tellos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 kaynak kanaltürk. şaşırdım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 evet öyle kaldım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hürriyetteki işine mi son verildi yoksa kanaltürk mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 emin çölaşan ı çok sevmem ya, "cumhuriyet e küfreden dergi" dir kovulmasının sebebi. yok yok aydın doğandır kovulmasının sebebi. yok yok o da değil aydın doğan ın garip bi şekilde silinen 1 milyar doları aşkın vergi borcudur. yok yok o da değil bu devletin yozlaşmış hükümetidir kovulmasının sebebi. yok yok o da değil, direk bu halktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: hürriyetteki işine mi son verildi yoksa kanaltürk mü? kanaltürkde çıkıyomuki? art de yayına var diye biliyorum ben, gazetedeki işine son verilmiş. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 20:40 tarihinde, tellos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yazdığı yazı üzerine attılarsa şaşırmam. Herkesten herşeyi bekliyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ewt doruya prd art tı ewt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 kesin bugunkü yazıdandır zaten muhalif 2-3 kişi var hayret birşey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Yarın öbür gün de "Cumhuriyet Gazetesi Kapatıldı" haberini görürsek hiç şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 adam ne yazmış bu gün ? gazeteyi aldım, otobüsüm geldi kalkarken (uykusuzluk işte) oturduum yerde bıraktım -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Hürriyet gazetesini almamın tek sebebi idi. Neyse artık ahmet hakanla satarla aptal gazetelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bugunki yazidan bu yaziyi yazanalr serbestce dolasirken bunu halka bildiren isinden atiliyor gozunu sevdigiminin demokrasisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=186497 yazdığı yazı burda. sanki bundan çok daha ağırlarını yazdı diye hatırlıyorum; herhalde son noktası olarak görüp böyle bir kararı almışlardır. Aydın Doğan, bravo. göt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 acayip sinirim bozuldu serefsizlik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 belki daha ucuz bi gazeteye geçer daha karlı olur okuyucular için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 http://www.barandergisi.com/ [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 21:06 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Sonuçta adamı susturacaklarını düşünmüyorum ben mutlaka bi gazate bulur (umarım). Hurriyet'in zaten Amerikan yalakası bi genel yayın yonetmeni ve yalak bi kadrosu var (genelde). adam gibi bi gazeteye gidip yazar, tüm medya kuruluşlarının adama amborgo koyacak hali yokya. Tek sesli medyamı olu yahu hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hem hurriyete hem de emin çölaşana mail atcam abanalım hürriyete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yazıklar olsun, başka hiç birşey demiyorum. bunun yankılarının çok büyük olması lazım, medyaya sansürdür bu. sırada bekir coşkun mu var acaba. tabi hangi medya bunu verir tabiki hiç biri oofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yılmaz özdil i almamışmıydı en son hürriyet ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Onu bunu bırakında Kanalturk'un kapatılma durumu var.Maddi kaynaklardan dolayı.Tanıdıklarımdan biri orada calısıyor.Gercekten zor geciniyor kanal !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Tek sesli medya işte, herkes barlas gibi olana kadar ambargo!! .Hakkaten çok acayip çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sevdigim saydıgım bir abimizdi yazık oldu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar