Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 sktiret emin colasanı baska bisey konusuyoruz burda
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 nasıl boşver ya! sen resmen vatan haini akp yalayıcısısın o zman. emin çölaşan işten çıkmış adamın dediğine bak! sktiretmiş. sensin o!
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 eveeet, simdi gardımızı yere yavasca bırakıyoruuuz
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 horacce ın ıq sünde gözle görülür bi gelişme war dikkatle izliyorum edit gelişmeee [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:30 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 cons. işin mi yok? ne ayaksın :) said: horacce ın ıq sünde gözle görülür bi gelişme war dikkatle izliyorum bu nası bi laftır şimdi ya :/ insanları niye aşağılamaya çalışıyosunuz ki. neye yarayacak? [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:34 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Bleda çelik ayna çeksen daha az yansıtırdı .
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 anya kileç snoc adnisay 61 [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:39 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 samin zaten kesinlikle bir alakasi var akepe ile. durmak yok, yola devam.
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 akp ye oy verenlerin hala %20 si kadarının onlarla aynı görüşte olduğundan değil ekonomik nedenlerle oy verdiği görüşündeyim. her tartışmada genel seçimi örnek gösterseniz de kimsenin görüşü değişmedi cnms scs kkthxbye. zaman gösterecek kimin haklı olduğunu.
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ufak bölgelere kömür süt vb şeyler dağıtmanın yanı sıra altın da dağıtmışlar .. daha nolsun parayla adam satın alıyorlar diye boşuna söylenmiyor. iyi olmuş emin çölaşan'ın öyle ya da böyle bu satılmışların gazetesinden çıktığı.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ufak bölgelerde altın dağıtmışlar, daha ufak, böyle merdiven altlarında filan elmas dağıtmışlar, bunlarla hep! hadi bunu geçtim, bu rüşvetçiliği (keza bence mahkemede yargılanmalı ve ardından asılmaları lazım) bu paraların suyu nerden geliyo? BOP! BOB! Bu ikisi. İsrail, amerika ve onların uşakları tarafından. Şeryatçı tayyeeeap, hristiyan puş, bi de yahudi israil işte hep... bu da tesadüftür veya demokrasidir (samin demokrasisi lol) emin çölaşan yok artık, bunları bizim yazmamız lazım ki halkamız bilinçlensin. (gerçi ümidim yok ya :( )
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: ufak bölgelerde altın dağıtmışlar, daha ufak, böyle merdiven altlarında filan elmas dağıtmışlar, bunlarla hep! derken ciddi miydin, dalga mı geçtin bilmiyorum ama ekleme gereği duydum... yazarken -mişli zaman kullanmamın nedeni bana başkasının aktarmasıydı. Aktaran kişinin kızının başından geçiyor bu altın olayı da. (Ailecek chp'ye oy veriyorlar, seçim öncesi kızı altınla kandırılarak akp'ye transfer oluyor gibi)
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 werdim diyip wermesin ben mi öğreticem bunları:D
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ne şakası ciddiyim tabi. varoşlarda filan, böyle haber alınmıcak yerlerde elmas dağıtmışlar. çekilişle. trakyadan yoksa nasıl oy alcak akp mümkün mü, benim halamın arkadaşları anlattı ordaki köylerde öyle olmuş.
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 mışla mişle olmaz kanıt goster horace bey
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bi dahaki secimde oyumu izmirde kullaniyorum, cons'un son ifadesinden sonra.
Öne çıkan mesajlar