Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007-2008 NBA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu gece lakers rockets maçı var nba tv de asıl o kaçmaz.Rockets bu maçı alırsa 33 0 yapar bence nba rekorunu kırar yani.

GO ROCKETS GO

oh be sakatlıklardan,çilelerden bir nebze sıyrıldı artık şu takım.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Lakers'ı yendi diyelim...Önündeki maçlar Boston,New Orleans,Gsw,Phx olacak.
Çok zor w33 =]

Katılıyorum, Bullet. Bu takımlardan birinin Rockets'e çelme takma ihtimali yüksek.
Mesaj tarihi:
Portland'ın w13'ü beni dumurlara sürüklerken,bu sezonu bıraktım 2000'lerin en büyük nba süprizi budur babsi.
Ne Gsw'nin Dallas'ı elemesi falan geçecem onları,T-mac ve Yao'yu çıkar NBDL takımı denilen,ve çu an büyük kozu Yao'dan yoksun mücadele eden Rox 22 maçlık rekor bir seriyle batının zirvesinde.
OMG veriyor devrelerim,bu seride Sas,Lakers,Dallas ve nice contender galibiyetleri de mevcut olunca geri kalan maçları neden almasın diyorum...Zaten üstte dediğim 5 maçlık ölümcül fikstürü geçerse,Timberwolvesla falan oynanacak maçlar geliyor,33'le kırarlar rekoru.

Eğer seri böyle giderse 33.maç LAC ile egale maçı,rekoru kırma maçı ise Seattle'la.Bu iki leş takım yenerse Houston'ı oraya kadar gelmişken fena gülerim.
Mesaj tarihi:
Bende sabah boxscore'lara baktığımda ürktüm herkes dana gibi atmış,sonra skora dikkat etmemiştim bi baktım 168 sallamış Nug's.Herneyse bu gösterişli skor da onlara yetmeyecek çünkü GSW ile aralarında 2 küsür maç var.Eğer GSW ile kalan 2 maçını alırsa Nuggets belki 8.sıradan çıkar.
Mesaj tarihi:
Valla batıda Lakers düşüşe geçecek gibi,Gasol'ün sakatlığı belirsiz,Bynum ise beklendiği geri dönme süresine 1 ay daha kafadan ekledi deniyor.Bu şartlar altında Lakers'ın ilk 2 sırada kalması zor duruyor.Dallas'ın ve Phx'in yükselişi kaçınılmaz,bariz fikstür avantajları var diğer takımlara göre.Rox ise T-mac daha çok devreye girerse batı 1 bile yapabilir,ama 8. olarak girecek takıma elenmeme garantisi de olmaz.Güzel bir sezon batı açısından.
Mesaj tarihi:
Xo said:
nuggets bokunu çıkarmış.

rockets ın da maşallahı var. boston bitirir gibime geliyor seriyi.

Boston Texas turuna çıkıyor,zor maçlar oynayacağını düşünürsek yıldızlarını ekonomik kullanabilir,o yüzden Boston'ın oyunu domine etmesi beklenmiyor bu yüzden T-mac'in performansına göre Rox favori.
Çünkü Boston sırasıyla Sas,Rox ve Dallas'la oynayacak ki bu çok kabus bir fikstür Boston burdan 2-1 veya 3-0 çıkarsa şampiyonluk adayım olur gerçekten.Bu maçlar çok şey anlatacak Boston açısından.
Mesaj tarihi:
hergün herşey değişiyor, daha bir hafta önce şampiyonluk adayım Lakers'tı ama şimdi HİÇBİR FİKRİM YOK. Herşey olabilir. Bakalım bu akşam ki Boston Nuston maçı çok önemli bir gösterge.

Mehmet neden oyundan çıkmış bilen var mı? Sakat falan olmasın. Tüm şakülü kayar utah'ın. DeronW,AK47,Memo; biri gitse çöker takım. Boozersız da olur ama bunlar olmadan olmuyor utah.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Xo said:
nuggets bokunu çıkarmış.

rockets ın da maşallahı var. boston bitirir gibime geliyor seriyi.

Boston Texas turuna çıkıyor,zor maçlar oynayacağını düşünürsek yıldızlarını ekonomik kullanabilir,o yüzden Boston'ın oyunu domine etmesi beklenmiyor bu yüzden T-mac'in performansına göre Rox favori.
Çünkü Boston sırasıyla Sas,Rox ve Dallas'la oynayacak ki bu çok kabus bir fikstür Boston burdan 2-1 veya 3-0 çıkarsa şampiyonluk adayım olur gerçekten.Bu maçlar çok şey anlatacak Boston açısından.

Sas'ı zor da olsa geçtiler ama Rockets'i rahat geçtiler. Dallas'ı da yenerse, oha diyeceğim.
Mesaj tarihi:
Dallas çok yaşlandı ve yavaşladı. Dallas kolay bir takım, daha önce de söyledim, Bullet kızdı. Dallas bence PlayOff'a girmeyen takım olmalı bu sene. Hem GSW hem de Denver daha çok hakediyor bence Play Off oynamayı. (Bulet gene kızacak bana)
Mesaj tarihi:
sostizm said:
Dallas çok yaşlandı ve yavaşladı. Dallas kolay bir takım, daha önce de söyledim, Bullet kızdı. Dallas bence PlayOff'a girmeyen takım olmalı bu sene. Hem GSW hem de Denver daha çok hakediyor bence Play Off oynamayı. (Bulet gene kızacak bana)

Ayrıca regular sezonda rekor kırıp da,altında şezlong finalleri evinden izleyen çok takım gördük.Phx ve Dallas her ne kadar geriye düşmüş gibi gözüksede bu iki takımda çok yabana atılıyor.Kidd ve Nowitzki gibi 2 tane Mvp,Terry ve Stack gibi şutörler Josh Howard gibi bir 10 numara sf varken,sadece Dampier'i yedekleyecek Diop'ın eksikliğini çeker Dallas play-offlarda.
Neyse ya izleyelim görelim,benim tahminlerim bu yönde=]

Ayrıca hakediyor dediğin iki takım Gsw ve Denver 15+ farkı yedi dün ikiside.Dallas Lakers gibi regular gazına girmiş bir Kobe'ye karşı iyi bile oynadı,maçı alabilecekken kaybetti.Hadi Denver Detroit'in ovnajına geldi de,play-off kovalayan bir takımın Sacramento tarafından 20ye yakın farkla mağlup edilmesi üzücü =]
Birkaç gündür bakamıorum bu arada Tyronn Lue ne ara Mavs oldu?
  • Yeni Oluştur...