Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 ya bu2 sinden birini alicam tavsan cok kiside var amaa hepsi kafeste tutuyo, bunlar nereye kakalarini yaparlar? evde cok sey kemirirlerm? bide 7 ysinda cocukla nasil gecinirler?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 tavsan denen mahluk her kesle iyi geçinir.. Tuvalet egitimi yoktur. Boncuk boncuk birakir.. sen onlari bilye gibi toplarsın :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 ördek tavşandan da çok pisletir ortalığı. Ne de olsa daha iri olurlar ;)[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Tavsan ev de perde merde bırakmaz aman diyim![hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Kendercik, 15 October 2003 21:21 tarihinde demiş ki: ördek tavşandan da çok pisletir ortalığı. Ne de olsa daha iri olurlar ;)[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" evet özellikle fazla su içtikleri zaman. PIRÇ diye bi bırakiyolar ki sorma.ama suda yüzüşlerini görmek herşeye değer açıkçası.[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 küvette yüzdüremeyeceksin ama onları... :)[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 alma boşver kesin alcam diosan da tavşan al bence ördek çok kasar[hline]Lifestyle C&C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 +1[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 kucuk kuzenimin bi ordegi vardi..evde 2hafta dayanabildiler kokuya aynı sekilde tavsanın da cok pis koktugunu soyluyolar..[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Bizim evde inek var besliyoruz işte bakması kolay tavsiye ederim[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ördek beslemiş biri olarak söliyim bi yerden sonra ewde bakamıyon çok büyüyo ve kötü pisletiyo ufakken iide büyüyünce ı ıh ve özellikle tek alırsan sana acayip bağlı oluyo yanlız bırakamıyon 5 saat ewden ayrıl aralıksız bağırıyo adamı tuvalete sokmuyo düşün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 3 ay ördek besledim çokda kolay esası:) Çünkü ördeklerin huylarını öğrendim Önce bi ayna aldım kapının arkasına kodum hiçbirzaman kutuda durmadı hep serbestti aynanın önünde Gastayide aynanın önüne serdim bu kadar kolay hergün değiştircen gasteyi okadar[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Ben 5 yaşındayken falan yarım yamalak hatırlıom bi tavşan vardı... Pisliğini misliğini bilmem ama baya eyleniodum ben. Ayrıca hep salık duruodu bazen kaybedioduk. Son hatırladığım şey 5. kattan aşağa kulaklarından tutup hayvanı sallamamdır ama bırakmamışım sonra zaten bi ara dayanamayıp kendi intihar etmiş galiba[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 "Büyünce bunu kesip yirik." Demişti bizdeki çalışan kadın. Sonra da hakkaten dev gibi olunca ördekleri ona vermiştik o da kesip yimişti.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Hilmi Cansever vari bir kadınmış o...[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar