Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Printer ve Mouse tavsiye edin

Bone

Öne çıkan mesajlar

mouse ve printer değiştirmeyi düşünüyorum..

Mouse olarak topsuz, kablolu mouse gerekiyor..
Toplu hele kablosuz mouse'lar çok ağır oluyormuş. Elimde bir tane öyle var paketinden açmaya bile korkuyorum..
Şu an kullandığım Mouse, A4 Tech Winbest 4D+. Üstte üç düğmesi, düğmelerin aralarında birer scroll var. Sol tarafta bir düğme var..
Biraz da büyük olduğundan, küçük mouselar gibi kontrol zorluğu yaşamıyorum..
Bu tarz bir mouse önerir misiniz?

Printer. Genellikle PDF basıcam. JPEG ve PDF halinde elimde çizgi romanlar var.. Sanırım Fotoğraf kategorisine giriyorlar..
Ağırlıkla bunları basıcam.. Ama ara sıra okul için word'de yazı yazıp da basabilirim.. Çok dağınık veya çok bulanık siyah fontlar olmadıktan sonra sorun değil.. Ama fotoğraf kalitesi önemli benim için..
Tutup da Proffessional Photoprinter veya colour laserprinter alamam. Ancak Şekli güzel ve kullanışlı bir printer almak istiyorum..
Son olarak, istediğim dosyaları otomatik olarak çift yönlü baskı yapabilecek birşey gerekiyor.
Printerdan hiç anlamam size danışıyorum.

Internet siteleri yazdığım topiğimde birçok hardware sitesi yazdım. Onlara baktım ama pek birşey bulamadım. Son olarak size danışıyım dedim..

Printer olarak HP 5550 ve Lexmark Z55se dizaynlarını beğendim..
Ama sanırım HP 5550 çok sorunluymuş, arıza çıkarıp duruyormuş..
Son olarak Lexmark Z55se, Lexmark Z45se, HP Deskjet 5150, HP Deskjet 5652 düşünmeye başladım.. Önereceğiniz başka bişi olabilir tabii.

Mouse olarak Logitech, A4Tech, Microsoft veya Chic almayı düşünüyorum.

Kaynak siteler:
www.epson.com.tr
www.lexmark.com.tr
www.hp.com.tr
www.teknosa.com.tr
www.hizlisistem.com.tr
www.turkhardware.com
www.tomshardware.com.tr
www.darkhardware.com
www.donanimhaber.com[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Sosyal ağlarda paylaş

mouse unu sakin ha değiştirme. Piyasanın en ucuz, en kaliteli, en rahat kullanımlı mouse u o.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

valla ms intelli opticlerin hepsini oyle yada boyle kullandim .. toplu a4tech ler daha iyi ama opticlerde ms derim ..

printer için ya dot matrix al yada xerox lazer home version al .. inkden uzak dur derim ölü yatirim (ben ilk 150$ a ink aldiimda evdeki dot matrixi hediye etmiştim , şimdi 120 dolar o dot matrix... )[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır

[Bu mesaj hired_gun tarafından 15 October 2003 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

optic mouse alacaksan kesinlikle a4tech i ve chic i listeden çıkarmalısın. ofis uygulamalarında yeterli olabilirler fakat hl gibi fps tarzı oyunlarda sapıtabiliyorlar. 30 milyonu geçmeyen bi şey istiyorsan Microsoft un wheel mouse optical ı tavsiye ederim. yıllardır toplu mouse kullanan biri olarak ve son 2 yıldır a4tech toplu mouse kullanmış biri olarak diyebilirimki wheel mouse optical toplu mouselardan kesinlikle daha iyi. oyunlarda sorunsuz çalışıyor, herhangi bi sapıtma olmuyor. usb ve ps2 uyumlu. şu anda carfurda 28milyona satılıyor, pcgolda 34 milyondu 4 - 5 ay önce

[Bu mesaj Castigater tarafından 15 October 2003 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bonecrusher 4d+ ın eski müdavimlerinden (3 tane aldım 2 sini bozdum :) ) olarak sana tavsiyem A4 ün kablosuz mouse+klavye setini al 65 mil gibi bişey tam istediin gibi topsuz
numpad in solda olmasına alışman biraz zaman alıcak ama şekil ve kullanım rahatlığı itibariyle süper.[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam!

[Bu mesaj Dagger tarafından 15 October 2003 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

klavyem şu microsoft internet value klavye midir ondan. Klavyemden memnunum..

Dot matrix nedir hocam? Şu Öğrenci işlerinde, yanında o o o delikler olan kağıtları basan araç değil mi? Ayrıca ben arsa felan almıyorum, ölü yatırım olması önemli değil. Kaliteli ve arkalı önlü basan (yavaş da bassa olur) ve 200 milyonu geçmeyen bir printer.. HP 550 var bizde baya eski.. Ama hala basar sanırım. Yeni çıkanlar kadar kaliteli basar mı bilemem, ama basar..

Biri a4 alma diyor, biri a4 al diyor.. Hmm geçen gün mouse'çulara gittiğimde, sanırım chic'ti, mouse'un şekli az da olsa benimkine benziyor. İki düğmesi, iki scrollu var. Bir de iki yanda birer düğmesi var.. Bir de sanırım a4'lerin sol tarafta baş parmağını koyabileceğin bir yeri olan mouseları vardı..

Kablolu optic mouse istiyorum. Dediğim gibi kablosuzların içinde pil olduğundan ağır oluyormuş. Evde bir ilaç firmasının hediye ettiği kablosuz + toplu mouse çok ağır, o yüzden kullanmıyorum.. İsteyene veriyim..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Sosyal ağlarda paylaş

bone , dot matrix ---> nokta vuruşlu .. o öğrenci işlerinde "cıııırt cıııırt cıııırt" diye basanlar...kartuşlari aşırı kullanim altinda bile 1-2 sene gidio ve ucuzlar....
inkjetlerle ilgili çoğu kişinin bilmediğini sandiğim birşey var..
siz gidip bi inkjet aldiğinizda içinde kartuşu ile gelir renkli ve siyah mürekkep ... ama gelen kartuşlar yarımdır .. yani tester parfümler gibi ... o kartuşlar bitince (ki çabuk bitiyorlar) ...yeni renkli+siyah kartuş almak printerdan daha pahaliya gelio .. elindeki printerda çöp oluyo ... renk derdin yoksa 200$ civarina da çıkabiliosan lazer al derim ... ama sen bilirsin ....[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

1- abi dot matrixler aşırı ses çıkartıyor.
2- ben resimleri iyi basan istiyorum sen bana dot matrix diyorsun.
3- ben öğrenci işleri değilim.
4- color laser printerlar 1000-2000 dolar..
5- inkjetlerin kartuşlarının 50-100 dolar arasında değiştiğini biliyorum..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...