Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007-2008 NBA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ntvspor.net'te yazmıo şubat programı,bu akşam ntv,ntvspor veya nba tv'de herhangi bir maç var mı?NBa tv'de kesin vardır da hangi maç?TSİ 2:00'da bir Boston-Cavs maçı gördüm onu yayınlarlar mı acep?Yoksa yine bir mallıkla Milwaukee-Memphis maçını verip bizi ağlatırlar mı...

edik:USA sitesinden baktım,Lakers-Nets maçı varmış 2.30'da bu da kabuldür.Gasol,Kobe,Kidd,Jeff,Carter iyi maç iyi.
Mesaj tarihi:
Sene başında tüm sezon yayınları belli oluyor ama değişiklik yapılabiliyor yayınlarda,o yüzden international bana daha sağlam kaynak geldi hem Gasol'un Lakers'a gelişi ve ilk maçı olması şerefine bir yayın değişikliği yüzümüzü güldürür.
Mesaj tarihi:
Duyumlarıma göre Stromile Swift Nets'e takas olacakmış. Çok heyecanlandım lan duyunca, gece yatakta bir o yana bir bu yana dönüp düşünmeye başladım, uyku girmedi gözüme; var mıdır böyle birşey?
Mesaj tarihi:
Oromë said:
Duyumlarıma göre Stromile Swift Nets'e takas olacakmış. Çok heyecanlandım lan duyunca, gece yatakta bir o yana bir bu yana dönüp düşünmeye başladım, uyku girmedi gözüme; var mıdır böyle birşey?

İki tane rotasyon oyuncusunun takası,neden böyle oldun ki?Süt falan içseydin uyurdun.Swift dediğimiz adam 2-3 smaç basar,seyirciyi fişekler o kadar.6-7 sayıdan fazla atamaz.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Oromë said:

İki tane rotasyon oyuncusunun takası,neden böyle oldun ki?Süt falan içseydin uyurdun.Swift dediğimiz adam 2-3 smaç basar,seyirciyi fişekler o kadar.6-7 sayıdan fazla atamaz.

Senin gibi bir ebeveynim olaydı keşke. Swift'i sevdiğimdendir böyle absürt bir mesaj gönderdim. Tavsiye için sağolasın...
Mesaj tarihi:
swift'i ben de çok severim ama kalbinde bi rahatsızlık vardı galiba adamın, bence çok daha iyi yerlere gelirdi, gelmeliydi ama maalesef.
Mesaj tarihi:
Lakers Gasol'Lü ilk maçında Nets'i 105-90 yendi.Gasol 24 sayı-12 rebo ile oynadı,Odom 14 sayı 15 rebo ile güzel pota altı ikilisi oldu.Radmanovi 18 Derek Fisher da 28 sayı attı.

Ha bi de Kobe vardı di mi,6 sayı attı Kobe =].40 dk da sahada kaldı,hiç faul çizgisine de gitmedi,son üç maçında nerdeyse 40 sayı ortalamayla oynayınca bu 6 sayı garip geldi tabi.Yani üstad pek takılmadı hücum setlerine bu gece.Ama yinede 8 asisti var.Play-off'larda Bynum da gelince batı tam vahşi olacak.
Mesaj tarihi:
kısa vadeli şampiyonluk hedefi işte suns ın
zaten nash varken uzun vadeli plan yapmaları akıl karı değil malum yaşı...

mantıklı takas olur phoenix şampiyonluğun en büyük favorisi durumuna gelir yalnız shaq koş-koş tempoya ayak uydurabilecek mi yoksa sistem mi değiştirecek suns merak konusu olan o
Mesaj tarihi:
banks'le imzaliip,droplarlar diye düşünüorum.Heat'in ne kadar leş adamları olsada Banks ne ya.J.will-Wade-Matrix-Haslem-Blount'la giderler bu sene herhalde drafttada Beasley'i kaparlar yazın.
  • Yeni Oluştur...