Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yalniz stun talentide iyi procluyor cidden( dt ve stormun kendi proclari yalan onu katmayin bence kirk yilda bir ) uzun sure bekletirler umarim gerci ne olacak stun talent nerf yer s3 baltayi kapar herifler koyar yine okuz gibi damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mace stun ve charge/intercept aynı diminishing returns'u paylaşıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 hayır. proc stunları ability/spell stunlarıyla aynı diminishing'i paylaşmıyor. item proclardan emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 stormherald %2 talent %6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: item proclardan emin değilim. talentle silahin stuni paylasiyor keske paylasmasa 4sn stun super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ayn dr paylaşmıyor silah ve talent nerfden önceki hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: ayn dr paylaşmıyor silah ve talent o zaman ability stunlarininkini paylasiyor cunku 4 snnin altinda stun tuttu bir cok kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: Eğer bir sınıf warriordan çok daha az damage alıp öldürmesi 3-4 kat daha uzun sürüyor ve bu arkadaş sözde clothieyse bir yerde sorun vardır. Katılmıyorum. Aramızdaki fark senin metal bizim kumaş zırh giymemiz. O zırh seni anca melle classların attacklarındna korur. Yani ister plate giy ister cloth magical damage ı etkilemez. Cloth a verilen dmaage a gelirsek. Lockların geç ölmesinin sebebi fear. Yoksa Magede de aynı set var locktada. Onlar stam kasıyo okadar. Kısacası senin yakarışın lock değil Fear vb büyüler. Kimse beni durduramasın ben herkezi kesmek istiyorum mu diyosun yoksa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Lock musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Hayır lockların parmağında oynattığı bi charım. Bulması zor olmasa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 lockların ölmemesinin sebebi warriorun damage ini drain life ile outheal yapabilecek kadar op olmasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Peki bu drainlife'in channeling ı bozulmuyomu? Yoksa fear sayesinde mi drainlife ediyolar? Yani benim söylediğime geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ben eğer karşımdaki lock soullink affliction lock'sa adam fear kullanmasa bile kesemiyorum. Bu kadar endurance warrior'da yok. Lock gibi clothie'de ne işi var? Adamın hp per tick'i benim adamın üzerindeki damage'ımdan çok diyorum. Arena gearlarını çekerken bütün sınıflar spelldamage, crit, int, spirit gibi statları arka plana atıyorlar. Lock'un bu statların hiçbirine ihtiyacı yok diğer sınıflar kadar. 1.2 hp per tick nedir? counterspell yemek bile umrunda değil adamların, çünkü silence'lı kaldıgı sürede ölmüyor. 16k hp var şu an bütün arena locklarının. bitir bitirebilirsen. Felhound'a hiç girmiyorum zaten. Adam melee'lerde kaçma ihtiyacı hissetmiyor. Biz sırat köprüsünden geçiyoruz backstab yemeyelim diye, o dönüp yüzüne yüzüne drainlife'la outdps ediyor, olmadı lolcoil fear, keep draining, bitch. [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:36 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Evet bahsettiğin lock gerçekten imba... Ama nedense lockları seviyorum :) Hep böyle kalsınlar istiyorum (uçan tekmenin geldiğini de hissediyorum) said: Adam melee'lerde kaçma ihtiyacı hissetmiyor. Biz sırat köprüsünden geçiyoruz backstab yemeyelim diye, o dönüp yüzüne yüzüne drainlife'la outdps ediyor, olmadı lolcoil fear, keep draining, bitch. Acıdım Yahu :D Vallahi üzüldüm :) Ama aynı durum bende de var. Heal+damage+dot+hp+pet+res+heartstone+binek Aklıma gelmeyen bişi varmı? İmba imba imbaaaa [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:39 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 xhunarion 1.2 hp per tik ile neyi kast ettin annayamadım ben. Ayrıca bahsettiğin lockın dmg outputu gayet gimptir sadece rakibin manasını bitirmek/oyalamak üzerine tanklık yapacak bir builddır. Arena da en son kesilmesi gerekir sadece fear atmasını engelleyin kazanmak için yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 fear değil adamın dibindeyim dps kasıyorum.adam sl ise pet ölüyor warlocka verdiğim damage den ama o 600 600 heallıyor felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 haha stunherald harika olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 840 spell up ve imp lafe drainle 390 tick le healleniyorum ve pummel gibi şeylerle kolaylıkla bozuluyor 1200 ne ya ne demek 1200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 e yeniden cast et 4 sn sonra, pummel 10 sn cooldown :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 resim muhteşem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 lol stunherald, gerçekten süper resim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar