Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Sizlerden Rica ediyorum www.uefa.com a girip gençlerbirliği mi kazanır anketini gençler birliği için oylayın!! Ben aynı zamanda Aston Villanın sitesinde Alpay için açılan anketi aradım ama bulamadım bilen varsa link versin oya boğalım!!! Hade Türkiye el ele :D Gençler Birliği ve diğer takımlarımıza uefada başarılar!![hline][ quote ]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Tüm takımlarımıza UEFAda yürekten başarılar, biz katılamadık bi işe yarasın bari :D[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Hadi Gençler ye şu ingilizleri bi ye galiba Antep maçının da başlamış olması lazım bi bakayım[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 15 October 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Bu arada Antep maçı da 0-0[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 evet antep 4-5 tane gol kacirdi 0-0 devam ediyor,cok buyuk ihtimal geceriz turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quincy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 kaç kaç maç? antep yemesin son dklarda?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bitti 0-0 valla ben son yarım saati izledim, iki takımın da gol pozisyonu bile yoktu[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 sen acmadan once vardi antep'in gol pozisyonlari , cenabet adamsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Ya beyler Aston Villanın Alpayla ilgili açtığı anketin linkini verirmisiniz.....Hala aramaktayım....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 villareal 1-0 one gecti sonny atti dakika 60. trabzon elendi gibi burdan sonra cevirebileceklerini dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 2-0 oldu jose mari dk. 65 , gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 yuh be trabzon[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 2-2 oldu mac dk. 82 hadi be trabzon . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 dk 90 jose mari 3-2, bu sefer gecmis olsun yazik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 yalnız villa real bizim kiralayamadığımız bütün oyuncuları kiralamış riquelme, sonny anderson falan zaten kadroları çok güçlü, final oynarlar gibi[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Bi Gökdeniz Klasiği beyler orta alanda çalıma girdi arkadaş e tabi olarakta gol yedik.... İlhan -1 Okan Yılmaz -2 Gökdeniz -3 Takımına yararından çok zararı olanlar.... Bu kadar risk alınmaz ya yanındaki adama atsan ne olcak sanki ille çalıma gircen futbol bi takım oyunudur...bunu hala öğrenemediysen niye oynuyosunki futbol???[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 yahu okan yılmaz bursasporda oynuyor ehue onun ne zararı varki trabzona şimdi[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Antep tur atladi mi?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Ben takımına yararından çok zararı olanları saydım.... Sıradaki maçı unuttum bi gidip bakam ben.....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 MALATYA deplasmanda 2-0 önde!!![hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: -Melancholy-, 15 October 2003 22:12 tarihinde demiş ki: Antep tur atladi mi?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Atladı....Tebrik Ederiz başarılarının istikrarlı olmasını dilerizzz[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Darksun, 15 October 2003 22:22 tarihinde demiş ki: MALATYA deplasmanda 2-0 önde!!![hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' evet abi malatya çoştu helal beeaa[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 gool bea 1-1 tur u geçtik sayılır[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Malatya uzatmada 1 gol yiyip elenmiş :([hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 oh be maç bitti gibi. resmen allah bizim almamızı istedi başka türlü nasıl açıklanır bilmiyorum. blackburn taraftarı olsam intihar ederdim ben bu kadar şanssız takım görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar