Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emin Çölaşan'ın işine son verildi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
horacce ın ıq sünde gözle görülür bi gelişme war dikkatle izliyorum

edit gelişmeee

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:30 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
cons. işin mi yok? ne ayaksın :)

said:

horacce ın ıq sünde gözle görülür bi gelişme war dikkatle izliyorum

bu nası bi laftır şimdi ya :/ insanları niye aşağılamaya çalışıyosunuz ki. neye yarayacak?

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:34 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
akp ye oy verenlerin hala %20 si kadarının onlarla aynı görüşte olduğundan değil ekonomik nedenlerle oy verdiği görüşündeyim. her tartışmada genel seçimi örnek gösterseniz de kimsenin görüşü değişmedi cnms scs kkthxbye.
zaman gösterecek kimin haklı olduğunu.
Mesaj tarihi:
ufak bölgelere kömür süt vb şeyler dağıtmanın yanı sıra altın da dağıtmışlar .. daha nolsun parayla adam satın alıyorlar diye boşuna söylenmiyor. iyi olmuş emin çölaşan'ın öyle ya da böyle bu satılmışların gazetesinden çıktığı.
Mesaj tarihi:
ufak bölgelerde altın dağıtmışlar, daha ufak, böyle merdiven altlarında filan elmas dağıtmışlar, bunlarla hep!

hadi bunu geçtim, bu rüşvetçiliği (keza bence mahkemede yargılanmalı ve ardından asılmaları lazım) bu paraların suyu nerden geliyo?

BOP!
BOB!

Bu ikisi. İsrail, amerika ve onların uşakları tarafından. Şeryatçı tayyeeeap, hristiyan puş, bi de yahudi israil işte hep... bu da tesadüftür veya demokrasidir (samin demokrasisi lol)

emin çölaşan yok artık, bunları bizim yazmamız lazım ki halkamız bilinçlensin. (gerçi ümidim yok ya :( )
Mesaj tarihi:
said:
ufak bölgelerde altın dağıtmışlar, daha ufak, böyle merdiven altlarında filan elmas dağıtmışlar, bunlarla hep!

derken ciddi miydin, dalga mı geçtin bilmiyorum ama ekleme gereği duydum... yazarken -mişli zaman kullanmamın nedeni bana başkasının aktarmasıydı. Aktaran kişinin kızının başından geçiyor bu altın olayı da. (Ailecek chp'ye oy veriyorlar, seçim öncesi kızı altınla kandırılarak akp'ye transfer oluyor gibi)
  • Yeni Oluştur...