wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 zaten 80 de gırgır okuyanlarıda dövüp hapse atıyolardı, insanlar anlamadığından bilmediğinden korkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 O çizgiler mizah ve eleştiri kültürüdür. İçi nefret dolu küfür ve kendini tatmin etme amacıyla bunları ayırabilmek gerekir. Şurada körü körüne savunduğun ,gökçekmiş bu teröristlermiş, seni çokta tarafsız duruma sokmuyor. Ya muhalefet olsun diye yazıyorsun, ya da yazdığın şeylere bağlısın bu kadar. Tarafsızım ama diye başlamak kurtarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 o zaman hakaret etti diyemessin. hakaret bir terimdir, gidip hakaret üstüne manevi tazminat davası açıp alabilirsin, yada gidersin, hakaret değil diye davan düşer. konu budur, kişisel görüşün olduğunu herkes bilyio burda, olayı çok alakasız yerlere sürükleyip kişisel görüşüm saygı duyun pls demek saygısızca bi davranıştır, saygı duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eagle_dnz afedersin ama nerenle okuyorsun yazdıklarımı? ilk mesajımda bile ikisinide onaylamıyorum ikiside çok yanlıştır yazıyorum? me comprenez-vous ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 joker her fikre saygım vardır ama saygı göstermek üstüne bişey söylememek yanlış olduğunu vurgulamamak değildir sonuçta edit: peki o zaman ama penguen asla bu sekilde yapmadı senerldir okurum asla yapmadı en ağırı tayyipler alemidir [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 14:53 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Demokratik bir çalışma bence. Takdir edilmesi gereki. Sonuçta demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Öyle değil mi arkadaşlar? İsteyen istediğini düşünüp özgürce belirtebilir. Seçimlerde de demokrasi kazandı zaten ya. Halkın önüne geçilemez zaten. Her darbe sonrasında kafaya indirilen copun bir işe yaramadığını gördük. Zaten laikler kemalistler azınlık ya. Ne gerek var çıkaralım bence Atatürk'ü falan Türk dünyasından. Şeyh Saidi de yeni liderimiz ilan edelim. Über olur. Demokrasimiz şaha kalkar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 iki kişi konuşuyo önünde, birisi karşı tarafı suçluyo bişiler sölüyo, biride çıkmış küfür ediyo anabacı sövüyo. ikiside yanlıştır diye bi yorum yapılmaz burda, bunu 9 yaşındaki kuzenimde yapıo "abi niye bunlar böle hep birbirlerien kızıp bağırıyolar" diyo, boş yorumdur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 tabiki demokrasi yeter başlayacağım demokrasiye zaten herkes demokrasiye sığınıyor demokrasi dediğin ülkenin kuralları içinde demokrasidir en temel ilkelerin hakaret et aykırı yasa çarşaf giy demokrasi olsun hadddii laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 küfür eden bi dergiyi suçlayıp hakaret eden bi dergiyi savunurken, biraz anlayışlı olmanızı beklerdim. "bakın sizinde hoşunuza gitmiyor bu tarz şeyler." demek istedim ama ya ben anlatamadım ya anlamak istemeyen bi topluma konuşuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: eagle_dnz üye [şikayet et] § 14 Ağustos 2007, Salı - 14:56 [ özel msj ] tabiki demokrasi yeter başlayacağım demokrasiye zaten herkes demokrasiye sığınıyor demokrasi dediğin ülkenin kuralları içinde demokrasidir en temel ilkelerin hakaret et aykırı yasa çarşaf giy demokrasi olsun hadddii laaan Tehlikenin Farkında Mısınız? Demokrasi demek çoğunluğun yönetimidir. Halk istese hilafet bile geri gelir. Milettin şeyini şey ettiğimin iradesini görmezden gelemeyiz öyle değil mi? [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 14:57 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hakaret etmyor penguen ince nokta o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 evet aynen öyle bide o laf var dimi yeni millet iradesi gelcek zaten prawler tutcaz ski [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 14:59 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 baba süpersin, küfüretmek ve hakaret etmek yanlışmış arkadaşlar. sizde tanıdıkalrınıza söleyin, bilmeyenlerde öğrensin. toplumsal mesaj vermeye çalışmış joker sadece, oké Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 işte bi tek belli bi kesim hakaret olmadığını düşünüyor bende o kesimde deilim ondan sizin gibi düşünmüyorum, tamamen düşünce farklılığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 mesela bak wild'in yaptığıda bence bi hakarettir, ama hukuksal yollara başvursam muhtemelen bi sonuç alamam, görüş farklılığı. ben bunu saygısızlık ve küstahlık olarak değerlendiriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Karşılaştırma yapabilmek için: "Dinsizlik, Halk Düşmanlığı, Fahişelik-İbnelik, Ayyaşlık-Hırsızlık, Batıcılık-Hayvanlık, Vatan Hainliği." Hm... İyiymiş. Bu arada Deniz Baykal da eleştiriliyor ama bu kadar değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 penguen dergisinde yapılan her türlü nüktenin her türlü istiarenin, hertürlü mersiyenin, ve hertürlü çizimin, her zaman bir sebebi, bir olaydan yola çıkışı vardır. hiç bir yerde yalan yanlış bişi yoktur. bunlar edebi şeylerdir, penguendeki bunları yhapan insanlar, edebiyatıda, sanatıda yeterince biliyordur. yani mizah dergisi eleştirmek kadar saçma bişi görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hakaret değil dalga geçmek o joker, kelimelerin anlamlarıyla ilgili sorunun var, edebiyat dersinde bir aksaklık olmuş sanırım, hepsi ondan kaynaklanıyor. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 15:03 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @Joker: BU ÜLKENİN TEMEL DEĞERLERİNE SALDIRMAK, ATATÜRK'E VE ÖĞRETİLERİNE KÜFÜR ETMEK AYRI BİRŞEYDİR, MEVCUT HÜKÜMETİ MİZAH YOLUYLA "ELEŞTİRMEK" AYRI BİRŞEYDİR.. BUNUN ADI VATAN HAİNLİĞİDİR, ÜLKEYİ PARÇALAMAYA ÇALIŞMAKTIR, TOPLUMDA KAMPLAŞMA YARATMAKTIR Anladın mı? [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 15:03 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 işte ben artık mizah dergisinden çıktığını düşünüyorum, herkez işini yapsa hiç bi sorun olmazdı zaten, ama benze edebiyat fln yaptıkları yok penguencilerin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 mizah dergicileri işini yapıyo zaten, İŞLERİ o ya statun nedir de bu kadar her dalda eleştiri yapabiliyosun? size bence kelimesini kim öğrettiyse kullanımını yanlış öğretmiş. VALA VALA VALA VALA VALA... yani bence böle....(bir adım geriye geçer) [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 15:04 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 15:06 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 joker imzanı degistirsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @Slat ben aralarında pek bi fark göremiyorum... sizin "Eleştiri" adı altında yaptığınız şey o çok lafını ettiğiniz Atatürk'ün bi çok getirdiği ilkelere çakışıyorsa bence o zmn en büyük suçlu ve atatürkün ilkelerine hakaret edenler sizlersiniz... bi saattir demokrasiyle dalga geçiosunuz... Bu demektirdi Atatürkle dalga geçiosunuz... Atatürk sadece laikliği getirmedi, demokrasiyide getirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eşşek hoşaftan ne anlar? joker kapa çeneni can sıkıyorsun.okuduğun iki tanecik bilgiyle burada abik gubik laflar edip insanı zıvaradan çıkartma.Öz eleştiri yap demek istiyorum ama ne anlamı olacak. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 15:07 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @Apache yok apache imza güzel, cevap vermekte sıkışanlara bi yol vermiş oluyorum çokta zorlamamak gerek insanları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar