyle onca olmus adamin olayini ortadan kaldiriverdin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Mesaj tarihi:
hayir isin benim en cok guldugum tarafi, nurnberg mahkemesinde ne goring ne de ust duzey hicbir nazi `toplama kamplari gaz odalari yoktur` demez ve sadece `BENIM BUNLARLA ILISKIM YOK` derken, yani onlar inkar etmezken varligini, sen 5 tane modern zuppe irkcinin yazisiyla inkar ediverdin helal olsun.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 08 October 2003 18:24 tarihinde demiş ki:
kanıtları okuyamadım doğrusu :) ama unity'nin son mesajında söylediği zaten tek başına bile yeterli bence. en üst düzey nazi yetkilileri bile toplama kampı fotoğrafları gösterildiğinde başlarını eğmiş ya da çevirmişlerdir, bakamamışlardır..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

Sadece ellerinde Dachau kampı'nın önündeki tam olarak tamamlanmamış bir fotoğraf var idi ve sonradan orasının hamam olarak kullanıldığını Nürnberg delilleri bile kabul etti.Yazdıklarımı okusa idin,bu kadar kesin konuşamazdınız.Kimsenin boynunu eğdiği yok,benim burada anlatmaya çalıştığım ne kadar büyük bir propagandanın halkları ve devletleri etkileyebildiğidir.
Mesaj tarihi:
said:

senin paste ettigin bu dokumanlar kendilerine `revizyonist` diyen, avrupada son 10 yil icerisinde irkci akimlarin gorulmesiyle paralel ortaya cikmis bir takim irkci yazarlarin one surdugu polemiklerdir. eger benim verdigim yapilmis, yayinlanmis, resmi ve bilim cevrelerinden, macar hukumetinden, toplama kampindan 100 gram etle kurtarilmis insanlarin naklettikleri delil niteligi tasimiyorsa senin paste ettigin bu hokkabazlarin sallamalari hicbir baltaya sap olamaz. google i iyi arastirdik bak ne kadar guzel boyle bir bilgi arama bulma imkani var. sen de arastir bak bakalim neymis.

http://www.ushmm.org/wlc/article.php?ModuleId=10005220

bu linki begenmedin demek ? e yukaridaki linklerde bulunan sayfalarda bulunan diger dokumanlara giden adreslerle beraber toplam 30-40 linki napicaz ? macar hukumeti de kesmedi demek ?

a yo hayir sana dedesi toplama kampindan pacayi siyirmis adamdan dinledik diyoruz a demek ki onlar da sahtekar. herkes sahtekar herkes yalanci bir tek basini irwingin cektigi 5 tane neo-irkci `yazar` sahtekar degil.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

Paste ettiğim yok,kendi fikirlerim ve bazı kitaplardan yaptığım kesin alıntılardır.O dönemin çoğu hıristiyan yazarı yıllar boyu gaz odaları hakkında yazıp,çizmişler ancak sonradan ellerinde bir tane bile 'sahi delil' bulunmadığını kendileri bile söylemişlerdir.

[Bu mesaj Apache tarafından 08 October 2003 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehem benim anlamadigim :
ben 3 senedir almanyada yasiyorum.ve kimsenin burda bunu inkar eder bi hali yok
türkiyede msl biz ermeni soykirimi yoktur dioruz karsi cikioruz,bu kadar sey propaganda olsaydi alman irki nie buna karsi cikmazdi?[hline]UYKUM VAR!
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 08 October 2003 19:30 tarihinde demiş ki:
said:
unity100, 08 October 2003 17:57 tarihinde demiş ki:
hayir isin benim en cok guldugum tarafi, nurnberg mahkemesinde ne goring ne de ust duzey hicbir nazi `toplama kamplari gaz odalari yoktur` demez ve sadece `BENIM BUNLARLA ILISKIM YOK` derken, yani onlar inkar etmezken varligini, sen 5 tane modern zuppe irkcinin yazisiyla inkar ediverdin helal olsun.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

(bkz konu içi Nürnberg Mahkemeleri)
Ben açık olarak cevabını zaten verdim konu içerisinde.
Mesaj tarihi:
said:
GEd, 08 October 2003 19:27 tarihinde demiş ki:
ehem benim anlamadigim :
ben 3 senedir almanyada yasiyorum.ve kimsenin burda bunu inkar eder bi hali yok
türkiyede msl biz ermeni soykirimi yoktur dioruz karsi cikioruz,bu kadar sey propaganda olsaydi alman irki nie buna karsi cikmazdi?[hline]UYKUM VAR!

İşte propagandanın büyüklüğünü gör GEd.Adamlar alman halkını bile inandırmayı başarmışlar.

Helal olsun bu yahudilere bütün dünyayı inandırdılar soykırım yapıldıgına.

Allah akıl fikir versin ne diyeyim-lafım sana değil GEd-
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 08 October 2003 19:47 tarihinde demiş ki:
Bi yahudi gorse $u yazdiklarinizi aglardi herhalde monitorun kar$isinda...

hline]Külliyen Yalan...

Siyonizm hakkındada araştırma yapıyorum,pek parlak değil geçmişleri.Cidden çok akıllı insanlar yahudiler bir olayı çevirmesini,kendi lehlerine kullanmasını çok iyi biliyorlar.
bkz adolf hitler 'kavgam'
Mesaj tarihi:
Tek bir kitaptan değil,konu içinde verdiğim örnekler içinde bazı kaynakları verdim.Kavgam adlı kitap Adolf Hitler'in kendi günlüğü ve yazılarıdır.Hitler'i ben savunmuyorum,gözü kanlı sadist bir insan olabilir,ancak çoğu olay gerçek olmayan olayları gerçeğe çevirmek,tarihi değiştirmektir.
Mesela konu içinde verdiğim Polonyalı subayların öldürülmesi.Rusya,Nürnberg mahkemelerine dava olarak Almanların Polonyalı subayları gaz odasında xx tarihte öldürüldüğünü belirtmiştir.Ancak yapılan araştırmalar sonucu o tarihte,o toprakların Rus'ların elinde olduğu ve katliamları Rus'ların gerçekleştirildiği sonucu çıkmıştır.Yıllar sonra Rus devletide bunu kabul etmiştir.
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 08 October 2003 19:22 tarihinde demiş ki:
Sadece ellerinde Dachau kampı'nın önündeki tam olarak tamamlanmamış bir fotoğraf var idi ve sonradan orasının hamam olarak kullanıldığını Nürnberg delilleri bile kabul etti.Yazdıklarımı okusa idin,bu kadar kesin konuşamazdınız.Kimsenin boynunu eğdiği yok,benim burada anlatmaya çalıştığım ne kadar büyük bir propagandanın halkları ve devletleri etkileyebildiğidir.

nurnbergin duzmece mahkeme oldugunu soyluyorsun sonra bir de "Nürnberg delilleri bile kabul etti" diyorsun oyle mi ? eger duzmece ise nurnberg o zaman senin bir hamam fotografini kabul edip etmemesi hicbisey ifade etmez, yok eger duzmece degil ise de ifade ederse o zaman da senin buraya yazdigin 5 tane neo irkcinin yazdiklari sahte demektir.

bir fotografla katliami gaz odalarini ortadan kaldircaz oyle mi. peki benim verdigim linklerde bulacagin diger fotograflari ne yapicaz ? ust duzey subaylarin bu gaz odalarinin kullanimi hakkinda verdigi teknik bilgileri ne edicez ? savas sonlarinda katakulliye getirip 100-200 yahudiyi gaz odasindan kurtaran, ve her sene israilde bu adam olene kadar onuruna kutlama yapilan alman subaylarini ne edicez ? amerikan ordu arsivinde, ozgur fransiz kuvvetleri arsivinde, almanya isgal edildiginde cekilen toplama kamplarindaki insanlarin fotograflarini ne edicez ? fotomontaj mi bunlar ? cukura ustuste yigilmis iskelet zayifliginda cesetler ne olacak gomulmeyi bekleyen ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 08 October 2003 20:11 tarihinde demiş ki:

Ancak gazodasi olsun toplama kamplari olsun, bunlari saptirilmasi olmaz..Cunku saptirilamaz somut olarak war olan bir$ey..

nunberg olsun olmasin, bunlar gercek...'1984' deki gibi biri sizin icin tarih yazmiyor..[hline]Külliyen Yalan...

Şöyle izah edeyim.Gaz odası hakkında delil olmamasını bir yana bırakalım,gaz odaları ilk olarak ABD de idamlar için kullanılmıştır ve Zyklon B gaz inanılmaz derecede pahalı bir gazdır ve Amerika bunun yüzünden,bu gazın kullanımı ile idamdan vaz geçmiştir.Zyklon B gazının pahalı olmasını bir yana bırakalım,kullanıldıktan sonra kullanılan ortama yayılması ve 10,20 saat arası havalandırılması gerekmesi ayrıca etrafa yayılıp tüm kampı zehirleme olanağı sunuyordu.Savaş ortamında Almanların böylesine pahalı bir gazı,kendi kamplarında kullanmaları imkansız denecek bir olaydır.Kaldı ki Hitler'in emri ile saflarda bile zehirli gaz kullanımını yasaklamıştır.Bunuda etik ve savaş stratejisine aykırı olduğu içindir.Diyelim Almanlar kullandı.Bu gazın mucidi Almanlar değildir.ABD toplu idamlarda bu gazı kullanmıştı,ancak hangi tarih sayfasında bu gazı ilk olarak Amerika'nın kullandığı yazar?
Mesaj tarihi:
Ya savaş ta ölen paralı zengin soylu bir yahudi varmı ?

olay bundan ibaret degil.bir cok el var arada yaa kim kalkıp birden gaz odası acıp kamplarda adam yakar ? akıl karı degil bu

bunun yanında böle bir duruma avrupa, heleki yahudilerin en cok bulundugu amerika uzun süre sessiz kalsınki ?
olay bundan ibaret degil işte.

hepimiz yahudilerin elindeki gücü biliyoruz kıskananda var nefret edende.

Nazizm = Siyonizm[hline]
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 08 October 2003 20:17 tarihinde demiş ki:
Şöyle izah edeyim.Gaz odası hakkında delil olmamasını bir yana bırakalım,gaz odaları ilk olarak ABD de idamlar için kullanılmıştır ve Zyklon B gaz inanılmaz derecede pahalı bir gazdır ve Amerika bunun yüzünden,bu gazın kullanımı ile idamdan vaz geçmiştir.Zyklon B gazının pahalı olmasını bir yana bırakalım,kullanıldıktan sonra kullanılan ortama yayılması ve 10,20 saat arası havalandırılması gerekmesi ayrıca etrafa yayılıp tüm kampı zehirleme olanağı sunuyordu.Savaş ortamında Almanların böylesine pahalı bir gazı,kendi kamplarında kullanmaları imkansız denecek bir olaydır.Kaldı ki Hitler'in emri ile saflarda bile zehirli gaz kullanımını yasaklamıştır.Bunuda etik ve savaş stratejisine aykırı olduğu içindir.Diyelim Almanlar kullandı.Bu gazın mucidi Almanlar değildir.ABD toplu idamlarda bu gazı kullanmıştı,ancak hangi tarih sayfasında bu gazı ilk olarak Amerika'nın kullandığı yazar?

ya neyin hesabini yapiyosun adamlar nukleer bomba yapmak icin gerekli tum malzemeleri bulacak parayi buluyorlar da ziklon b mi uretemiyor. hodosu mu olur. hitlerin emriyle filan zehirli gazin kullanilmasinin yasaklanmasi etik metik olayi yok. zehirli gaz 2. dunya savasinda kimse tarafindan kullanilmadi cunku savas 1.; dunya savasi gibi statik cephede gecmiyordu. 10 saat once dusman elinde olan mevzide 20 saat sonra senin askerin oluyordu. zehirli gaz atan kendini zehirlerdi. simdi tutmus bir de etik metik sacmasi cikardin hitlerin emriyleymis. o etikten dolayi mi hitlerin emriyle amsterdamda zagrebde sivilelrin evlerini bombaladilar 1940 ta 1941 de. o etiklen mi kendi vatandaslarini sakat ya da akil hastasi olduklari icin gazlayip oldurduler. bu `ziklon b gazi uretebilecek kadar para yoktu` sacmalarini git almanyada amcasini teyzesini ozurlu olduklari icin o hastanelerde kaybeden insanlara anlat hala saglar. onlar gereken cevabi verir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Mesaj tarihi:

İşte bir Amerikan sitesinin verdiği delillerden bir tanesi.Aha gaz odasının kapısı böyle birşeydi gibi bir delil verilmiş.Absürdlük!

said:
unity100, 08 October 2003 20:13 tarihinde demiş ki:

bir fotografla katliami gaz odalarini ortadan kaldircaz oyle mi. peki benim verdigim linklerde bulacagin diger fotograflari ne yapicaz ? ust duzey subaylarin bu gaz odalarinin kullanimi hakkinda verdigi teknik bilgileri ne edicez ? savas sonlarinda katakulliye getirip 100-200 yahudiyi gaz odasindan kurtaran, ve her sene israilde bu adam olene kadar onuruna kutlama yapilan alman subaylarini ne edicez ? amerikan ordu arsivinde, ozgur fransiz kuvvetleri arsivinde, almanya isgal edildiginde cekilen toplama kamplarindaki insanlarin fotograflarini ne edicez ? fotomontaj mi bunlar ? cukura ustuste yigilmis iskelet zayifliginda cesetler ne olacak gomulmeyi bekleyen ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

Unity ya yazılarımı tam olarak okumuyorsun,yada beni alaya alıyorsun.Üstteki bir threadde açıklamam var.Ayrıca artısını istersen o gaz odaları olarak tabir edilen yerler cesetleri yakmak için kullanılan ocaklardır.Kamplarda hastalık tedbirine karşı alınan bir önlemdir.
Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 08 October 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Ya savaş ta ölen paralı zengin soylu bir yahudi varmı ?

olay bundan ibaret degil.bir cok el var arada yaa kim kalkıp birden gaz odası acıp kamplarda adam yakar ? akıl karı degil bu

bunun yanında böle bir duruma avrupa, heleki yahudilerin en cok bulundugu amerika uzun süre sessiz kalsınki ?
olay bundan ibaret degil işte.

hepimiz yahudilerin elindeki gücü biliyoruz kıskananda var nefret edende.

Nazizm = Siyonizm[hline]

savasta olen zilyon tane zengin, parali yahudi var, ve bunlarin mallari mulkleri, sanat koleksiyonlari hepsi nazilerin eline gecti. bir kismi 45 te ele gecirildi ama bircogunun durumundan hala haber yok. ayica kamplara gonderilen yahudilerden alinan ziynet esyalari teker teker kayitlara geciriliyordu oradaki askerler calmasin diye, cunku bu bir gelir kaynagiydi nazi hukumeti icin.

amerika boyle bir duruma sessiz kalmadi, yukaridaki irkci sacmalarina disprove delil olarak aktardigim dokumanlari incelersen linklerine gidip, muttefiklerin 1942 de bu kamplarin varligindan haberdar oldugunu gorursun, bu da isvicreliler tarafindan gizlice bir toplama kampina sokup cikarilan ingiltere hesabina calisan ajanlar sayesinde. ha ne yaptilar o zaman ? halktan gizlediler mi ? raporun verildigi haliyle evet. ama arastirirsaniz amerikan ve ingilizlerin kendi toplumlarina yaptigi savas propagandasi almanlara karsi cok daha sert bir tutum almistir o tarihten sonra. e peki ne yapsalardi haydaaa tum herkesi kayiklara bindirip almanyay dogru kurek mi cekeceklerdi
? hayir planlari dogrultusunda savasacaklardi, aynen de oyle yaptilar.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 08 October 2003 19:30 tarihinde demiş ki:
(bkz konu içi Nürnberg Mahkemeleri)
Ben açık olarak cevabını zaten verdim konu içerisinde.

yahu HERMANN GOERING, kameralar karsisinda toplama kamplarinin kurulmasi emrini biz vermedik HITLER verdi deyip sucu olmus cesede atiyor, adam diyor ben yapmadim b askasi yapti, sen diyorsun hala nurnberg mahkemeleri sahte.

e kardesim makarada citir citir donen film sahte de, 5 tane dingil yazarin 1990 da ortaya sactigi kitaplar mi gercek ? olay bu mu ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 08 October 2003 19:25 tarihinde demiş ki:
Paste ettiğim yok,kendi fikirlerim ve bazı kitaplardan yaptığım kesin alıntılardır.O dönemin çoğu hıristiyan yazarı yıllar boyu gaz odaları hakkında yazıp,çizmişler ancak sonradan ellerinde bir tane bile 'sahi delil' bulunmadığını kendileri bile söylemişlerdir.

ne sahi delili ya ? bu senin dediginin turk istiklal savasinin varligi icin resmi dokumanlara inanmamak, hadi onu gec istiklal savasinda savasmis adamlarin `ben savastim` demesine inanmamakla ayni sey. ya da titanik diye bir gemi yoktu o propagandaydi dediginde birinin gelip ben ve annem o gemideydik annemi o gemide kaybettim diyen sahisa inanmamak. daha neyin delilini istiyorsun.

`bazi kitaplar` o yonde varsa `tonla kitap` da bu yonde var. 5-6 irkci yazarin demesiyle tarih degisecekse biz de tarih forumunda 10 kisilik bi ekip kurup bastan yazalim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

[Bu mesaj unity100 tarafından 08 October 2003 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 08 October 2003 21:06 tarihinde demiş ki:
bir de zaten kit bilgilerimizle yaziyoruz..

warsatarih bolumunde, siyasal bolumde okuyan arkada$lar onlarla tarti$alim..

2 tane kitap okuyan, 3 tane ne idugu belirsiz yazi paste'leyenlerle bu konu konu$ulmaz..

yok gaz odasi yoktu, yok polonyalilari ruslar oldurdu, yok yahudiler zaten kotu insanlar..

bi kere her$eyden once objektiflik nedir(nesnellik diyelim Turkce'mizi belki bir yerde telafi ederiz) bunu bilmemiz lazim..[hline]Külliyen Yalan...

Bilip bilmeden sırf post atmış olmak için konuşmuşsunuz gibi bir izlenim bıraktı bende.Polonyalıları,Rusların öldürmesi veyahut yahudiler kaka diye bir konu değil.Tarihin yalan yanlış şekilde,müttefik devletleri tarafından değiştirilmesidir.
Mesaj tarihi:
carpik dusunceleri var degil, DUSUNCELERI KOMPLE CARPIK !

ufo denemesi dediginiz helikopter oncusu seyleri, roket calismalarini yapanlar da hitler degil, goring degil, herhangi bir nazi degil, 2. dunya savasindan, nazilerin iktidara gelisinden once de almanyada hobi topluluklarinda eglence olarak calismalari baslatilan deneyleri surduren alman bilim adamlaridir. period.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Mesaj tarihi:
tartisilabilir. o ilerlemenin, ornegin v2 roketlerinin temeli 20-30 arasinda serbest bir hobi grubu olan alman roket toplulugunda atildi. ice donukluk ice kapaniklikla alakasi yoktu. sonradan bu toplulukta calisan verner von braunu alman ordusu ise aldi ve parayi akitarak v2 leri yaptirdi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 08 October 2003 22:34 tarihinde demiş ki:
o v2 yapimindaki olaylar aklima geldi, bu 3 bilim adaminin 2 si amerikaya kaciyor, digeri V2 leri tamamlamaya cali$iyor.

oraya kacan 2 si atom bombasinin temelini atiyorlar.Bizim eleman hala v2 lerle kasarken rejim cokuyor, ve v2 yle birlikte tarihe kari$iyor.

Amerikaya gidenler atom bombasini tamamliyorlar oradakilerle birlikte.Sonra atom bombasi atiliyor, ilk deneme japonya. Deneme ba$arili, soylari kiriliyor japonlarin, ustelik sava$i resmen kaybettiklerini acikladiktan sonra atilan bu bombalarla...

neyse; Bakiyorlar sonuc cok feci, bir suru insan olmu$..Hadi bakalim, kim uretti bu bombayi ara$tirin..Bizim elemanlardan birini cagiriyorlar(digeri mefta coktan). Ve sucu bilim adaminin uzerini yikiyorlar. 'sen buldun' dermi$cesine sacma bir du$unce yapisiyla. Ve idam cezasina carptiriliyor eleman.

Adlarini hatirlamiyorum.Felsefe hocam anlatmi$ti, bilim etigini konu$urken kendisile, cok ilgincime gitmi$ti payla$ayim dedim.[hline]Külliyen Yalan...

senin hangi hocan anlattiysa soyle ona okuluna bir daha gitsin :

- v2 yapan hicbir bilim adami amerikaya kacmadi, hicbiri geride kalip v2leri bitirmedi. savas sonunda hitlerden gorevi devralan amiral donitz dogudaki alman askerlerine teslim olmamalari, ruslarla roket ve diger calismalari yapan bilim adamlarinin amerikalilara teslim olabilmesi icin mumkun mertebe dayanma emri verdi. bunun sonucunda pili pirti toplayan werner von braun - roket calismalarinin basi - ve ekipteki ISTISNASIZ butun bilim adamlari BUTUN dokumanlarla birlikte amerikalilara teslim oldu gidip.

- amerikaya werner von braun ve ekibi 1945 te gitti. atom bombasiyla werner von braun ve alman roket ekibinin HICBIR alakasi yoktur. atom bombasi manhattan projectin eseridir, 1942 den beri 100 civarinda amerikan vatandasi bilim adaminin eseridir.

- boyle bir seyi soyleyebilecek kadar MAL bir insan daha gormedim. bunu senin icin degil, hocan icin diyorum, alinma. japonlar 2. atom bombasi nagazakiye atilana kadar amerikalilarin teslim tesebbuslerine `olene kadar savasacaklari` cevabini verdiler. ki teslim olmayi kabul etmeleri generallerin basindaki general tojo ve asiri militarist ekibinin topluca harakiri yapmasindan sonradir.

- senin nasil oluyorsa almanyadan 45 te amerikaya gelen werner von braunla ozdeslestiriverdigin `atom bombasini yapilmasina yardim edip idam edilen` kisi, robert oppenheimer dir. dogdugundan beri amerikan vatandasidir, ayrica manhattan projesine yardim filan etmemis, bizzat baskanligini yapmistir. kendisine dava acilmasi ve ceza gormesinin sebebinin de gunah kecisi aramasiyla alakasi yoktur, casuslukla alakasi vardir.

- o felsefe hocan bence biraz tarih okusun once tarih konusunda hebehubeleye girismeden.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
  • Yeni Oluştur...