BulletRide Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Boston Texas Triangle'ı 3-0 ile geçti.Artık susuyorum,Kobe konuşsun.Celtics-Lakers finali yakışır.
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Şu rakibimiz belli olsa da rahatlasam, dün bi ara UTA-SAS eşleşmesi vardı, allahtan Huston da yenildi de, SAS gene yukarı fırladı. Bitsin artık şu stress, Huston istiyorum ilk turda. PHX de olur.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Hangi takım olarak istiyorsun?Siz kim yani? Utah ise,Utah batının Lakers ile birlikte final adayı bence.Hiçbir takımdan korkmasına gerek yok Lakers ya da play-off gazına gelmiş bir Dallas dışında.Evinde Utah'dan daha iyi oynayan bir takım yok,ilk 9 takım içinde birbirleriyle yaptığı maçlara bakarsak Utah'ın batı-baş takımlarına karşı büyük üstünlüğü var (Batının en flaş takımı New Orleans'ı 2 maçtan fazla yenen tek takım Utah) Lakers-Utah batı finali bana olası gözüküyor.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Utah4nw 54 27 Houston5x 54 27 Phoenix 54 27 Yuh.
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 BulletRide said: Hangi takım olarak istiyorsun?Siz kim yani? Utah ise,Utah batının Lakers ile birlikte final adayı bence.Hiçbir takımdan korkmasına gerek yok Lakers ya da play-off gazına gelmiş bir Dallas dışında.Evinde Utah'dan daha iyi oynayan bir takım yok,ilk 9 takım içinde birbirleriyle yaptığı maçlara bakarsak Utah'ın batı-baş takımlarına karşı büyük üstünlüğü var (Batının en flaş takımı New Orleans'ı 2 maçtan fazla yenen tek takım Utah) Lakers-Utah batı finali bana olası gözüküyor. Doğru diyorsun da, geçen seneki UTA-SAS serisi hala içimde lezzetsiz, kötü kokulu bir anı olarak duruyor. SAS hariç her takımla eşleşmeye varım. (bir de NOH ürkütüyor açıkçası sezon içi galibiyetleri sen söyleyene kadar farketmemiştim ama gene de oyun tarzlarına bakınca gene de ürkütüyor, ama gene SAS kadar değil.)SAS yaşlandı geçen sene ki SAS değil diyebilirsin Bullet, ama Play Off'larda herşey farklı oluyor.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Utah'ı hep 4. hesapladık mock play-off'larda.Fakat sezonun son maçını 1 galibiyet gerisinde olduğu SaS ile yapacak.Utah geçen hafta olduğu gibi Sas'ı rahat geçer 3. bitirir sezonu. Ayrıca sezonun son günü olası play-off eşleşmeleri açısından son sınavlar ve saha avantajı açısından son maçlar olacak. Son gün göze çarpan maçlar: Sas-Utah Noh-Dallas (Büyük ihtimal bu maçın ardından serileri var) Detroit-Celeveland Orlando-Washington
bya Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Play-off başlamadan şampiyonluk adaylarıyla ilgili fikrimi yazmak istedim . Utah ya da Detroit'ten biri şampiyon olacak. Mantığım da kalbim de böyle söylüyor. Jazz'ın olmasını isterim tabi. Oyuncuların her biri özgüvenli oynuyor artık, pısırık Brewer bile sevdirdi bana kendini. Bench desen o da var. Ve Mehmet bu sene playoffta iyi oynayacak gibi- Kirilenko'da işallah kendini sıkacak biraz ve olacak bu iş. Alacak kupayı Utah hissediyorum. Hem Sloan'a bi şampiyonluk yaraşır artık be!
rLx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 nuggets defans kasarsa şampiyon bence.. ayrıca philly 4tw :D
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 eheh utah mı nuggets mı =)ilk turda elenebilir bence bu iki takım.
supremeallah Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 phoenix yada boston sampiyonluk favorilerim.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Boston'ın,Cleveland veya Washington'a eleneceği yönünde bir his var içimde doğu semi'de.Ama mantığım bu cevabı eliyor çoğu zaman...Sadece his. Doğunun contenderı Detroit'tir.50. yıllarında götürürler Boston'ı finalde 4-2.
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Evet nihayet AK-KARA belli oldu. Batı çok heyecanlı, neredeyse hiçbir eşleşmenin favorisi yok. bu sekiz takımın sekizi de 2. tura çıkabilir. Doğu hakkında yorum yapmayacağım. Sadece detroit ve Boston Batıda olsaydı kalırdı playoff'a diyorum ve tepki çekmemek için susuyorum. Şimdi öngörülerim: Herkesin tahmininin aksine SAS Playofflarda ÇOK CAN YAKACAK. Utah da (içim acıyor ama ikinci turda SAS'a elenecek. 3. turda ne olur kim gelir bilemiyorum ama finale batıda SAS çıkar. HAAA... olur da 2. turda UTA dayanırsa 6-7 maçlık bir seri sonunda geçebilirse SAS'ü o zaman final oynar diyorum. Başka her sonuç beni şaşırtır.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Sas,Utah'ı eleyemez ki 2. turda.Anca finalde eşleşebiliyorlar. Lax-Denver Noh-Dallas Sas-Phx Utah-Rox Lax ve Utah rahat geçip birbirleriyle eşleşir,kıran kırana bir seri olur.Noh-Dallas eşleşmesinin galibinin,Sas-Phx eşleşmesi galibini eleyebileceğini pek düşünmüyorum(şampiyonluk plasem Dallas olsa bile),en azından Orleans'ın.Bu açıdan Lakers/Utah-Phx/Sas finali olur sanki.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Regular sezonun son ayı olan Nisan ayının oyuncuları belirlenmiş(Her ne kadar bu ay sadece 8 maç oynansa da).Batı=Kobe Doğu=HEDO,evet ayın oyuncusu gibi sezon içinde sayılı oyuncuya yar olan bir ödülü de alarak Hedo kalitesini parselledi resmen.Bravo
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 memo ya wermedilerse ayıp etmişler bu ayın oyuncusunu adam camby ayarında oynadı resmen
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Memo da doğuda olsun,o da alsın.Kobe ve AI'ın performansları varken zordu.
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ne zaman açıklanacak MVP, MIP falan?
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 İlk seriler oynanırken açıklanıyor haftaya hafta içi falan gider oscarlar...Hedo 9 senedir bu ligde ve bu ödülü alırsa MIP'yi alan en tecrübeli isim olacak. Bu arada doğu konferansı play-off analizlerim için üşenmezseniz okuyun =]
Holy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 üşendim :P ve bunu yazmaya üşenmedim. kendimle çeliştim galiba :(
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Pat Riley artık tamamen "Head Coach"luktan emekli olmuş ve masabaşı işine odaklanmış.Şu anki yeni koç Erik Spoelstra,kendisi asistan koçtu Heat'te ve şu anki yaşı itibariyle(37) NBA'in en genç koçu.Boşta pek adam gibi koç olmadığını düşünürsek Spoelstra denenebilir.Medyada sık sık umut vadeden bir koç olduğu lanse edilirdi kendisinin,adam 13 yıldır Miami'nin teknik heyetinde çeşitli rollerle yer alan klübü bilen biri,fakat kendisini babasından ötürü Portland'da görmek ister ve Nate'in yerine gelmesi durumunda hiç sırıtmayacağını belirtmek isterdik hem de Oregon'lu adam sonuçta.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Yeni sezon için Bobcats Larry Brown'ı başlarına geçirmiş.Sağlam koçtur birkaç fiyaskosu dışında, başarılı olur umarım.
Öne çıkan mesajlar