Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GençlerBirliğine Destek

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

Sizlerden Rica ediyorum www.uefa.com a girip gençlerbirliği mi kazanır anketini gençler birliği için oylayın!!

Ben aynı zamanda Aston Villanın sitesinde Alpay için açılan anketi aradım ama bulamadım bilen varsa link versin oya boğalım!!!

Hade Türkiye el ele :D Gençler Birliği ve diğer takımlarımıza uefada başarılar!![hline][ quote ]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi Gençler ye şu ingilizleri bi ye galiba Antep maçının da başlamış olması lazım bi bakayım[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!

[Bu mesaj Khirsah tarafından 15 October 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi Gökdeniz Klasiği beyler orta alanda çalıma girdi arkadaş e tabi olarakta gol yedik....

İlhan -1
Okan Yılmaz -2
Gökdeniz -3

Takımına yararından çok zararı olanlar....
Bu kadar risk alınmaz ya yanındaki adama atsan ne olcak sanki ille çalıma gircen futbol bi takım oyunudur...bunu hala öğrenemediysen niye oynuyosunki futbol???[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 15 October 2003 22:12 tarihinde demiş ki:
Antep tur atladi mi?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]

Atladı....Tebrik Ederiz başarılarının istikrarlı olmasını dilerizzz[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darksun, 15 October 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
MALATYA deplasmanda 2-0 önde!!![hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

evet abi malatya çoştu helal beeaa[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...