Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Millet laikliği ve kemalizmi sandığa gömdü

Apache

Öne çıkan mesajlar

@eagle_dnz
abi değerlere sahip çıkmazsa zaten muhtemelen darbe olur. olmasa bile bi dahaki seçimde sandığa gömülür... çünkü akp'nin oyu bu laflara göre gelişti. kırmızı çizgilere dokunmaları halinde ben dahil en az %20 lik kesimin oyunu kaybedeler... ama tabiki böle bişi yapmazlar :)

bende kaçtım bu arada hadi yarın grşrz..
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yazıkki Çok da Sözünü tutan Politikacılarla Karşılaşamıyoruz Bu ülkede. Tayyip erdoğan.. Ya da diğerleri...

Peki Bunların karşısında bizim yapmamız gereken şey Bu şekilde yanlış tutumlar takılıp. Duvara karşı bağırıp, yankımızda tatmin olmakmı? Yoksa En yakın eğitim kurumuna başvurup Gerçekten işe yarayabilecek birşeyler yapmakmı.

Haklıyız.., Yapıyoruz Onlar Kötü, biz iyi demeyi biliyoruz. Fakat kaçımız Gerçekten ülkemiz için. Ahkam kesip Tabularımıza laf söylememek dışında. Gerçekten Daha zor ve kalıcı şeylerle meşgul?

Oyumu Akp yönünde kullanmadım. Fakat Şuan ki sistemde mecliste Fazla milletvekili bulundurmalarına karşı çıkmak gibi bir hakkım yok.
Hakkım olan şey, Bu ülke için eğitime katkı sağlayıp Örümcek ağlarını belkide biraz olsun eritmek.. Ki yapabiliyormuyuz.. Sanırım bir çoğumuz uraşmadık.

Bu yüzden Aslen karşı düşüncelileri haklı Bulmuyorum.. Bizi Haksız buluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

3 tarafı denizlerle çevrili, geçiminin çoğunu tarım ve hayvancılıkla sağlayan bir ülkede eğitim seviyesini çıkarmak istediğiniz seviye nedir onu da anlamıyorum ki. eğitim eğitim eğitim diye değil
doğru eğitim doğru eğitim doğru eğitim, yada satılmamış medya, bi şekilde gerçekleri görmeye yardımcı medya daha iyi olur.

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 18:07 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Medya.. Eğitim den Çok sonra gelen bir konu ki.. Seninde dediğin gibi ''Doğru Eğitim''. Medyayı da getirir.
Ayrıca Tabikide bahsettiğim eğitim.. Doğru eğitimdir, Bir insana periodik cetvel ezberletmenin eğitimi olamaz :)
Sanırım senin lafındı.. Bir kaç sayfa önce söylemişsin. Eğitim Sadece üniversitelerde olmaz, aile, Hayat herşey eğitimdir demişsin.. Bunların Medyayıda Kolaylıkla kapsayabileceğini sanıyorum..

3 tarafı denizlerle çevrili ne çeşit bir bahane bilemiyorum. Ki japonya da Bir adalar ülkesidir. Almanyanın üzerinde 2 adet Dünya savaşı geçmiştir. Fakat şu an dünya ekonomisinde Söz söylediği müddet.. Üzerine söz söyleriken düşünülür.

Bir süre Avrupada kalma şansım oldu.. Almanyada bir eve gittiğinde Soru sorarsan ''farkınız ne?'' diye. Biz 50 sene patates yiyerek buralara geldik lafını duyarsın.. Ki biz eski defterlerimizi bile kardeşlerimize vermekten kaçınıyoruz...

İngiltere ile karşılaştırırsan. Eğitime ayrılan bütçe farkımız Muazzamdır.

Araştırmalara göre (Rakam olarak tam kesinliğinden emin değilim) Türkiye Kültür seviyesi bakımından 76. sırada dünya ülkelerinde. Ki bu Forumda 76 tane dünya ülkesi sayamıyacak çok insan tanırım :)

O yüzden Dediğin gibi Doğru eğitime Evet! Fakat burada yapılan tartışma.. Hak arayışı, İnsan eğitiminin Yanlış bi ürünüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

konudan koptum da yemek falan yemeğe gittim, topikte uzatmak istemedim.
3 tarafı denizlerle çevrili dediğim, bahane olarak değil, bizim ülkemizde çok büyük bir köylü ve işçi kesimin olduğunu sölemek maksatlı demiştim. yani gözümüzün içine bakarak, rte gidip benim vergi parlarımla el altından rüşvet dağıtıp milyonlarca oy topluyor, sonra bunun adı demokrasi oluyor. geçen seçimlerde 5 milyon çift kullanılmış oy çıktı ve bu nedense 2007 yılında ortaya çıkıyor. demek istediğim bu. gözümüzün içine bakarak adam dolandırıyor, kendi milletine, ordusuna zıt düşüyor, ki geçmişinden bahsetmicem bile. falan filan. ne derece açıksın yeni bilgilere bilemiyorum ama eğitimden bahsettiğin için yazıyorum bunları. ben burda seçimden sonrada çok yazı yazdım. insanlar ekonomimiz iyi dedikçe ben sayısal veriler verdim, nedense kimse o yazdıklarımı okumadı, burda da alıntı yaptım insanların çok sevdiği rte den sadece 1 tane alıntı yaptım. hatta birisiyle özelden mesajlaşıyoduk, bak dedim, kimse görmicek bile yazdığımı ki hakkaten öle oldu.

eğitim şart, ama yanlış eğitilenide imha şart. hayatta hiç bi vizyonu misyonu olmayan insanlar bir anda siyasetçi kesildi başımıza. bunu burasıyla ilgili sölemiyorum. kendi çevremden yaşıyorum bizzat. üniversitede ok uyorum ve ayrı şehirde, kendi evimdeyim. yeterince geniş bir öğrenci çevrem var ve insanların durumu çok üzücü.

birşey anlatamayınca , tamam gg k3nk gibi yaklaşımda bulunan arkadaşlarıda sevmiyorum ki kendim en son noktada dahil, tek sölediğim şey, kitap okuyun, ufkunuzu açınm, önünüze koyulan şeylere tama etmeyin, biraz araştırmacı olun. bu ülke hepimizin ülkesi, biraz gayret.,

insanlar nedense son zamanlarda demokrasi kelimesini öğrendiler de, moda bi kelime oldu. içinden çıkamayınca demokrasi diyorlar. bu insanların hepsine sorsan demokrasiyle ilgili bir paragraf yazı yaz desen, 2. cümlede tıkanırlar. ama konuş desen aralıksız cümle kurabilirler.

spawn a özel mesaj atıcaktım, limit koymuş 250 karakter, ondan buraya yazıyorum, tartışmaya açık değil. çok da özel bi mesaj olmadığı için burdan yollamış olayım dedim. üstüne yorum yapmassanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ulan penguen dergisi yapınca güzel oluyor bilmem ne dergisi yapınca vatan hainliği oluyor...

komik oluyorsunuz... kendinize yapılmasından hoşlanmadığınız şeyi başkasına yapmayın...

bence ikiside hoş deil(yukardaki resimde penguendekilerde)

Şimdi bu mesajda ve ardından yazdıklarından sonra, aklı selim birisinin "Joker" e cevap vermesi çok saçma.

Sence ikiside hoş değil ama Anıt kabiri kitleyip, Atatürkü sandığa gömdüklerini iddia eden, CHP nin alayına "ibne""fahişe" diyen bir vatan hainliği yuvası dergisi ile bir mizah dergisini aynı kefeye koyuyorsun. Zaten süper ötesi düşünce tarzın burada kendisini belli ediyor.

Sonra ben herkesten farklıyım, herkes den üstünüm teranelerine girmişsin. "He anam" diyerek geçiştirioruz bunuda.

Sonra zerre anlamadığın konular hakkında otorite kesilmişsin. Bu da mükemmeldi, eğlenerek okudum.

Şimdi ilk cümlemle çeliştiğimi filan söyliyeceksen ben zaten aklı selim değilim. Ama senin mantalitende adamalr gördükçe, kendimi şanslı hissediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

www.barandergisi.com

gidin okuyun da, şunu yazanlarla penguen in yazdıklarını karşılaştırabiliyosanız eğer, hala bunu yapabiliyosanız, mümkünse 2-3 dakika kadar nefes almayarak oksijen tüketmeyin. bakın küresel ısınma falan da var, dünya nüfusu olması gerekenden çok, bi hayır işlersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

>>

[spo]Viktor göreve :)[/spo]

Çağdaş yaşamı destekleme vakfı fetoşcuların yaptığı gibi üniversite öğrencilerine yurt imkanı sunuyor. Tabi arkalarında yeşil sarıklı yeşil dolarlı şerefsizler olmadığı için fetoşcuların çok gerisindeler.

Ben bu seçimde oyunu chp ye vermiş biri olarak bu durumu önce sevinçle karşıladım. Sahipsiz değiliz bizede sahip çıkanlar var dedim içimden. Sonradan düşündümde kutuplaşıyoruz. Osmanlının son dönemleri gibi 2 çeşit insan yetişiyor.
Bu bilinçli bir politika.
Ülkeyi bir ağaç olarak düşünürsek bir dalı kavak bir dalı portakal ağacı olmaya başladı mı sonu kurumaktır onu kimse kurtaramaz.
Bugün cafede 3 adet kara çarşaflı insan yanımdan geçerken kendimi koruma içgüdüsü hissettim. 3adım sağa kaydım. Onlarla bizim nasıl bir ortak noktamız olabilir? Sonra börekçinin sahibi uzun sakallı amcayı gördüm börek yemekten vazgeçtim.
Okulda eğitim fakültesine giren türbanlı ablalar kaç tane abi tipli insan kaçtane bunlara dikkat eder oldum. Üniversitede bu tip insanlar en çok eğitim fakültesinde okuyor.
İşte bunlar aslında ılımlı islam modelinin altında neler olduğunu açık bir şekilde ortaya koyuyor.
Sayın Ahmet Necdet Sezer'in dediği gibi ılımlı bir islam asla uzun ömürlü olmaz, radikal islamın ılımlı islamı devirmesi kaçınılmazdır.
Yani sizin fetonuz tayyibiniz bülentiniz bunlar hep bizi bölmeye çalışanlara bilerek ya da bilmeyerek yardım ediyorlar.

[spo]Bunun sorumlusu önce CHP dir. Erbakanı ilk hükümet ortağı yapan kimdi? İçişleri bakanlığını bunlara veren kimdi? Polisin ele geçmesini kim sağladı? Ecevit başkanlığında Baykal genel sekreterliğinde CHP. ( merak edenler için vural savaş'ın Atatürkün kemiklerini sızlatan parti: CHP kitabını tavsiye ederim )[/spo]

Demokrasi olayına gelince
DEMOKRASİ BİZİM İÇİN AMAÇ DEĞİL ARAÇTIR DİYEN BİR ADAMA NASIL GÜVENİYORSUNUZ?

T.C. SONU GELDİ ONUN YERİNE İSLAMA DAYALI BİR DEVLET KURACAĞIZ DİYEN BİR ADAMIN CUMHURBAŞKANI OLMASINA NASIL İZİN VERİYORUZ?

Ayrıca Atatürk ilkelerini bıraktığı gibi GENÇLİĞE HİTABEYİDE bırakmış bize. Bursada bizden ne beklediğini söylemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...