Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bi guild için bu sistemi bulup kurdum fakat tam nasıl yöneteceğimi anlayamadım. kaynaklardansa hiç birşey anlamadım. bilgi sahibi olan, kurmuş yönetmiş olan var mı acaba? ya da alternatif dkp scripti önerecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Şahsen anlamam ama max 1 ayı doldurmamış bir dkp topici var arkadaşlar orada güzel güzel yazdımışlardı dkp sistemini bakarsan kesin yardımcı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Raid datayı tutan oyun içi bir addonu mevcut sitede yapman gereken addonun tuttuğu bilgiyi siteye export/import etmek.alınan itemlerin dkp lerini bonus varsa bonusu falan elle giriyorsun. Bunlara kasamam diyorsan oyun içi bu işi yapan addonlarda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eq gayet güzel biz kullanıyoruz gayette verımlı. raid dkp si boss kesildigi anada 10 sn de guncellenıyor cok guzel bır olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar